Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Aceleci Olmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Yaratıcı bir çözüm bulabilir ve ortağınıza yeni fikirler önerebilirsiniz. Ya da belki iki farklı taraf arasındaki bir anlaşmazlığı nasıl çözeceğinizi bulabilirsiniz. Analitik bir aklınız ve güçlü sezgileriniz var. Psikolojiden çok iyi anlıyorsunuz. Bu yetenekleri iyi kullanın. Gözlemlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan çekinmeyin, çünkü harika fikirleriniz olacak.

Bugün birileriyle toplanmak için verimli bir gün olabilir. Belki bu durum, birinin yardımını istediğiniz bir çalışma durumunu içerebilir. İkiniz birlikte geçirdiğiniz zamanı verimli geçirebilmeniz için bir karşılıklı öğrenme durumu yaratabilirsiniz. Ya dadışında olan biriyle arkadaşlık kurabilirsin. Bugün bir tanıdıkla daha çok yakınlaşıp ne kadar çok ortak noktanız olduğunu görebilirsiniz.

Gizli bir tarafınız var gibi görünüyor. Gün boyunca,bitirici çalışan olacaksınız. Fakat havanın kararmasıyla bir palyaçoya dönüşebilirsiniz. Kesinlikle hem yazılı hem de sözlü becerileriniz çok iyi. Seyirci kitlenizi genişletmenin tam zamanı. Arkadaşlarınız yıllardır sizinleyken çok eğleniyor: Hünerlerinizi gerçek canlı bir seyirciye sunmanız için uygun zaman budur. Evet, çok korkutucu ama aynı zamanda çok heyecan verici. Bir deneyin. Ya şimdi ya hiç.

İdeal aile diye bir şey yok. Artık bu fikri ardında bırakma zamanı geldi. Bu fikir bir süredir başına bela olmaktaydı. Bu fikre uzun süre inandın çünkü ailenin dışında çok daha büyük insan topluluğuna dahil olma gibi bir arzuya sahiptin. Ama ne yazık ki, o grubu henüz bulamadın. Profesyonel alanındaki insanları hiç bu kategoriye alabileceğini düşündün mü?Bugün birtakım heyecan verici ve ilginç insanlarla iç içe olabilirsiniz. Size ilham veren insanlarla birlikte olmak için can atacaksınız. Modunuzu düşüren arkadaşlarla ya da aile üyeleriyle takılmak istemeyeceksiniz. Yaratıcı insanların bir araya geldiği ortamlarda yer almaya çalışın. Şık bir kafeye gidin mesela ve gelip giden müşterileri gözlemleyin. Ya da bir tiyatro etkinliğine katılmak ve gösteriden sonra sanatçılarla takılmak da fena fikir olmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarına ulaşmak sizin için çok sinir bozucu bir hal alabilir. E-mailler ulaşmayabilir, ya da telefon mesajları aksayabilir. Bunlar yapmak istediğiniz şeyi unutmanıza ve denemeyi bırakmanıza yol açabilir ama bu duruma kapılmayın! Devam edin! Beklerken yapacak başka bir şey bulun. En nihayetinde iletişime geçebildiğinizde ve bu arkadaşlarınızla görüşmeniz gereken konuları görüştüğünüzde, bu durum sizi çok sandığınızdan daha çok mutlu edebilir.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, dostlar ve ortaklıklar ön planda olmaya devam ediyor. Sevdiklerinizden güç ve destek alabilir,hayatınız ve finansal alanla ilgili destek ve faydalar görebilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içerisinde meydana gelen çözümsüzlüklerde öne çıkan kişi sen oluyorsun. Aile üyelerinin sorunlarını geride bırakmalarında yardımcı olacaksın. Yeni bir ilişkiye başlamış bir Yengeç burcuysan, alacağın kararlarda aceleci olmak istemiyorsun. Akşam saatlerde sevdiğin yemeklerden oluşan bir menüyü tercih edeceksin.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü anıları yad etme günü ilan edebilir ve sosyal medyada arkadaşlarınızın gündemi olabilirsiniz. Eski bir fotoğraf, eski bir anı sizleri geçmişe götürebilir. Bazı anlar sadece o an yaşamak içindir, etkisinde kalıp kendinizi aşırı sevinç veya aşırı üzüntüye hapsetmek yerine yeni anılar biriktirmeye odaklanın.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe içinde olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Banka işlerinizi halletmeniz için uygun zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yenilenme içine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde acele etmeden karar vermeniz sizin için daha iyi olacaktır.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhsal sağlık problemi olan Yengeç’lerin bu problemleri çözümlemeye başlamaları açısından uygun bir gün.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür’ün burç değiştirmesiyle birlikte manevi ve ruhsak konulara ilgi ve merakınız artıyor, bu konularla ilgilenen kişilerle bir araya gelebilir, onların görüş ve fikirlerine önem verebilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle ekip çalışmasına yatkınsınız, bu nedenle istediğiniz projeyle uğraşmaya başlayın ve ekibinizden birini size katılmaya davet edin. Bu kulağa eğlenceli geliyor, ancak gerçek şu ki, diğer ekip üyelerinden destek almazsanız kendinizi çok yorabilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Başkalarının paralarından faydalanabilirsiniz. İşleriniz hızla gelişecektir. Fakat ani çıkacak masraflarınızı unutmamalısınız. 

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konuların hayatınızda daha büyük önem arz etmeye başlayacağı bir dönemin ilk günü olabilir. Paranızı, mülklerinizi ve yatırımlarınızı daha iyi değerlendirebilmek için profesyonel kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte huzur verici bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki konumunuzdan memnun değilseniz bazı değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Bugün kendinizi bunalmış hissederseniz, duygularınızı yazmayı deneyin.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kâr getiren işleri iyi takip ediyor ve duygularınızı işinize karıştırmıyorsunuz. Bugün, yenibağlantıları için uygun değil. Olayları iyi irdelemeli fakat hemen karar vermemelisiniz. Aşk konusunda, hep tercih edilen kişi olmak istiyorsunuz. Bu uğurda yapamayacağınız şey yok.

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 58' 13" R
Ay
Akrep
25° 29' 38"
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
25° 21' 07"
Mars
Balık
26° 11' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 31"
Satürn
Balık
16° 09' 38"
Uranüs
Boğa
22° 05' 14"
Neptün
Balık
28° 45' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 52"
Lilith
Başak
22° 49' 45"
True Node
Koç
15° 34' 30"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>