Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun size biraz uzak gelen davranışları, daha değişik, daha yapıcı yaklaşımlarla anlaşılır hale gelebilir. Duyguları yoğun. Bugünler içinde sevindirici gelişmeler olabilir. Kendiyle ilgili sorunlar yaşıyor gibi.

En olmadık durumlarda ağır kanlı olabiliyor, en gereksiz durumlarda da atağa kalkabiliyorsunuz. Değişik tarzınız, başarılıyaşamınızda ilgi topluyor, ama işin ritmiyle paralellik kuramıyor.

Ayağınızı sağlam basıyor, kendinizin kara gün dostu olabiliyorsunuz. Paranızın kıymetini biliyor, ona göre davranıyorsunuz. Tutumlu oluşunuz, sizi yanlış anlamalara yol açabiliyor

Bağımsız karakteriniz, ilişkilerinizdeki en sıradan müdahaleler de bile, özgürlük elden gidiyor endişesi yaşamanıza neden olabiliyor. Abartıdan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu yolculuk bir özlemi gidereceği kadar, başka yararlı anlamlar da taşıyabilir. Sosyal yaşamınız oldukça hareketli. Güven veren kişiliğinizle bugünlerde yeni dostluklara açıksınız. Bitirdiğinizi söylediğiniz arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma, çevrenizde sevinç sebebi olacak.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 07:35 Güneş-Pluto karşıtlık etkisi altında, kendinizi garanti altına almak, güven içinde yaşamak ve huzur dolu bir hayat sürmek istersiniz. Eviniz, aileniz önemlidir. Ancak ilişki konularında karşınıza çıkan partnerler baskıcı tutumda veya hakimiyetini kabul ettirmeye çalışan kişiler olabilir. Fazla tutkulu hatta kıskanç yapıda olmaları sizi rahatsız edebilir. Doğal olarak sağlıklı bir ilişki yaşanması pek mümkün olmaz. Burada yapılması gereken seçimlerinize dikkat etmek veya mevcut beraberliğinizi gözden geçirmektir. Saat 08:35 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, ailemiz başta olmak üzere, otorite konumunda bulunan her kim varsa, bu kişilerle aramızda yaşanması muhtemel baskıları işaret ediyor. Uymak zorunda olduğumuz görevlerimiz ve sorumluluklarımız var. Artık bir işe yaramayan ve sürdükçe sıkıntı vermekte olan meseleleri geride bırakmak isteyebilirsiniz. Bunlar parasal, sağlık, ilişki, iyi niyetin kötüye kullanılması anlamında olabilir. Saat 21:03 Ay-Venüs görünümünde, hislerinizi, duygularınızı güvendiğiniz insanlarla dostlarınızla paylaşınız. İçinizde biriktirmek, sizi boş yere yormasın, enerjinizi düşürmesin. Hafta boyunca her işinizde kolaylıklar dileğimle,

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabrının zorlandığını düşünebilirsin. İş yerinde mesai yapabilir, yoğunluktan şikayetçi olabilirsin.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hırslı ve arzulu bir tutum içine girebilirsiniz. Parasal konularda sakin ve kararlı davranmaya çalışın. Beklediğiniz gelişmelerin meydana gelmesini sabırla izlemelisiniz. Kendinizi güçlü hissetmek sizi rahatlatacak.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde sonlanmalar olabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranabilirsiniz. Finansal işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Bazı belirsizlikler sizi zorlayabilir. İlişkilerinizle ilgili konularda daha fazla yorulabilirsiniz. Ticari işlerde karşıt fikirler ortaya çıkabilir.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gönül işlerinizdeki problemleri çözmeye başladınız. Onunla karşılıklı diyalog kurmayı öğrenmeniz sevdiğiniz kişinin aşkını artırıyor.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ikili ilişkiler açısından güçlü etkiler taşıyabilecek bir gün olabilir. Dayanma sınırlarınızı yüksek tutmanız ve kararlılık sergilemeniz gerekebilir. Zira bugün karşınıza çıkabilecek kişiler ya da eşinizin, sevgilinizin veya ortağınızın tavrı, yaklaşımı zorlayıcı olabilir.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla mücadeleleriniz artabilir. Bu durum, ilişkiniz için bir test. Alıngan yapınızla olayları fazla büyütmeye hazırsınız.,

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerde son perde! Oğlak/Yengeç arasında meydana gelecek Dolunay'ın hayatınıza önemli yansımaları olacak. Maddi ve manevi paylaşımlarda çektiğiniz sıkıntılara çare bulmak isteyecek, ama öfkeli tutumunuz ve duygusal yaklaşımınızla partnerinizi acımasızlıkla yargılamak isteyebilirsiniz.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı beslenmeniz kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

10 Temmuz 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 50' 03" R
Ay
Başak
21° 48' 43"
Merkür
Koç
17° 03' 29"
Venüs
Koç
18° 51' 13"
Mars
Balık
22° 06' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 41"
Satürn
Balık
15° 39' 27"
Uranüs
Boğa
21° 47' 37"
Neptün
Balık
28° 35' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 34"
Lilith
Başak
22° 14' 41"
True Node
Koç
15° 37' 59"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>