Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sorumlulukların Artıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevgiliniz bugün meslektaşlarıyla bazı küçük kişilik çatışmaları yaşıyor olabilir ve bu nedenle size oldukça uzak ve meşgul görünebilir. Sorun her neyse yarın iyi geçebilir, ancak onu rahatlatmak kolay olmayacak. İhtiyacı olursa yanında olduğunuzu açıkça belirtin, sonra oturup bir kitap okuyun. Bu olayı yalnız kalarak atlatabilir.

Bugün sosyal becerileriniz üzerinde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Çalışmanıza her zamanki gibi yaklaşmanıza rağmen, şu an daha hassas bir dokunuş yapmanız gerekebilir. Biraz neşelenmeye ihtiyacı olan birarkadaşı veya çalışan olabilir. Onlara karşı sert olmayın çünkü daha da üzülebilirler. Onlarla bir motivasyon konuşması yapmaya çalışın ve ekibi buna katılmaları için teşvik edin.

Bugün hayal gücünüz en üst seviyelerde. Yazı yazma, müzik veya dans, hangisiyle ilgileniyorsanız yaratıcı hayal gücünüzün çoğunu kullanacaksınız. Çünkü eğer öyle yapmazsanız, düşünceleriniz geldiği gibi kaybolabilir. Eğer çok yoğunsanız, en azından içgüdülerinizi ve onları geliştirmek için napmanız gerektiğini yazmaya biraz vakit ayırın. Bu şekilde, sonrasında onlara geri dönebilmeniz için elinizde yeterince kayıt olacak.

Bugün doğruyu söylemekle yalan söylemek arasında kalabilirsin. Bazı durumlarda bu verilmesi çok zor bir karardır – özellikle de birilerinin duygularını incitebileceğini düşünüyorsan. Şunu aklında tut ki yalan söylemek doğruyu söylemekten daha fazla enerji tüketir. Bir düşün, karşındaki insan senin yerinde olsa ne yapmasını isterdin? Yapmak ne kadar zor da olsa ahlaki anlayışına, etiğe sadık kal.Bugün kendini doğru kişiyle tanışmak üzere, doğru yerde ve doğru zamanda bulman olası. Şansın yüzüne gülmesini pek de beklemiyorsun. Güne rahatsız ve huzursuz başlayabilirsin fakat her ne olursa olsun yaşananlar seni derinden etkileyecek. Hazır ol – bu dönüşüm hayatında büyük değişiklikler yaratacaktır; hemen olmasa bile, uzun vadede.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyin bir sebepten dolayı ateşlenebileceği günlerden biri. Toplama hattına katılmak (veya çapraz), dilekçeyi imzalamak veya broşürleri geçmek için her yabancıya vermek isteyeceksiniz. Sebebinizin amacını daha da ileri götürmek için bir tür eylemde bulunmak bugün sizin için önemli olacak ancak başkalarının bandwagonlarına atlamaktan önce tüm gerçekleri almaya dikkat edin. Tam olarak neyi desteklediğini bilin.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiği artıyor. Resmi işler ve akademik süreçlerle ilgili konular gündeme geliyor. Aile üyeleriyle fedakarlık ve yardımlaşma öne çıkabilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında gelişen olaylarla daha fazla ilgilenmeye başlıyorsun. Olayları kontrol etme isteğin sorumluluklarını arttırıyor. Uzun süredir beklediğin müjdeli haberi bir telefon ile alabilirsin. Kendine daha fazla vakit ayıracaksın. Yalnız bir Yengeç burcuysan, aşk hayatın, gelen bir mesajla birlikte hareketlenmeye başlayabilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarılarınızı değerlendirmek isterken tatmin olmak isteğiyle bir değişikliğe gidebilirsiniz. Sizin zirve olarak gördüğünüz nokta, çalışma şartlarınız için de aynı noktada ise bunu yapmanızda bir sakınca olmayacaktır. Ama hayallere giden yol sorumlulukları aksatmaktan geçmiyor, bunu unutmamalısınız.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni şeyler öğrenip, kendinizi geliştirebilirsiniz. Yaşadığınız olaylara daha yukarıdan bakarak anlayış kazanabilirsiniz. Akşam saatlerinde eğitimle ya da uzaklarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Bazı konularda yenilik yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkinizde yanlış anlaşılmalar yaşanabileceği gibikonusunda da bazı gerginlikler ve zemini olmayan konularla alakalı yersiz atışmalar yaşanabilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün evin bir yerinde değerli bir eşya eksik olabilir. Nereye bakarsanız bakın, onu bulamayacaksınız. Bu, kararlılığınızı teşvik edebilir ve saatlerce arayışa girebilirsiniz. Nesne evin içinde, ama muhtemelen bir şeyin altında, belki de bakmayı asla hayal etmeyeceğiniz bir yerde. Evdeki en büyük odaları kontrol edin.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yardımlarınıza alışan insanlar, yaşamın diğer pencerelerinde de sizi yanlarında görmek istiyorlar. İşte bu noktada, bazen taşan sabrınızla, hemen “kötü insan” imajı yaratmayın. Yardım etmenizi gerektiren şartlarınız çok önemli.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bugün sizin için olumlu anlaşmalar yapmak için en uygun zaman. Bu anlaşma sayesinde başarıya gideceksiniz. Para konusunda akılcı olmalısınız. Çünkü beklenmedik harcamalar çıkacak. Ama kısa yollardan kısmetleriniz var.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi çok tutkulu ve romantik hissedeceksiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile daha fazla vakit geçirin ve onlardan çalışmalarınız ile ilgili ipuçları öğrenin. Geçmişinizden gelen bir şey sizi rahatsız edebilir.  

6 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel ilişkilerinize farklı bir duyguyla yaklaşıyorsunuz. Bugün, riskler ve ilginç ortamlar ilginizi çekiyor ve macera yaşama isteği beliriyor.

6 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 10" R
Ay
Balık
10° 25' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 35"
Venüs
Boğa
04° 58' 12"
Mars
Koç
02° 12' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 38"
Satürn
Balık
16° 51' 14"
Uranüs
Boğa
22° 31' 55"
Neptün
Balık
29° 00' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 21"
Lilith
Başak
23° 41' 43"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>