Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mutlu Olmak İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2021, Salı

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 100%

Alışılmadık bir şekilde birine karşı bir şeyler hissedebilirsiniz. Bu kişinin düşüncelerini okuyabilir ve duygularını anlayabildiğinizi hissedebilirsiniz. Birbirinizi daha önceden tanıyıp tanımadığınızı merak edebilirsiniz, çünkü aranızdaki bağlantı çok güçlü görünüyor. Geçmiş yaşamlarla ilgili araştırmalar hakkında bazı kitapları okumaktan zevk alabilirsiniz. Birçok ünlü psikiyatristin bu konuda yazılar var.

Biraz fazla bağımsız olma eğilimindesiniz. Gerçekten bir şeyle mücadele ediyor olsanız bile, yardım istemek konusunda çok da rahat değilsiniz. Kendi kendinize çözüm bulmayı tercih ediyorsunuz ve nasıl yapacağınız konusunda bir şey bilmiyorsanız da utanıyorsunuz. Başkalarının size rehberlik etmesine izin verin çünkü uzmanlık alanınız olmayan bir alan üstüne çalışıyor olabilirsiniz. Yardım almak size zaman ve enerji kazandırır.

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Bugün kendine odaklan. Verici bir yapıya sahipsin. Başkalarının sorunlarını çözmek ve destek olmak konusunda bonkörsün ve enerjini onlara harcayabiliyorsun. Hal böyle olunca da kendine ve hayatındaki sorunlara odaklanamıyorsun. Güvenilir bir arkadaşına ulaş ve onun desteğini al. Bu kez bırak başkası senle ilgilensin.İnsanlar senin istediğin şekilde bir işbirliği yapmaya yanaşmadığından dolayı bugün tavırların biraz zoraki olabilir. Şu aralar işleri yoluna koymak çok kolay olmayacak çünkü sürekli birileri yolunu tıkayacak. Sinirlenmemeye ve olayı şiddetlendirmemeye çalışmalısın. Belki de küçük bir molaya ihtiyacın vardır. Sen üstüne gittikçe, daha fazla direnişle karşılaşırsın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihninizdeki örümcek ağlarından kurtulmanın tam zamanı. Muhtemelen geçtiğimiz birkaç gündür son sürat gidiyordunuz. An itibariyla biraz rahatlamaya ve gevşemeye ihtiyaç duyacaksınız. Çok fazla işe koşturarak kendinizi zorlamayın. Öğleden sonra tembel bir şekerleme yapın. Açık havada oturup temiz havayı içinize çekin. Yerinizde durmayı başarabilirseniz, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

27 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde beklenmedik gelişmeler, sürpriz durumlar söz konusu olabilir. Geçmiş anılar, geçmiş deneyimler gündeme gelebilir. Pek çok şeyi daha derin sorgulayabilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde sosyal medya üzerinden iletişim kurduğun arkadaşın ile verimli bir sohbet gerçekleştirebilirsin. Seni mutlu eden odaklara yönelmek istiyorsun. Ailenden uzakta yaşayan bir Yengeç burcuysan, duyduğun özlem artabilir. Duygusallığını çevrendekilere hissettirmek istemiyorsun.

27 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevrenizde kendinize yer edinmek için sıcakkanlı bir yaklaşımda bulunuyorsunuz. Değer gördüğünüzü yansıtmak arkadaşlarınızın da size aynı şekilde karşılık vermesini sağlayacaktır. Ancak baskı altında hissettirmeyecek şekilde davranmaya dikkat etmenizde fayda var.

27 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi işinizle ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Risk almaya yatkınsınız. Başarı için elinizden geleni yapmak isteyeceğiniz zamanlar var. İlerlediğiniz işlerinizde kararlılık gösterebilirsiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size keyif verecektir.

27 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi ve ne istediğinizi net bir şekilde bildiğiniz ve almak için aktif çaba gösterdiğiniz bir gün olabilir sizin açınızdan.

27 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, gerekli herhangi bir rota düzeltmesini yapmak ve nüfuzlu insanlardan oluşan yeni bir ağa girmek için altın bir fırsat niteliğinde. Yüksek yerlerde arkadaşlara sahip olmak, zirveye ulaşmak için mükemmel bir kısa yoldur!

27 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikir tartışmalarından uzak kalmak istemeyişinizin nedeni, aklınızı ve fiziksel enerjinizi doğru kullanmak adına başkalarına örnek olmak arzunuzdur. Fakat bu özelliğinizi hiç kimseye hissettirmemeyi başaracak kadar üstün yetenekleriniz var. 

27 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yepyeni konulara ilgi duymaya başladınız. İster istemez özgüveniniz arttı. Bu pozitif ruh hali normal yaşantınıza da yansıyor. Daha fazla konuyu halledebileceğinizi ve yeni şeylere adım atabileceğinizi düşünüyorsunuz. Bu enerji ile her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizde ilerlemeler kaydedeceksiniz. Bugünarkadaşlarınızdan bazıları kıskançlık belirtileri gösterebilir. Duygusal olarak, her şey kontrolünüz altında ve kendinizi iyi hissediyorsunuz.

27 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğa ulaşamadınız. Bugünlerde aşk hiç beklemediğiniz bir anda yakalanabilirsiniz. İş yerinde ikili ilişkilerde belli bir ağırlığınız var. Sorulan, danışılan, dert açılan biri konumundasınız. Ama bu konumun sizi gitgide bazı sorumluluklar altına sokmaya başladığını fark edin! Maddi anlamda kendinize hakim olmaya çalışın. Çünkü bu aralar, oldukça gereksiz masraf yaptınız. Az ama sık yemeyi prensip haline getirin

27 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 22" R
Ay
Oğlak
13° 38' 53"
Merkür
Koç
16° 35' 50"
Venüs
Koç
29° 56' 21"
Mars
Balık
29° 03' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 23"
Satürn
Balık
16° 29' 57"
Uranüs
Boğa
22° 17' 53"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 37"
Lilith
Başak
23° 14' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>