Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Fazla Eşyalardan Kurtulmak İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Karşınıza çıkan sosyal enerjiye kulak verin. Önemli biriyle yollarınız kesişebilir, bu kişi size yardımcı olabilir veya gelecekte etkili biri olabilir. Bu kişiylehayatınızda karşılaşabilirsiniz. Bu kişi size bazı kariyer fırsatları sunabilir. Ya da size harika bir arkadaşlık sunan kişisel bir ruh eşiniz olabilir. Bugün, mutlu karşılaşmalara açık olun.

Etrafınızdaki kaos hüküm sürse bile normalde konsantre olmakta ve birikmiş işleri yapmakta çok başarılısınız. Yine de, bugün durum böyle olmayacak. Siz bile düzensizliğin etkisine gireceksiniz. Bütün bu kargaşa ve karmaşa ile daha fazlasını yapmak çok zor. Verim eksikliği sebebiyle içiniz içinizi yemesin. Bu sadece öyle bir gün. Bunlara boyun eğebilirsiniz. Sakin olun, biraz eğlenin. Yarın işlerinizde ilerleyebilirsiniz.

Telefon, belgesel veya internet aracılığıyla tuhaf ve ilginç bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler size etkileyici gelebilir fakat bunlar daha önce duyduğunuz türden şeyler değil. Bir yerden sonra, çıkıp yakınlarda bir yürüyüş yapmaya ve komşularınıza merhaba demeye karar verebilirsiniz, fakat bu kişiler çok da görmek isteyeceğiniz kişiler olmayabilir. Günün tadını çıkarın!

Odan dışına çok da çıkmak istemeyeceğin bir gün. Böylece evle ilgili işler yapabilir ve evcil aktivitelerle uğraşabilirsin. Yeni resimler as, makaleler oku ve mizah dergiler oku; yaratıcı, mizah yönünü öne çıkar. Eylemlerin ve kelimelerinde yumuşak ol.Bugünü ağırdan al!Bugün çıkan tartışmalarda çok fazla gürültü kopsa da çözüme varmak kolay olmayacak. Konuşmalarınızda net olmaya ve söylemek istediklerinizi iyi aktarmaya dikkat edin; zira kolayca yanlış yorumlanabilirler. Bir grup insan önünde herhangi bir resmi sunum yapmanız gerekiyorsa, söz almadan önce konuşmanız için aldığınız notları tekrar gözden geçirin. Ana hatlarınızı yeniden oluşturmanızda ya da vurgulamak istediğiniz noktaları tekrar düşünmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün telefonda arkadaşlarınızla çok zaman geçirebilirsiniz ve bazıları sizden büyük olabilir. Konuşmalarınız sevgi dolu, bilgilendirici ve biraz da açıklayıcı olacak. Bu sohbetler sonucunda, çevrenizdeki bazı grup etkinliklerine katılmaya karar verebilirsiniz. Birkaç günlüğüne ertelenen bir mektup, çek veya teslimat sonunda elinize ulaşabilir. İşlerin kötüye gitmesinden korktuğunuz için çok fazla gerilim yaşayabilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlıkla ilgili destekler, iyileşme ve şifalanma konuları gündeminizde olabilir. Baş ağrılarına dikkat. Ebeveynlerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününü kendine ayırmaya yönelik planlar yapmış olabilirsin. Bugün vakit ayıramadığın konularla yakından ilgilenmek istiyorsun. Bolca vaktin olacak. Ev işleriyle ilgilendiğin bugünde, evinde bulunan fazla eşyalardan kurtulmak istiyorsun. Detaylı bir temizliğin vakti gelmiş olabilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevrenizde beklenmedik bir olay gerçekleşebilir. Müdahale etmekte zorlandığınız durumlarda kendinizi fazlaca ön plana atmamalısınız. Birbirinize destek olarak ve fikir alışverişi yaparak sorunun kaynağını bulmanız daha kolay olacaktır.

9 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün dikkat çekici olabileceğiniz imkanlar var. Kişisel isteklerinizi daha güçlü şekilde ortaya koyabilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendi değerinizi görmek için bilinçli bir çabaya ihtiyacınız var. Etrafınızı besliyor ve büyütüyor, herkese yardım ediyorsunuz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda muazzam olumlu etkiler alırken, partneriniz ve yakın dostlarınızla kaliteli iletişim kurabilir, olası sorunlarınızı çözümleyebilir ve eğitim öğretim işleriniz ile yurtdışı bağlantılı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi seven yardımsever bir güç olduğunu unutmayın. Ne olursa olsun, somut olmasa bile her zaman ağlayacak bir omuz vardır. En karanlık anlarınızda bile asla yalnız değilsiniz. Bu bilginin sizi rahatlatmasına izin verin. Bir sorun yaşadığınızda bunu başkalarıyla paylaşmaktan çekinmeyin.

9 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizi sorgulamak adına başkalarını baskı altına almamalısınız. Siz üzerine gittikçe, o kendini savunmak zorunda kalıyor. Bu tür çelişkiler karşılıklı yıpranmaya neden olduğu  için, kendinizi kontrol etmek zorundasınız.

9 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte nasıl bir gelecek istediğinizi düşünmeye başlayacaksınız. Bugün pahalı şeylere yatırım yapmamaya özen gösterin. Kendinizi üzgün hissediyorsanız, arkadaşlarınızdan destek almayı deneyin.

9 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Araştırmacı yapınızı daha fazla zorlamanız gerekmiyor. Bugün, birlikte olacağınız topluluklarda kendi özünüze dönmek isteyebilir çevresel olaylara ilgisiz kalabilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir olay.

9 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 13' 46" R
Ay
Balık
05° 38' 23"
Merkür
Koç
18° 16' 47"
Venüs
Boğa
04° 33' 33"
Mars
Koç
01° 57' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 57"
Satürn
Balık
16° 49' 32"
Uranüs
Boğa
22° 30' 46"
Neptün
Balık
28° 59' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 15"
Lilith
Başak
23° 39' 30"
True Node
Koç
15° 21' 52"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>