Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Aileni Özlüyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2021, Salı

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugünhayatınızda bazı anlaşmazlıklar gözlemleyebilirsiniz. Rekabet eden gruplar, birbiriyle çelişen görüşler dile getirebilir. Görüşlerin farklılığı etkili olabilir hatta çalışanlar ve yönetim arasında düşmanlığa yol açabilir. Ya da müşteri ile satış elemanı arasında bir anlaşmazlık ortaya çıkabilir. Bunlardan kendinizi soyutlamak için elinizden geleni yapın. Bu karmaşadan uzak durursanız daha rahat hissedeceksiniz! Ve eğer bunu önleyebilirseniz, stresli olmanız için hiçbir sebep yok.

Bir arkadaşınız ya da akrabanız hasta, işe gelmemiş ya da sorunlarla boğuşuyor olabilir ve ona yardımcı olabilmek için elinizden gelen her şeyi yapmak isteyebilirsiniz. Bu durum sinir bozucu olabilir fakat elinizden geleni yaptığınızda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu kişinin kendi sorumluluklarıyla yüzleşip onlarla başa çıkması gerektiğini de unutmayın. Yaşadığı zorluklar, sizin değiştiremeyeceğiniz şeyler.

Uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Bu muhtemelen sizi doğrudan etkilemeyecek çünkü çoğunlukla dünya ekonomisi, siyaset veya büyük işlerle alakalı bir haber fakat genel olarak topluj üzerindeki uzun-vadeli etkilerinden dolayı endişelenebilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bu konudan doğan tartışmalar yapabilirsiniz. Objektif kalmaya ihtiyacınız var ancak bu konuyla ilgili haberleri takipte kalın. Görüldüğü kadar ciddi bir durum olmayabilir.

Hayallerine karşı bonkör ol. Var olan durumlarla, gerçeklik anlayışın pek uyuşamayabilir fakat hemen kaygılanma. Kanatlı ayakkabılarını giy ve stratosfere doğru yol al. Sınırları zorla. Büyümen ve gelişmen için gerekli olan tek yol varlığının normal modunun ötesine gitmek. Bugün bunu yapmak için uygun bir gün.Son bir gayretle, bir süredir aklınızı meşgul eden sorunun temeline ulaşacaksınız. Kimliğinizle ilgili sorunun cevabını köklerinizde bulamayabilirsiniz. Bir aileye ait olduğunuz kadar bir neslin de üyesisiniz. Her ikisinin de tepkilerinizde etkisi var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarıyla iletişim kurmak geçmişte sizin için zor olduysa bugün işlerin biraz değiştiğini hissedebilirsiniz. İnsanların motivasyonlarını daha iyi kavramaya başlayabilirsiniz ve bu da onlarla başa çıkmanızı kolaylaştırabilir. Sezgisel yetilerinizin iyi işlemesi sayesinde başkalarına dair hisleriniz yeni bağlar kurmanızı sağlayabilir. Bu akşam ise: Kutlamaya yapın! Biraz eğlenmek size iyi gelecektir!

5 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yakın ilişkilerde yardımlaşma, destekler öne çıkabilir. Gelecek planları, finansal düzenlemeler içinde olabilirsiniz. Kazançlar ve ödemeler arasında denge kurma zamanı. Duygusal destek ihtiyacı artabilir.

5 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gününü titizlikle planlamak isteyebilirsin, Merkür Plüton kavuşumu gerçekleşiyor. Bugün gerçekleştireceğin bir banka işlemi varsa, herhangi bir problem olmaması için günün erken saatlerine yoğunlaşmalısın. Beklemediğin bir telefon ile işlerinde aksamalar yaşayabilirsin. Ailene karşı hassasiyetin artacak.

5 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızdaki yorucu günleri geride bırakmaya hazırlanıyorsunuz. Haksızlığa uğradığınız bazı konularda, lehinize gelişen sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu etkiyi sürdürmek için hedefinize odaklanmaya ve doğruluktan yana olmaya devam etmelisiniz. 

5 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konular ön planda olabilir. Dengeli enerjiler içinde olacağınız bir gündesiniz. Babanızla ilgili konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Evinizle ilgili ufak tefek işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. İştahınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Çıkmak istediğiniz seyahat planlarınız gündeme gelebilir.

5 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev ve aileye ilişkin konular bugün önem kazanabilir. Geçmişle ilgili anılarınız, yaşantılarınız gündeme gelebilir. Kendinizi daha enerjik ve hareketli hissedebilir, kararlı ve iddialı bir duruş sergileyebilirsiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kardeşler, yakın çevre, iletişim, haberleşme ve özelliklehayatınızdaki bir takım görüşmelerle ilgili kaygılar üretebilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, bu enerji yerini olumlugörüşmeleri, ilişkilerde kararlı ve ne istediğini bilen bir iletişim şekli ve aşk hayatınız konusunda davetlere açık bir atmosfere bırakıyor.

5 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda konu maddi durumunuzu iyileştirmek olduğunda, diğer her şey arka planda kalmalıdır. Arkadaşlarınız tarafından cimri diye adlandırılmaktan korkuyorsanız, bunu bir an önce aşmanız gerekir.

5 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygular ve istekler arasında farklı bir değişim söz konusu. Gizli inatçılığınızı kullanmak için uygun bir gün değil. Size uygun aktivitelerin bulunduğu ortamlarda; doğal yapınızı korursanız, çekiciliğiniz etkili olacak.

5 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

5 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkiniz gelişmeye başladı. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınız ile birlikte hasret gidereceksiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün her şey yolunda. Olması gerekenler olmaları gereken zamanda gerçekleşecek. İçinizde göz ardı edemeyeceğiniz bir heyecan var. Altıncı hissiniz sizin en büyük yardımcınız olmaya devam ediyor. Sevgilinizle birlikte bir şeyler yapmalı ve ikinizin de ilgisini çeken konularda konuşmalısınız. İleriye dönük planlar yapmak için çok uygun bir gün. Değerlendirin! İş hayatınızda çeşitli kararlar alırken zorlanabilirsiniz. Sürpriz bir şekilde gelebilecek bir fatura ya da hesapta olmayan bir harcama sizi üzebilir.

5 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 59' 18" R
Ay
İkizler
16° 41' 47" R
Merkür
Koç
23° 48' 03"
Venüs
Boğa
13° 09' 15"
Mars
Koç
07° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 21"
Satürn
Balık
17° 23' 25"
Uranüs
Boğa
22° 54' 59"
Neptün
Balık
29° 11' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 05"
Lilith
Başak
24° 25' 56"
True Node
Koç
15° 11' 38"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>