Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hızlı Çözümler Üretiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 100%

Bugün düşünceleriniz geçmişe odaklanabilir. Kendinizi eski günleri hatırlarken bulabilirsiniz. Bir sınıf toplantısını hatırlıyor olabilirsiniz. Veya eskiden tanıdığınız insanları ve onlarla yaşadığınız şeyler aklınıza gelebilir. Eski bağları yeniden incelemek iyidir, yararlı olabilecek bir şeyi hatırlayabilirsin. Örneğin, size şu anki durumuzla ilgili yardımcı olabilecek bir fikir bulabilirsiniz.

Güçlü insani içgüdüleriniz var. Ortağınızı, çoğu insandan daha sık düşünürsünüz. Bu, sezgileriniz ve empatinizle birleştirildiğinde, sizi ideal bir iyileştirici yapıyor. Son zamanlarda işte biraz tedirgin hissediyorsanız, bu yanlış bir kariyer yapıyor olduğunuz anlamına gelebilir. Bir tür danışman veya terapist olmak için eğitim almayı düşünün. Bu konuda olağanüstü iyi olabilir ve birçok insana yardım edebilirsin.

Bugün kendinizi beklenmedik bir yoğunluğun içinde bulabilirsiniz. Gününüzü evde, evi toplamak ve genel olarak ortamı düzenleyip tekrardan organize etmek gibi işlerle geçirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Planlarınızda beklenmeyen bir değişiklik gününüz ofiste geçirmenizi ve bir sürü krizi idare etmenizi gerektirebilir. Ya da belki, bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir. Bu ani değişiklik zor gelebilir ancak günün sonunda bir şeylere yardımınızın dokunmuş olmasıyla mutlu hissedeceksiniz.

Yeni insanlarla tanışacak ve vakit geçireceksen dikkatli ol. Bazı insanlar cesur ve tehlikeli olduğu için ilgi çekici görünebilir. Belki de hiç yapacağını hayal etmediğin şeylerle meşgullerdir. Bu merak uyandırıcı olsa da, başını belaya sokabilir; hatta yeteri kadar dikkatli olmazsan sana zarar verebilir. Olağan şartlarına ve etik anlayışına sadık kalmalısın. Eğer tehlike seni bu kadar heyecanlandırıyorsa, hayatında bazı değişiklikler yapma zamanı gelmiştir.Kendine ait, şık ve özgün bir tarzın var. Bugün gün boyunca övgü alabilirsiniz. Bu giydiğiniz yeni gömlekten olmalı, çünkü kesinlikle dikkat çekiyorsunuz! Görüntünüz ve giyinme biçiminizle gurur duyuyor olsanız da, bugün aldığınız bir geri bildirim, yansıttığınız görüntüyü yeniden gözden geçirmenize neden olabilir. Biraz daha az dikkat çekici olmak isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, sana yakın olan bir insanın, bu bir aile üyesi olabilir, yardıma ihtiyacı olduğunu keşfedeceksin. Gururlu olduğu için yardım istemeyecekler ama bunun seni durdurmasına izin verme. Yardımcı olabileceğini düşündüğün şeyde eğer duruma aşinaysan, hiç durma git. Rica ya da davetiye bekleme, basitçe durumu ele al ve ne yapabileceğine bir bak. Bir fark yaratabilirsen, çabaların takdir görecek ve kendini inanılmaz hissedeceksin .

23 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yurtdışı bağlantıları, gelecek planları gündeminizde olabilir. Finansal alanda rutininizin dışına çıkmak isteyebilir, bir yenilik. yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyifli görüşmeler, iletişimde uzlaşmalar sağlanabilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Savaş gezegeni Mars, burcunda hareket etmeye başlıyor. Karmaşık duygularında karar veriyorsun. Savunduğun fikirler hakkında iradeli davranışlar sergileyebilirsin. Geçmişte karşılaştığın fakat çözüme ulaşmamış konulara daha hırslı şekilde yaklaşacaksın. Gayrimenkul alma düşünceni bugün gerçekleştirebilirsin.

23 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni kararlar almanızın olası olduğu bir gündesiniz. Duygularınızı kontrol altına alıyor ve bu başlangıç için hazırlık yapıyorsunuz. Bu tutumu sürdürmek sizi hayal ettiğinizden daha mutlu bir sonuca götürebilir. Hikayenizi tamamlayın.

23 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim yönünden hareketli bir gündesiniz. Bilginin kaynağına inmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız konularda eğitim almak isteyeceğiniz zamanlar var. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Kişisel hassasiyetiniz ön plana çıkabilir. Cesaret göstereceğiniz olaylara girişebilirsiniz. Ticari faaliyetler içinde olabilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda etrafınızda sizin kariyer geleceğinizi de planlayıp tasarlayan kişiler açısından iyi gelecek açılımlar yapabilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk ve romantizmle ilgili sorunlar birincil endişe kaynağıdır. Bu aşamada nerede olduğunuzu değerlendirmek ve varlığınızın bu kısmını beslemek için zaman ayırmalısınız.

23 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Bugün özgürlüğü özleseniz de, bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenirken, gerçek isteklerinizi içinizde saklamak zorunda kalıyorsunuz. 

23 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi oldukça rahatlamış hissedebilirsiniz. Hatta o kadar rahat olabilirsiniz ki, gevşekliğe bile kayabilirsiniz. Odaklanma güçlüğü nedeniyle, yapmanızı bekleyen işlere yoğunlaşmakta zorlanmanız mümkündür.

23 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girdiyseniz, bugün partnerinizi daha yakından tanımak isteyeceksiniz. Finansal olarak iyi bir durumdasınız fakat birikim yapmaya başlamalısınız. Bugün kendinizi her zamankinden biraz daha sinirli hissedebilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırıya kaçan kıskançlık huyunuz, sevgilinize bir süredir rahatsızlık veriyor. Endişeyi ve öfkeyi bir kenara bırakıp olumlu düşünürseniz, aşk hayatınızdaki sorunları atlatabilir, hayal ettiğiniz ilişkiyi yaşayabilirsiniz. Abartılı iyi niyetiniz ve arkadaş canlısı oluşunuzyerinizde kullanılıyor ve başkaları adına çıkışlarınız göze batıyor. Bu davranışlar sizin düşman kazanmanıza neden olabilir. Hiç ummadığınız yerden gelen para sizi çok sevindirecek. Gaz sancıları yaşamak istemiyorsanız, yediklerinize dikkat edin

23 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 36' 05" R
Ay
Koç
26° 24' 41" R
Merkür
Koç
20° 40' 46"
Venüs
Boğa
08° 50' 40"
Mars
Koç
04° 37' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 56"
Satürn
Balık
17° 06' 51"
Uranüs
Boğa
22° 42' 48"
Neptün
Balık
29° 05' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 45"
Lilith
Başak
24° 02' 38"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>