Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Zamanını Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 80%

Kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız olabilir. Günün enerjisi sizi biraz fazla hassaslaştırabilir. Muhtemelen büyük insan kalabalığı ile çevrili olmak istemeyeceksiniz ve kendinizi bunalmış hissedeceksiniz. Uzun bir yürüyüşe çıkın ve biraz meditasyon yapın. Aklında çok şey olduğunu görebilirsiniz. Hayattan gerçekten ne istediğinizi düşünün. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için neler yapabileceğinizi değerlendirin.

Yeni ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile meşgul olabilirsiniz. Fiziksel uygunluğunuza konsantre olabilir ve daha düzenli çalışmaya karar verebilir veya daha sık koşuya gidebilirsiniz. Egzersiz ile kendinizi iç dünyanıza odaklamanın keyfine varacaksınız. Yapabiliyorsanız, doğada zaman geçirmeyi deneyin. Toprak Ana’nın enerjisine uyum sağladığınızda daha sakin ve rahat hissedeceksiniz. Daha iyi bir sağlık için yola çıkın.

"Kanıt" bugünün anahtar kelimesi. Düşünme ve analiz etmeye zaman ayırabilme becerinizi herkes biliyor. Bugün, diğer bir yandan, bir şeyleri "görmeye" başlayacaksınız. Bu şeyler net olacak ve artık her açıdan onları irdelemek, düşünmek ve incelemek zorunda kalmayacaksınız. Buna, tüm gün boyunca herkesin onayladığı yeni bir teori icat ettiniz de diyebiliriz aslında.

Dışa dönük bir moddasın. Mevcut utangaçlığının üstesinden gelmek için uygun bir gün. Aramak istediğin birisi varsa ara gitsin. Yığılmakta olan görevlerini daha fazla erteleme. Yüzleşmeler için iyi bir gün. Geçmişte sinirlerine dokuna işler ve ilişkilerle ilgilenmek için de güzel bir gün. Yapılacaklar listenden maddeler eksildikçe sevineceksin!Bitirmeye çalıştığınız bir işle ilgili beklenmedik bir aksaklık yaşabilirsiniz ve bu durum çevrenizdekilerle aranızda gerginlikler oluşmasına sebep olabilir. Bu durum aile bireylerinin evden uzakta daha fazla zaman geçirmesine yol açabilir. Şunu unutmayın: herkesin kendince endişeleri var ve muhtemelen böyle olmasaydı daha farklı davranacaklardı. Peşlerinden koşmayın. Yapmanız gereken işi bitirin ve onlarla aranızı daha sonra düzeltin. Her şey yoluna girecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızın heyecan verici kısmı başlıyor. İlişkinizde yeni başlangıçlar yapmanın tam zamanı. Partnerinizle birlikte bir süredir düşündüğünüz değişiklikleri yapmak için hazır olabilirsiniz. Taşınmak, evinizde bazı değişiklikler yapmak, bir yazlık satın almak ya da bir bebek yapmaya daha karar vermek gibi… planları yapmaya başlayın!

9 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde doğru bir ben-sen dengesinde olmaya gayret göstermelisiniz. Karşınızdaki kişilere daha fazla odaklanabilir bu sırada kendi isteklerinizi, duygularınızı kaçırabilirsiniz. Çocuklarınız için fedakarlıklar yapabilir, sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karantinadan dolayı evde bulunduğun bu hafta sonunu avantaja çeviriyorsun. Biriken kitaplarına gömülmek isteyebilirsin. Uzun süredir planlarını yaptığın, hayalini kurduğun yaz tatili için şimdiden araştırmalara başlayabilirsin. Çocuğu olan bir Yengeç burcuysan, çocuklarının dersine yoğunlaşabilirsin.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade edemiyor olabilirsiniz. Konuşmaya başlayınca anlaşılamamak kendi içinize kapanmanıza yol açabilir. İfade de zorlanmanızın sebeplerini aramalısınız.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Aşkta da mutlu olmak daha kolay olacak. Daha pozitif olabilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde huzurunuzu korumak için bilinçli çaba harcayabilirsiniz. Çevrenizde size keyif veren insanları toplayabilir ya da keyif veren organizasyonlara katılabilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda muazzam olumlu etkiler alırken, partneriniz ve yakın dostlarınızla kaliteli iletişim kurabilir, olası sorunlarınızı çözümleyebilir ve eğitim öğretim işleriniz ile yurtdışı bağlantılı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sahip olduklarınıza ve paranıza dikkat edin. Zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu mükemmel durumda tutmak için mümkün olan her şeyi yaptığınızdan emin olun!

9 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sevdiklerinizle bir araya gelerek, özellikle eski konularla ilgili unutulmuş ve açığa çıkması gereken olayları sonuca bağlayacaksınız. Bu durum herkesin rahatlamasına neden olsa da; bazı konularda problemler artabilir. 

9 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner adayı bulmanıza çok az kaldı, sadece biraz daha sabretmeniz gerekiyor. Kariyeriniz ile ilgili aldığınız iletileri dikkatlice kontrol ettiğinizden emin olun. Bugün ani duygu değişimleri yaşayabilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygularınızı denetlemeniz biraz zor olabilir. Kolay heyecanlanıp hemen tepki gösterebilirsiniz. Özellikle sevdiğinize karşı sert ve kırıcı davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Bu gün evinizle ilgileneceksiniz. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük bir başarı sizi bekliyor. İşle ilgili kararlar alırken duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Güçlü birinden destek var. Para konusuna diyecek yok. Son günlerde sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.

9 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 49' 16" R
Ay
Yay
19° 42' 26"
Merkür
Koç
16° 09' 29"
Venüs
Koç
27° 41' 49"
Mars
Balık
27° 39' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 59"
Satürn
Balık
16° 20' 07"
Uranüs
Boğa
22° 11' 41"
Neptün
Balık
28° 49' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 24"
Lilith
Başak
23° 02' 25"
True Node
Koç
15° 28' 19"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>