Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Geçmişi Özlüyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 70%

Fikriniz ve bakış açınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir. Belki sevgilinizle aynı görüşte değilsinizdir ve bir şeylere sizin baktığınız pencederen bakmıyor olabilir. Sinirlenmemeye ya da üzülmemeye çalışın. Bu durumda kesin bir yargı yok, yani bir kişinin bakışının "doğru" olması gibi bir şey söz konusu değil. Uzlaşma, iletişim ve sabır sizi bugün sınayan şeyler olabilir.

Bugün açık fikirli olmaya çalışın. Diğer insanlar size ilginç fikirler veya tekliflerle gelebilir. Bu önerileri reddetmek yerine, onları dikkatlice düşünmek için zaman ayırın. Belki bir arkadaşınız bir yatırım hakkında öneride bulunabilir. Sizi gerçekten karlı bir hale getirmesi ihtimaline karşı bu olasılığı araştırın. Veya birarkadaşınız bir müşteriyi bağlamanın yeni bir yolunu önerebilir. İnatçılığın veya gururun sizi dinlemekten bile alıkoymasına izin vermeyin.

Kiliseye gitmek veya bir meditasyon programına katılmak gibi ruhani aktiviteler yeni dostluklar edinmenizi ya da uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla tekrar görüşmenizi sağlayabilir. Bu kişiler parlak, yaratıcı ve tamamen faydalı bilgi ve fikirlerle dolu insanlar olabilir. Bu nedenle, onlardan bir sürü şey öğrenebilir, entelektüel ve felsefi konular odaklı sohbetlerde bulunabilirsiniz. Duyduğunuz her şeyi kavrayın ve onları akıllı bir şekilde hayatınızda kullanın.

Belli ki oynaman gereken önemli bir rol var!Günün modu biraz rahatsız edici olabilir ama senin bu rahatsızlıkla başa çıkış şeklin sana tanınırlık ve başka ödüller getirecektir. Gücün, kontrollü tavırların ve durağanlığı başarı ve başarısızlık arasındaki farkı gözler önüne serecek. Yapabilirsin ve yapmalısın da. Kendinle gurur duy!Uzun zamandır üzerine düşündüğünüz, hayatınızda bir değişiklik yapma fırsatı nihayet bugün kendini gösterebilir. Bu yeni bir muhite taşınmak ya da yüksek lisans eğitimi için okula dönmek olabilir. Ya da yepyeni bir işe başlayabilir veya bu saydıklarımızın hepsi birden gerçek olabilir. Hangisi olursa olsun, tüm gün bunu ailenizle ya da arkadaşlarınızla tartışabilirsiniz. Planlarınızı yapıp harekete geçin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bitirmeye çalıştığınız bir işle ilgili beklenmedik bir aksaklık yaşabilirsiniz ve bu durum çevrenizdekilerle aranızda gerginlikler oluşmasına sebep olabilir. Bu durum aile bireylerinin evden uzakta daha fazla zaman geçirmesine yol açabilir. Şunu unutmayın: herkesin kendince endişeleri var ve muhtemelen böyle olmasaydı daha farklı davranacaklardı. Peşlerinden koşmayın. Yapmanız gereken işi bitirin ve onlarla aranızı daha sonra düzeltin. Her şey yoluna girecek.

10 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatıyla ilgili görev ve sorumluluklar, geleceğe dair planlamalar, eğitim ve seyahatlerle ilgili düzenlemeler gündeminizde olabilir. Gün içinde bazı planlarınız değişebilir. Ana ve ruh halinize göre hareket edebilirsiniz. Dinlenme, rahatlama isteği öne çıkabilir.

10 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki olumsuz insanlardan uzak kaldığın günü ev işleri ile uğraşarak geçireceksin. Bu uğraş dekorasyona karşı olan ilgini artıracak. Kendini bir anda alışveriş sitelerinde gezinirken bulabilirsin. İlişkisi yeni bitmiş bir Yengeç burcuysan, geçmişe dair düşüncelerin bir anda canlanabilir. Eski sevgiline mesaj atmamak için kendini oyalayacak meşgaleler arıyorsun.

10 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutinleriniz her zaman olması gerekenden önce bitmiştir. Mutlu olduğunuz işleri yapmak zamanı unuttursa da kendinize zaman ayırmamanız ilerde geriye gitmenize yol açabilir. İş zamanı iş, eğlence zamanı eğlence olmalı hayatınızda.

10 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanıza ve ihtiyaçlarına daha çok yönelebilirsiniz. Ayrıca evde ve evle ilgili uğraşlar da gündeminize gelebilir.

10 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bilinçli olarak iletişimi ön planda tutacak ve nezaketinizi korumak isteyeceksiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En iyi ilişkiler bile ara sıra biraz arabuluculuğa ihtiyaç duyar. Ancak bunu kimin yapacağına iyi karar vermelisiniz. Dürüst birilerine ihtiyacınız var.

10 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Gücünüzü ve hırslı yönlerinizi düzenleme ihtiyacı duyacak ve bu konuda gizliliği tercih edeceksiniz. 

10 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kova burcunda ilerleyen Ay duygusal anlamda yoğun bir gün geçirmenize sebep olabilir, iş, para ve yatırım gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Karşınıza güçlü kişiler ve özellikle de kadınlar çıkabilir. Duygularınızın yoğunluğu strese, gerginliğe neden olabilir, kriz yaratabilecek durumlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

10 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sizi aldattığını düşünebilirsiniz. İş yerinizdeki çalışmalarınız ile herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Bugün önemli kararlara varmadan önce sezgilerinizden yararlanın ve aile bireylerinizden tavsiye alın.

10 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden uzakta olmanız onu ihmal etmenizi gerektirmez. Sizden haber bekliyor. Telefonla da olsa gönlünü almalısınız. İşinizle ilgili yeni projeler üretebileceğiniz, sistemle ilgili değiştirmek istedikleriniz konusunda yaratıcılığınızın artacağı bir gün. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Gereksiz yere kuruntulara kapılmanız sağlığınızı olumsuz yönde etkiliyor. Boş yere üzüyor ve üzülüyorsunuz

10 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 51' 42" R
Ay
Yay
20° 14' 48"
Merkür
Koç
16° 09' 55"
Venüs
Koç
27° 44' 54"
Mars
Balık
27° 41' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 34"
Satürn
Balık
16° 20' 21"
Uranüs
Boğa
22° 11' 49"
Neptün
Balık
28° 49' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 33"
Lilith
Başak
23° 02' 42"
True Node
Koç
15° 28' 11"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>