Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hayallerini Düzenliyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün moraliniz yüksek olacak. Günün enerjisiyle işleri daha kolay bir şekilde akıp gidecek. Yapmanız gereken bir şey varsa, buşu anda sizi çok zorlamayacak. Kelimelerle olan yolunuzu çok iyi buluyorsunuz. Birisini şirketinize yatırım yapmaya ikna etmeye çalışıyorsanız, şansınız olacak. Ya da zam veya promosyon için kampanya yapıyorsanız, bu konuda başarılı olacaksınız.

Grubun enerjisi ile uyum sağlamak için yaklaşımınızda bazı ciddi değişiklikler yapmanız gerekebilir. Daha içe dönük bir tutum benimseyin ve başkalarından gelen ince mesajlara gözlemleyerek neleri öğrenebileceğinizin farkına varın. Doğanızın hem erkeksi hem de kadınsı yanları uyumlu bir şekilde çalışıyor ve ikisinin de sessiz bir gece geçirmek istediğinin farkına varabilirsiniz.

"Alay etmelerinden korkmadan düşüncelerinizi söyleyin." Bugün gök haritasının size söylediği şey bu. Alay edilme korkusu sizin tam anlamıyla zayıf noktanız. Bugün, başkalarını fikirlerine atıfta bulunmadan veya almadan düşündüklerinizi söyleyebilirsiniz. Haydi, siz yaparsınız!

Kendine ve ihtiyaçlarına özen göster. Başkalarının yaralarını sarmadan önce kendi duygularını dikkate aldığına emin ol. Hislerin bugün oldukça kuvvetli, diğer insanların ise senin inançlarına muhalif hareket ettiğini görebilirsin. Kendini savun ve güçlü dur. Bir durum hakkında nasıl hissettiğini karşındakine aktarmak için son dakikaya kadar bekleme.Başkalarıyla iletişim kurmak geçmişte sizin için zor olduysa bugün işlerin biraz değiştiğini hissedebilirsiniz. İnsanların motivasyonlarını daha iyi kavramaya başlayabilirsiniz ve bu da onlarla başa çıkmanızı kolaylaştırabilir. Sezgisel yetilerinizin iyi işlemesi sayesinde başkalarına dair hisleriniz yeni bağlar kurmanızı sağlayabilir. Bu akşam ise: Kutlamaya yapın! Biraz eğlenmek size iyi gelecektir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dahil olduğunuz bir grup sayesinde ruhsal gelişiminiz desteklenebilir. Geçmişten gelen duygusal sorunlar gün yüzüne çıkabilir fakat moralinizi bozmayın. Bu durumu, sizi sınırlayan eski travmaların iplerini salabileceğiniz bir fırsat olarak değerlendirin. Gelip geçici herhangi bir sınırlama -duygusal, ruhsal ya da fiziksel- bugün üretken yanınızı güçlendirecek çünkü pek çok yükten kurtulup yepyeni bir deneyim yaşayacaksınız.

30 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünanlaşmaları,başvuruları ve imzalar, sözleşmeler gündeminizde olabilir. Yapılacak işlerinizi tamamlayıp rahatlayabilirsiniz. Görevler ve sorumluluklar gündemde.

30 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğinden beklentilerini bol bol düşüneceğin bir gün oluyor. Bazı hayallerinin gerçekle ne kadar ilintili olduğunu kestiremiyorsun. Emeklerinin karşılığını almak adına patronunla konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Gün içerisinde internet üzerinden katılman gereken toplantıların olabilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aniden bir ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Duygularınızdan emin olmasanız dahi olabilme ihtimalini değerlendirmek istiyorsunuz. Umudunuzun boşa çıkmaması ve karşınızdaki kişiye de bunu yaşatmamak için ağır basan hislerinizin ne olduğunu iyi anlamalısınız.

30 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş düzeninizle ilgili yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Gün içinde çalışma arkadaşlarınızla birlikte keyif alacağınız programlar yapmak isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmeyin. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızı programınıza dâhil edebilirsiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizle ters düşmemek için onları dinleyip anlamaya çalışın ayrıca kişisel anlamda da başarısızlıklara değil geçmiş başarılarınıza odaklanmanız faydalı.

30 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iddialı planlarınızdan bazılarının nihayet karşılığını aldığını görebilirsiniz. Bundan dolayı mutlu olmalısınız ama her şeyin son dakikada sorun çıkarabileceğinden korkarak biraz panikleyebilirsiniz. En kötüsünü varsaymayın ve endişelenerek enerjinizi boşa harcamayın. 

30 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin tepki vermesiniz istemiyorsanız, onların fikirlerini önemseyin. Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Yaşantınıza renk katacak işler geliyor.

30 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşünceleriniz, uzak geleceğe ve uzak geleceği şekillendirecek olan planlarınıza odaklanabilirler. Bakış açınızı da genişletebilir, daha yenilikçi bir yapıya büründürebilirsiniz. Yeni fikirler bulma ihtimaliniz de vardır.

30 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden daha fazla ilgi ve şefkat bekliyorsunuz. İş yerinizdeki konumunuzdan memnun değilseniz bazı değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Yaşadığınız olumsuz olayları içinize atmaktan kaçının.

30 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, olaylara keskin bir bakış açısı getireceksiniz. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmelisiniz. Kendinizi güçlü hissediyor vebağlantılarınızı, egonuzun dışında tutuyorsunuz. Maddi beklentileriniz uzak yollardan gelen fırsatlarla genişleyecek.

30 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 13' 44"
Ay
Akrep
25° 14' 07"
Merkür
Koç
26° 28' 57"
Venüs
Balık
21° 41' 28"
Mars
Balık
05° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 32"
Satürn
Balık
13° 18' 33"
Uranüs
Boğa
20° 39' 54"
Neptün
Balık
27° 48' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 37"
Chiron
Koç
18° 47' 51"
Lilith
Başak
19° 48' 15"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>