Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Planlamadığın Görüşmelerin Olabilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 90%

Eğer hayatınızda biri yoksa, bugünkü gezegen hareketleri, hayatınızda bazı romantik olayların yaşanacağını vaat ediyor ... Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca aşk hayatınızdaki kasvetli atmosferden sonra, işler birden bire gelişecek! Bu yüzden tutkulu ve romantik bir güne hazır olun!

Bugün artan bir iyimserlik hissedebilirsiniz. Belki de nihayet kariyerinizde bir atılım yapabileceğinizi hissediyorsunuzdur? İşinizle ilgili daha olumlu ve mevcut pozisyonda kalmak için daha motive hissedebilirsiniz. Yaptığınız sıkı çalışma için kendinizi tebrik edin ve ne kadar ilerlediğinizi kutlamak için kendinize biraz zaman ayırın!

Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için güzel bir gün. Henüz ödeme yapılmamış bir girişime zaman harcayabilirsiniz. Bu konuda ilerlemeye çalıştığınız favori projeniz bu olabilir. Ya da, kazanç sağlamayı beklediğiniz maddi bir yatırım olabilir. Bugün ümit verici haberler alabilirsiniz. Zamanınız asla boşa gitmedi! Tohumlarınızın filizlenmesi için biraz daha vakit var.

Belirli bir programa bağlı kalman uzak bir ihtimal gibi görünüyor. Ailenle bir araya gelmeyi planlıyorsan, buluşma noktasına gitmek için yola daha erken çık. Ya da eğer sende toplanılacaksa evine zamanında gelemeyebileceklerini göz önünde bulundur. Dikkat dağıtıcı bir enerji mevcut ve bu da odaklanıp organize olmayı zorlaştırıyor. Mesela yemeğe davetli misafirlerin şarap getirmeyi unutabilir. O yüzden her ihtimale karşı şarap alsan iyi olur!Bugün başkalarına ulaşmak sizin için çok sinir bozucu bir hal alabilir. E-mailler ulaşmayabilir, ya da telefon mesajları aksayabilir. Bunlar yapmak istediğiniz şeyi unutmanıza ve denemeyi bırakmanıza yol açabilir ama bu duruma kapılmayın! Devam edin! Beklerken yapacak başka bir şey bulun. En nihayetinde iletişime geçebildiğinizde ve bu arkadaşlarınızla görüşmeniz gereken konuları görüştüğünüzde, bu durum sizi çok sandığınızdan daha çok mutlu edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç hafta sonunda artık her yeni günün yeni zorluklarla geldiğini anladınız sevgili #burç adı#. Örneğin, bugün fiziksel görüntünüzle ilgili şüpheleriniz olabilir. Çekiciliğinizi mi sorguluyorsunuz yoksa özel birini etkileyip etkileyemeyeceğinizi mi sorguluyorsunuz? Bir noktada yanlış bir değerlendirmeden bulunmuş ve şu an ününüzü zedelemiş olduğunuzdan mı korkuyorsunuz? Gün sonunda vereceğiniz bir karar tüm bu endişelerinizi alıp götürecek.

2 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, dostlar ve ortaklıklar ön planda olmaya devam ediyor. Sevdiklerinizden güç ve destek alabilir,hayatınız ve finansal alanla ilgili destek ve faydalar görebilirsiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile büyüklerinin fikirlerini önemsiyorsun. Aile büyükleriyle olan iletişimin güç kazanıyor. Geçmişte yaşadığın olaylar seni çok daha tecrübeli bir hale getirdi. Ay, 16.36-21.30 saatleri arasında boşlukta hareket ediyor. Planlamadığın görüşmeler gerçekleştirirken, yeni haberleri de öğreneceksin.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Günü fiziki ve ruhsal dinlenmeye ayırarak güç topluyorsunuz. Yeni bir hafta öncesinde kendinizle vakit geçirmek, neyi nasıl yapmanız gerektiği konusunda size bazı fikirler sunabilir.

2 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda hoşnutsuzluk ya da eşinizle ilgili gelişmeler sizi oldukça stresli kılabilir. Olaylara daha objektif bir yönden bakmaya gayret etmelisiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhsal sağlık problemi olan Yengeç’lerin bu problemleri çözümlemeye başlamaları açısından uygun bir gün.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

2 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki iki hafta boyunca aklınızda tutmanız gereken anahtar kavram, konuşmak kadar dinlemekle de ilgilidir. İş ile bağlantılı olan insanlara düşünceli bir şekilde kulak verin. Endişelerine karşı açık olun. Bu sandığınızdan daha önemli.

2 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. İkna kabiliyetiniz artıyor. Bu hafta özellikle olaylara bakış açınızda gizli bir mizah var. Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün.

2 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili olarak olumlu etkilerle karşılaşacağınız bir gün geçirebilirsiniz. İnsanlar, faaliyetlerinizi yakından takip edebilirler ama gözlerin üzerinizde olması, sizi strese sokmak yerine, motivasyon etkisi yaratabilir.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinizi iyice dinlediğinizden ve anladığınızdan emin olun. İş hayatınızda başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz. Bugün çevrenizdeki insanlardan gelen eleştirilere açık olmayacaksınız.

2 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizle ilgili birtakım değişimler söz konusu. Evinizle ilgili yenilikler düşünebilirsiniz. Eşyalarınızın yerini değiştirmeniz ve küçük tamiratlar söz konusu olacak. Yakın akrabalarınız ev değiştirebilirler. Onların bu konuda sizden yardım istemeleri olasılığı var.

2 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 07' 53" R
Ay
Akrep
02° 11' 47" R
Merkür
Koç
16° 06' 15"
Venüs
Koç
23° 01' 25"
Mars
Balık
24° 43' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 19"
Satürn
Balık
15° 58' 60"
Uranüs
Boğa
21° 58' 52"
Neptün
Balık
28° 42' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 20"
Lilith
Başak
22° 37' 11"
True Node
Koç
15° 38' 31"
Son Güncelleme : 23/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>