Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Aklını Dağıtmak İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2021, Pazar

Aşk 10%
Para 60%
Sağlık 20%

Duygusal olarak biraz kötü mü hissediyorsunuz? Sevgilinizin sizden şu anda vermeye hazır olduğunuzdan daha fazla şey bekleyeceğinden mi korkuyorsunuz? Sezgileriniz güçlü durumda. Ve bunları sevgilinizin ne hissettiğini anlamak için kullanın. Büyük olasılıkla bu kişi size bir nikah sözü vermiyor sadece eğlenmek istiyor. Siz de rahatlayın ve birlikte eğlenin!

Genellikle oldukça sakin ve iyi huylu olduğunuz için, bugün neredeyse tanınmayacak haldesiniz. Biri size karşı çıkarsa, öfkeden deliye dönmeniz muhtemeldir. Biraz kendinizi kontrol edebilseniz olurdu, yoksa şimdiye kadar başarmış olduğunuz tüm işleri mahvedeceksiniz. İçinizdeki miktar çok fazla olsa bile, sahip olduğunuz inanılmaz enerjiyi başka şeylere kanalize etmeye çalışın.

Bugün kendinizi, bir şeyleri yargılarken bulabilirsiniz. Çoğunlukla profesyonel hayatınızla ilgili iki konuda görüşleriniz istenebilir. Bu konuda şu anki gök haritasının size yardım edeceğini bilmelisiniz. Bunu yaparken taraf tutmaya yönelenleriniz olabilir. Sadakatiniz inanılmaz, sevgili Aslan. Fakat yargılama yaparken tarafsız olmalısınız.

Birine mentorlük yaparken kendini bulabilirsin. Kişiliğinin babacan yönü parlayabilir. Bonkör bir yapın var ve iyi bir öğretmensin. Tanıdığın bir kişinin ekstra yardıma ihtiyacı olabilir; bir projeyle başa çıkmakta zorlanıyor olabilir. Organize olmalarına ve odaklanmalarına destek olabilirsin. İhtiyaç varsa rehberlik etmekten çekinme, çünkü pozitif farklılıklar yaratabilirsin.Bugün etrafta gergin bir hava mevcut. Ama her şeyden çok bazı şeyleri yoluna koymak ve konsantre olmak için gün boyu güce ihtiyacınız var. Bazı dış baskılardan ötürü savunmacı davranırsanız, dilediğiniz şeylere ulaşamayabilirsiniz. Bazen kuralları yıkmaktansa onları izlemenin daha iyi olacağının farkına varabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizi motive edecek pek çok etken var. Yapmak istediğiniz her neyse rahatça kolları sıvayabilirsiniz! Çocuklarla vakit geçirin, yaratıcılığınızı kullanın ve oyunlarınıza başkalarını da katarak eğlenceyi seven yönünüzü değerlendirin. Yeteneklerinizi grup çalışmalarına sunmanın tam zamanı. İçine girdiğiniz hemen her sosyal ortamda memnuniyetle karşılanacaksınız. İyi eğlenceler!

3 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlar, görev ve sorumluluklar gündeminizde olabilir. Birden fazlave konu ile ilgilenebilirsiniz. Zihniniz ise daha yoğun olabilir. Hızlı kararlara, ani fikir değişikliklerine açık bir gün.

3 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında olan bir takım gelişmeler karşısında çıkmazda olduğun düşüncesi aklına kazınmış bir şekilde kendisini belli ediyor. Evde olman da bu konuların sürekli aklında olmasını sağlıyor, ev işleri ile uğraşman bu konuyu bir nebzede olsa aklından çıkaracaktır. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan evlilik kararı için belli aşmaları aşmak isteyebilirsin.

3 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminizi kestiğiniz yakın çevreniz sizlerle aralarını tekrar yumuşatmak isteyebilir. Hatalarından döndüklerini düşünüyorsanız son bir şans vermek doğru olabilir.

3 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi de daha iyi anlatabilirsiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelecek için gerçekçi ama iddialı planlar yapmak için kendi kendinizi net bir şekilde değerlendirin. Hayat kolay ve iyi değerlendirmeler yapa biliyorsunuz ama mevcut fırsatlardan tam olarak yararlandığınızdan emin olun.

3 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizle, komşularınızla,arkadaşlarınızla sıkı bir iletişim içinde olabilirsiniz ancak yanlış anlama ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz. Yoğun temponuz içinde iletişim trafiğini doğru yönetmeniz gerekebilir.

3 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi çok heyecanlandıran bir işe başlıyorsunuz. Bu güzel haberi arkadaşlarınızla paylaşmak istemeniz çok doğal ama biraz daha sabretmelisiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizdeki çılgınlıkları saklamak adına, çelişkili duygular yaşıyorsunuz. Kafanızdan birçok delilik geçiyor. Zaman kavramını unutmak sizin tarzınız değil. Bugün her zamankinden farklı bir kişilik içinde olacaksınız.

3 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

3 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizde, üzerinize daha fazla sorumluluk almanızın zamanı geldi. İş yerinizdeki çalışmalarınıza çok emek veriyorsunuz ve karşılığını çok yakında alacaksınız. Kendinizi oldukça iyi hissedeceksiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bir şey yapmak istediğinizde önce sevgilinize uyup uymayacağını kontrol etmelisiniz. İlişkinin başında hep birlikte olmak istediğiniz zamanları hatırlayın. Romantizme biraz daha fazla önem verin. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız başlangıç noktanız tavırlarınız olmak zorunda. Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızı ya da akrabanızı ziyaret etmek iyi bir fikir olabilir. Başaracağınıza inanmadığınız sürece plan yapmanın size bir yararı olmaz. Kilo vermeye çalışıyorsanız, kullandığınızdan daha az kalori yakmalısınız.

3 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 22' 40" R
Ay
İkizler
22° 14' 34" R
Merkür
Koç
24° 12' 05"
Venüs
Boğa
13° 38' 60"
Mars
Koç
07° 37' 10"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 03"
Satürn
Balık
17° 25' 16"
Uranüs
Boğa
22° 56' 23"
Neptün
Balık
29° 11' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 23"
Lilith
Başak
24° 28' 37"
True Node
Koç
15° 09' 23"
Son Güncelleme : 10/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>