Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Empati Yapıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün özellikle idealist, yaratıcı, sezgisel ve ruhsal bir havada hissediyorsunuz. Alışık olmadığınız manevi bir hava yansıtabilirsiniz. Aşk hayatınız şu anda çok iyi gidecek, çünkü masalsı bir atmosfer tüm hayatınıza nüfuz ediyor gibi görünüyor. Bunun tadını çıkarın, birkaç gün sonra gerçek hayata geri döneceksiniz!

Bugünün alışılmadık bir gün olması kaçınılmaz. Alarma gerek yok. Aksine, üstüne gidip meraklı olmalısın. Tüm garip olayların nedeni nedir? Gezegenlerin dizilimleri dünyada yaşayan herkesin kafasını karıştırmak içinbaşında. Bugün sabır, hoşgörü ve açık bir zihin için uygun bir gün. Günün sonunda kafanız karışacak, eğlenecek ve tuhaf deneyimleriniz için zarar görmeyeceksiniz.

Ailenizden biri uzakta mı? Eviniz bir süreliğine yalnız kalabilir. Giden kişiyi özleyeceksiniz fakat size kendi projelerinize odaklanmayı sağlayan (bazen de uyumanızı) bu yalnızlıkğı ve sessizliği de seveceksiniz. Bu gece göreceğiniz rüyalar, sizeve maddi konulardaki sorunlara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Gördüklerinizi her sabah not edin. Daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz!

Bugün parıl parıl parlama günün; öyleyse spot ışıklarını aç! Dışarı çıkmadan önce saçlarını tara ve en asil kıyafetini giy. Bugün olumlu duygularından da faydalanarak harika dönüşümler yapabilirsin. Eğer yaşamının biraz sönük olduğunu düşünüyorsan, yaratıcı enerji şoklaması yap!Bugün telefonda arkadaşlarınızla çok zaman geçirebilirsiniz ve bazıları sizden büyük olabilir. Konuşmalarınız sevgi dolu, bilgilendirici ve biraz da açıklayıcı olacak. Bu sohbetler sonucunda, çevrenizdeki bazı grup etkinliklerine katılmaya karar verebilirsiniz. Birkaç günlüğüne ertelenen bir mektup, çek veya teslimat sonunda elinize ulaşabilir. İşlerin kötüye gitmesinden korktuğunuz için çok fazla gerilim yaşayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oturup dinlenin, bulunduğunuzun yerin ve etrafınızdaki insanların keyfini çıkarın. Tutmanız gereken bir sözünüz var ve bu aralar bunu nasıl onurlandırabileceğinizi düşünmelisiniz. Her zaman kendinize, kendi hedef ve hırslarınıza odaklanmak yerine başkaları için bir şeyler yapın. İnsanlara ne kadar yatırım yaparsanız gelecekte bunun o kadar yararını göreceksiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiği artıyor. Resmi işler ve akademik süreçlerle ilgili konular gündeme geliyor. Aile üyeleriyle fedakarlık ve yardımlaşma öne çıkabilir.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde olmaktan sıkıldığın bugünlerde arkadaşlarınla tartışmalar yaşayabilirsin. İkili ilişkilerde empati yapman çözüm için sana yardımcı olacak. Beklemediğin anda gelen mesaj kafanı karıştırabilir. Yalnız bir Yengeç burcuysan, eski sevgilinden gelen mesaja kayıtsız kalmak istemiyorsun.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Partneriniz sizi anlamakta zorlanırken gerginliğinizin kaynağını aramak isteyebilir. Aranızdaki bağ, düşünce biçimlerinizin farklı olması dolayısıyla zedeleneceği için buna erken müdahale etmeli kutuplaşmak yerine tamamlanacak şekilde fikirlerinizi ifade etmelisiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zaman alabilecek işleri hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Ancak evde küçük kazalara ya da ihmal edilen şeylere de dikkat etmek gerekebilir.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün büyük bir çoğunluğunu angarya işleri tamamlayarak geçirseniz de akşam saatlerinde biten işlerinizi gördüğünüzde rahatlayabilirsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir evcil hayvan sahiplenmeyi düşünüyorsanız bu sıralar bunun için tam zamanı. Kedi ya da köpek, ailenizin tam da ihtiyaç duyduğu şey. Birlikte ona vereceğiniz sonsuz ve güven sayesinde kendi aile içi ilişkileriniz de gelişecektir.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yalnız kaldığınız zaman çok daha verimli olduğunuzu bildiğiniz halde, sürekli kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve partnerinizle olan ilişkinize  olumlu yansıyor. Karamsar olmamalısnız...

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşamınız veya aile içi ilişkiler üzerine eğileceğiniz bir gün geçirmeniz muhtemeldir. Bu nedenle, bazı sorumluluklarınızı rahatça yerine getirmenizi sağlayacak geniş vakitler bulamayabilirsiniz. Bu durum nedeniyle strese girmemeye çalışın..

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı nedenlerden dolayı partneriniz ile olan ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. Finansal kayıplar vermek istemiyorsanız bazı planlamalar yapmalısınız. Hayatınızdaki değişimlere adapte olmaya çalışıyorsunuz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Entelektüel çalışmalara önem vermeniz, enerjinizin yükselmesine neden oluyor. Siz, olumlu yansımalarla yaşamaktan hoşlandığınız için, bugün şartlarınızı en güzel şekilde kullanacaksınız. Severek başlattığınız çalışmaların karşılığını beklemek en doğal hakkınız.

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 59" R
Ay
Balık
05° 56' 17"
Merkür
Koç
18° 17' 30"
Venüs
Boğa
04° 35' 06"
Mars
Koç
01° 58' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 15"
Satürn
Balık
16° 49' 39"
Uranüs
Boğa
22° 30' 50"
Neptün
Balık
28° 59' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 19"
Lilith
Başak
23° 39' 38"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>