Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Farklı Açıdan Bakıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Büyüleyici kişilerden kendinizi alıkoymayın. Şu sıralar dikkat çekme ve fark edilme potansiyeliniz yüksek. Bir konuşma veya önemli bir sunum yapabilirsiniz. Kendinizi cesur bir şekilde ifade etmekten ve tutkulu olduğunuz konularda fikirlerinizi açıklamaktan çekinmeyin. Eğer yapabilirseniz, bu enerjiyihayatınızda daha pozitif bir yöne çevirebilirsiniz. Yeni bir program ortaya koyabilir veya fikirlerinizle meslektaşlarınızın moralini yükseltebilirsiniz.

Bugün ebeveynlerinizi ziyaret etmeniz için mükemmel bir gün olabilir. Günün teması, sizi yakın ilişkilerinize bağlayan bağları keşfetmek olabilir. Ebeveynlerinize duygusal veya coğrafi olarak yakın değilseniz, yine de onlarla konuşmaya değer. Onlarla daha iyi iletişim kurmayı deneyin. Ve onlara yaptıkları her şey için daha fazla saygı göstermeye çalışın.

Evle ilgili organizasyonlarınızı kontrol etmek için iyi bir zaman. Bir şeyleri akışına bırakmak için kişisel alan oluşturmanız gerekebilir. Kıyafet dolabınızı gözden geçirin, ihtiyacınız olmayanları atın. Ya da, satmayı da düşünebilirsiniz. Karışıklık yaratan dosyaları ortadan kaldırın. Daha az dağınıklık demek daha fazla odaklanmak demek!

Etrafındaki insanlar ve durumlara uyum sağlayabilmek için düşünme biçimini biraz değiştirmen gerekiyor. Yeniliğe ve maceraya karşı bir ilgin olsa da, içinde tedbirli ve sabit olmaya iten bir güç de mevcut. Öncü tavırlarını kaybetmemeye bak, aynı zamanda pervasız tavırların da kurbanı olma.Bugün zihninizdeki örümcek ağlarından kurtulmanın tam zamanı. Muhtemelen geçtiğimiz birkaç gündür son sürat gidiyordunuz. An itibariyla biraz rahatlamaya ve gevşemeye ihtiyaç duyacaksınız. Çok fazla işe koşturarak kendinizi zorlamayın. Öğleden sonra tembel bir şekerleme yapın. Açık havada oturup temiz havayı içinize çekin. Yerinizde durmayı başarabilirseniz, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizde bir şeyleri düzeltmekle ilgilenebilirsiniz. Mutfağınızda ya da banyonuzda bozuk bir cihaz varsa onu tamir etmek isteyebilirsiniz. Ya da bodrum veya çatı katını düzenlemek daha çok dikkatinizi çekebilir. Dağınıklığın bir kısmını temizlemek için çocuklarınızdan yardım alın. Ya da birkaç arkadaşa, evinize uğrayıp size yardım etmeleri durumunda, bira ısmarlamayı teklif edin!

26 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızla ilgili yenilik arzusu ve arayışı içinde olabilirsiniz. Sıkıntı ve sorunlardan, düşük enerjilerden uzaklaşmaya odaklanabilirsiniz. Meditasyon, ibadet ruhunuzu iyileştirebilir.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.38’den 18.18’e kadar Ay, boşlukta hareket edecek. Etrafındaki insanları geliştirmek adına daha fazla söz sahibi olmak isteyeceğin bir gündesin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan sevgilin ile arandaki sorunları farklı bir açıdan ele alabilirsin. İnsanların üstüne geldiği hissine kapılacaksın. Detoks yaparak rahatlamak isteyeceksin.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle olan iletişiminizde iyileşmeler yaşıyorsunuz. Kendinizi daha iyi ifade etmeniz, karşı tarafın sizi daha iyi anlamasını sağlayacaktır. Daha uyumlu ilişkiler hayata olan bakış açınızda da değişiklikler yaşamanızın önünü açabilir.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konular ön planda olabilir. Dengeli enerjiler içinde olacağınız bir gündesiniz. Babanızla ilgili konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Evinizle ilgili ufak tefek işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. İştahınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Çıkmak istediğiniz seyahat planlarınız gündeme gelebilir.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konusunda planlamalarınızı bir dönem ertelemeniz gerekebilir. İsteklerinizin hızlı gerçekleşmemesi üzerinizde gerginlik yaratabilir.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen yakın akrabalarınızın sorunları nedeniyle, ailenizin bazı kısıtlamalarıyla karşılaşabilirsiniz. Uzun sürmeyecek ama sizi ciddi şekilde etkileyecek, bu yüzden bitene kadar bunları görmezden gelin. 

26 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars’ın burcunuzdaki konumu, gizli olaylara olan merakınızı arttırıyor. Çevrenizde olup bitenlere karşı, isteseniz de kayıtsız kalamıyorsunuz. Olayları kafanızda çok fazla büyütmeden, sonuçları beklemenizde yarar var. 

26 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ikili ilişkilerinize her zamankinden daha büyük önem vermeye başlamanız mümkündür. Bu tutumunuz, hayatınızın her alanındaki ilişkileri ve yaklaşımlarınızı etkileyecektir. Bireyselliği bir kenara bırakıp işbirliğine yönelebilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çok enerjik olacaksınız ve partnerinizin gününü aydınlatacaksınız. İş yerinizde ortaya çıkabilecek her türlü tartışmadan uzak durmaya çalışın. Kısa bir egzersiz yaparak kafanızı dağıtmak isteyebilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır beklediğiniz mutluluk şimdi avuçlarınızın içinde. Yeni aşkınızla öyle mutlusunuz ki, artık hiçbir şey sizi sarsamıyor. Böylesi daha iyi. İşyerinde meydana gelen bazı tartışmalarda sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla giriyor, tepki çekiyorsunuz. Bugün yapacağınız bir görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz sizi tasarrufa yöneltiyor. Biraz soğuk almış gibisiniz, kendinizi olumsuz hava şartlarından korumaya çalışın.

26 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 32" R
Ay
Oğlak
12° 59' 52"
Merkür
Koç
16° 34' 56"
Venüs
Koç
29° 52' 45"
Mars
Balık
29° 01' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 43"
Satürn
Balık
16° 29' 42"
Uranüs
Boğa
22° 17' 43"
Neptün
Balık
28° 52' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 27"
Lilith
Başak
23° 14' 13"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>