Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yüklerinden Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün aşk listenize yeni birini ekleyebilirsiniz. Kalbiniz muhtemelen son zamanlarda, ilişkinizdeki bazı önemli değişikliklerle hatta hayatınızdaki yeni birisiyle daha da büyüdü. Aşk hayatınızdaki bu yenilik, kesinlikle büyük değişiklikler yarattı ancak henüz bunun farkında bile değilsiniz. Hayatınız nasıl değişti? Bugün bu sorunun cevabını alabilirsiniz...

Bugün havada bir miktar gerilim var. Öncelikli ve önemli şeylere odaklanmanız gerekecek. Zaman baskısı ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, ancak dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin. Yapabilirseniz, konuşkan insanlardan uzak durmaya çalışın ya da sadece kimsenin sizi rahatsız edemeyeceği bir yere gidin. Başa çıkmanız gereken şeyleri çözmek ve sakin bir yer bulmak için ne gerekiyorsa yapın.

Hissettiğiniz sıradışı duygulara veya gördüğünüz hayallere dikkat edin, onlarda sizin için önemli şeyler olabilir. Size ilginç gelen şeyleri not etmeye çalışın. Bir şeyleri anlamanız ve açıkca kavramız için günler geçebilir. Sonrasında, aldığınız notlarınıza şükredeceksiniz. Bir terapiste veya yakın bir arkadaşınıza içinizi dökün. Objektif bir ikinci taraf, bu bilgilerin hayatınızı doğrudan nasıl etkileyeceğini analiz etmenizde yardımcı olacaktır.

Bugün sağlığına vakit ayır. Yeterince dinlenip dinlenemediğini, doğru beslenip beslenmediğini, düzenli egzersiz yapıp yapmadığını düşün; gerekirse doktora git ve rapor al. Bütün bunların sağlık üzerinde etkisi vardır. Uzun bir yaşam hepimizin istediği bir şeydir; fakat sağlık sorunları eşliğinde uzun bir yaşam sürmeyi kimse istemez. Sağlığına dikkat etmek için hiçbir zaman geç değildir!Günün enerjik etkileri kendinizi göstereceğiniz mükemmel bir arena hazırlıyor. Gerçek bir katılımcıdan daha çok bir seyirci ya da yorumcu olarak görev almanız muhtemel olsa da bu her zaman sorun olacak değil. Ellerinizi kirletmeyin. Bırakın diğerleri hatalarından ve zayıflıklarından ders alsın. Bu şekilde, ringe çıkma sırası size geldiğinde çok daha iyi hazırlanmış olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son bir gayretle, bir süredir aklınızı meşgul eden sorunun temeline ulaşacaksınız. Kimliğinizle ilgili sorunun cevabını köklerinizde bulamayabilirsiniz. Bir aileye ait olduğunuz kadar bir neslin de üyesisiniz. Her ikisinin de tepkilerinizde etkisi var.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev düzeni, evinizle ilgili değişiklikler, ev içi ve aile içi ilişkiler gündeminizde olabilir. Yaşam alanınızı fazlalıklardan arındırmak daha rahat hissettirebilir. Elinizde olmayan koşullar ve durumlar üzerine kafa yorarak motivasyonunuzu düşürmeyin.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni yılın gelişi ile birlikte yaşadığın çıkmazlardan sıyrılmaya başlıyorsun. Daha önce girdiğin birgörüşmesi varsa olumlu haberler gelebilir. Evli bir Yengeç burcuysan, eşine ufak sürprizler yapmak evliliğinizde sıcak bir atmosfer oluşturabilir. Sağlığına dair yeni önlemler alarak bünyeni kuvvetlendirmek isteyeceksin.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile yaşantınızda anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. Yaptığınız özveride bulunduğunuz davranışların takdir edilmemesi sizlerde hayal kırıklığı yaratmış olabilir. Duygularınızı ifade ederseniz size beklentiniz doğrultusunda davranışlarda bulunabilirler.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Geçmişinizden getirdiğiniz olaylara daha uyumlu yaklaşmak isteyebilirsiniz. Güven aradığınız kişilere doğru çekilebilirsiniz. İlişkilerinizde denge arayışında olabileceğiniz bir gündesiniz. Güvenlik konusu gündeme gelebilir. Bu konuyu çözmek için uğraşacağınız durumlar olabilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün itibariyle 4 Mart'a kadar sosyal çevrenizle olan iletişiminiz hız kazanıyor. Bu çok daha temkinli, tedbirli bir çerçevede olacaktır elbette. Bazı tartışmalar ve gerginliklere de maruz kalabilirsiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizi veyerinizi düzene sokmak, aşk hayatınızı da düzenlemenize gerçekten yardımcı olacaktır. Mobilyaları taşırken veya çamaşırları katlarken, her şeyi baştan sona düşünün.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Başkalarının paralarından faydalanabilirsiniz. İşleriniz hızla gelişecek. Fakat ani çıkacak masraflarınızı unutmamalısınız. 

6 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgiliniz ile birlikte tutkulu bir gün geçireceksiniz ve kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. İş yerinizde harika fikirlerle dolu, inanılmaz verimli bir gün geçireceksiniz. Sağlığınız için uyku saatlerinizi düzenlemeye çalışın.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilişkilerinizi yeniden gözden geçirin. İş arkadaşlarınız bu durumunuzu aleyhinize kullanabilirler. Bunu lehinize çevirmek sizin elinizde. Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız. Tasarruf yapmaya çalışın.

6 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 50' 50" R
Ay
İkizler
14° 40' 22" R
Merkür
Koç
23° 39' 28"
Venüs
Boğa
12° 58' 28"
Mars
Koç
07° 11' 57"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 18"
Satürn
Balık
17° 22' 44"
Uranüs
Boğa
22° 54' 28"
Neptün
Balık
29° 11' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 37"
Lilith
Başak
24° 24' 58"
True Node
Koç
15° 12' 26"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>