Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Özgün Davranıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 50%

Bugün özel biriyle yeni bir bağlantı kurmak için iyi bir gün. Şu an bekarsanız, arkadaşça bir konuşma başlatmayı daha kolay bulabilirsiniz. Daha az utangaç ve daha güvende hissedeceksiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, yürekten düşüncelerinizi ve duygularınızı sevgilinizle paylaşarak, daha fazla yakınlaşabilirsiniz. Hayal kurmaya devam!

Sizinle bir girişimde bulunan bir arkadaşınız ya daarkadaşınız, bir şekilde parasızlıkla engellenebilir. Bu, belki de sizin tarafınızda beklenmedik eklemeleri ya da geçici olarak bunlar için alınacak yeni birini işaret edebilir. Bu zor bir durum, ama siz ve diğerarkadaşlarınız idare edecek ama arkadaşınız zamanında bunu almalı. Duruma bir çözün üretin ve dayanın.

Bu dönemde, yeteneklerinizi gözler önüne sermek için sıra dışı bir fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi algılanması güç olan şeyler söylerken bulabilir ve etrafınızdakiler de fikirlerinizi daha fazla duymak isteyebilir! Zihniniz şu anda tamamen odaklanmış durumda. İşle ilgili bir durumu kavrayabilirsiniz. (Örneğin; patronunuzun yapamadığı bir şey) Düşüncelerinizi paylaşırken rekabetçi olmayın. Sadece, fikirleriniz gruba genel olarak nasıl katkı sağlayabilir, onu düşünün.

Seyahat arzusuyla yanıp tutuşuyorsun. Belki de tatile çıkma zamanın gerçekten gelmiştir. Ya da hafta sonu kaçamağı yapabilirsin. Yeni yerler görüp günlük rutinini kırabilirsin. Doğal güzellikler hoşuna gidiyor sevgili Yengeç, öyleyse neden dağ tırmanışına katılmıyor veya kırsal bir kasabayı ziyaret etmiyorsun? Kendini Toprak Ana'nın güzellikleriyle çevrele. Ruhun ve enerjin tazelensin!Başkalarıyla iletişim kurmak geçmişte sizin için zor olduysa bugün işlerin biraz değiştiğini hissedebilirsiniz. İnsanların motivasyonlarını daha iyi kavramaya başlayabilirsiniz ve bu da onlarla başa çıkmanızı kolaylaştırabilir. Sezgisel yetilerinizin iyi işlemesi sayesinde başkalarına dair hisleriniz yeni bağlar kurmanızı sağlayabilir. Bu akşam ise: Kutlamaya yapın! Biraz eğlenmek size iyi gelecektir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafta gergin bir hava mevcut. Ama her şeyden çok bazı şeyleri yoluna koymak ve konsantre olmak için gün boyu güce ihtiyacınız var. Bazı dış baskılardan ötürü savunmacı davranırsanız, dilediğiniz şeylere ulaşamayabilirsiniz. Bazen kuralları yıkmaktansa onları izlemenin daha iyi olacağının farkına varabilirsiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki ilişkilerde daha hassas dengeler oluşabilir. Yanlış anlama ve anlaşılmalara karşı temkinli olmalı. Alınganlık, detaylara takılma ve akıl okuma eğilimleri enerjinizi düşürebilir. İş hayatıyla ilgili bir seçim gündeme gelebilir.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında değişimin adını koymak istiyorsun. Stilin konusunda yapacağın değişimleri planlayabilirsin Alışverişle uğraşacağın bir gün seni bekliyorken, yakın arkadaşların ile tesadüfen karşılaşabilirsin. Onların fikirleri ile hareket etmek istemiyorsun. Daha özgün olacağın bir gündesin.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilgiye aç hissedebilirsiniz. Araştırmalarınızın yeterli olmadığını düşünüyorsunuz. Öğrenme isteği, yeni keşifler heyecanlanmanızı sağlayacaktır. Bilginin peşinde kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kardeşlerinizle geçireceğiniz zamanlar var. Öğlen saatlerinde kendinizi güvende hissedeceğiniz ortamlarda olmak size iyi gelecektir. Çevrenize karşı iyimser bir hava içinde olabilirsiniz. Yüksek beklentilerinizi biraz daha kontrol altında tutmalısınız.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamın iki alanı bir birini tutmuyor, bağdaşmazdır- büyüme ve genişleme, yapı ve disiplin. Örgütlü bir şekilde büyümek için disiplinli olmanız gerekiyor. Tertibat olmadan bu dönem sizin için rahatsız ve huzursuz geçecek.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşünceleriniz doğrudan başarıya doğru gidiyor ama siz sadece zaman kaybediyorsunuz. Hayal kurmak yerine neyi istiyorsanız ona odaklanın.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran başarılı çalışmalar içindesiniz. Bugün, detaylar üzerinde fazla duruyor, olayları farklı bir şekilde yorumluyorsunuz. Özellikle kavrama yeteneğinizi doğru bir şekilde kullanacaksınız.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimle ilgili konular gündeme gelirken iletişimden kaynaklanabilecek problemlere ve yanlış anlama ve anlaşılmalara her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Trafikle ilgili tedbir almayı da ihmal etmemelisiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle tartışmaktan kaçının. Nasıl olsa her şey kısa bir süre içinde yoluna girecek. Siz kısmetlisiniz. Aşkta yenilik olacak. Sevdiğiniz varsa ona sadık kalın. Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edebilirsiniz. Patronunuzun gözünde artı puan kazanıp yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alabilirsiniz. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, sağlıklı ve dengeli yiyecekler yiyin ve çok su için.

4 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 23' 28" R
Ay
İkizler
22° 25' 58" R
Merkür
Koç
24° 12' 55"
Venüs
Boğa
13° 40' 01"
Mars
Koç
07° 37' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 15"
Satürn
Balık
17° 25' 19"
Uranüs
Boğa
22° 56' 26"
Neptün
Balık
29° 12' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 25"
Lilith
Başak
24° 28' 42"
True Node
Koç
15° 09' 18"
Son Güncelleme : 10/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>