Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dün yaşadığınız ayaküstü hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan duyduğunuz korku, heyecanınızın doruğu olabilir.

İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek teklifler bekliyor. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız.

Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

Abartılı bilgilerle gergin saatler yaşayabilirsiniz. Gerçeği öğrenip sakinleşeceğiniz dakikaya kadar bir, iki ilişkinizde tehlike arz edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda sizi doğrudan ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Bencil biri olmadığınız bilenler, bir süredir böyle bir savunma geliştirdiğiniz düşüncesindeler. Çok sağlam bağlarla sürdürdüğünüz ilişkileri, her şeyin dışında tutuyorsunuz. Bu ilişkiler epeydir sürdürdüğünüz içe dönüklüğünüzden kesinlikle etkilenmiyor.

9 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 9 Temmuz saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, ilişki veortaklıklarında sorumlulukları ve ciddiyeti vurguluyor. Mesafeli ve soğuk tavırlar bir tarafın diğerine baskıda bulunduğu bir evlilikte veya beraberlikte mutlu ve keyifli olmak mümkün değil. Şimdi durumu hem yöneticisi hem de görünümleri şeklinde ele alarak genelden biraz daha detaya inelim. Dolunayın yöneticisi Satürn-Yay burcunda ilerliyor. Evli Yengeçler, uzun süredir finansal paylaşımlar, ortaklaşa yatırımlar üzerinde duruyorsunuz. Eşinizin maddi gücü ve bütçenin dengeli hale getirilmesi. Bekar Yengeçler ise, tabii ki maddiyatı bir güvence olarak görüyorlar. Eş seçiminde bu kriteri önemsiyorlar. İşte bu Dolunayda, ilişkiye biraz da bu açıdan bakıyoruz. Bu bazen hassasiyet veya birbiriniz üzerinde söz hakkı doğuruyor. Görünümlere baktığımızda, ilişkide empati, şefkat, sevgi gibi olguların önemi büyük. Birlikte yaşamı sürdürmek ve gönül gönüle olmak istediğimiz yoğun. Hayat şartları tabii ki bazen zorluyor insanı. O nedenle evli Yengeçler evin içinde huzuru önemsiyorlar, bekar Yengeçler bir yuvanın sağlam temelli, güvenceye dayalı olmasını istiyorlar. Problemli çiftler, sadakat, güvence, paylaşım eksikliğinin yarattığı krizleri aşmak istiyorlar. Bu Dolunayda önemli olan, aşırı hassasiyetin yarattığı sorunlara karşı elbirliğinde çözüm aramak. Bir de problemleri büyütmemektir. Çözüme odaklı düşünüldüğünde sorunları aşmak mümkün olabilir. Evlenmeye düşünenler sizler de bu Dolunayda yuvanızın temellerini ortaklaşa hareket ve farklı düşüncelerinize saygı göstererek kurarsanız ileride rahat edersiniz. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

9 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularında yaşadığın değişim aile hayatını da etkiliyor. İlişkinde ise bencillik yapmaman gerekiyor.

9 Temmuz 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle yapacağınız bazı konuşmalar geçmiş hesaplaşmaları içerebilir. Bazı ifadelerinizi kırıcı olmadan yaparsanız daha etkili olursunuz.

9 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün birikimlerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz koşullar var. Alışveriş yapacaksanız şanslı olabilirsiniz.

9 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ağrılarınızla başınız dertte. Hekime danışmanızda fayda var. Sevdiklerinizin desteğini hissedeceksiniz.

9 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

9 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, sevdiğiniz insanın taleplerini artıracak. Fazlasıyla kendinize dönük olmanız sevdiğiniz kişiyi anlamanızı zorlaştırabilir. Onun hayatındaki değişimlere odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkiler, bu dolunay gündeminizin merkezinde yer alacak.

9 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşırı yemek yemek ve midenizi yormak metabolizmanızı zorlar. Bugün tükettiklerinize özen gösterin. Ev için yapacağınız masraflar boyunuzu aşabilir. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız. Daha sonra altından kalkamazsınız.

9 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

9 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 04' 18" R
Ay
Akrep
26° 47' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
25° 28' 49"
Mars
Balık
26° 16' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 57"
Satürn
Balık
16° 10' 12"
Uranüs
Boğa
22° 05' 35"
Neptün
Balık
28° 46' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 14"
Lilith
Başak
22° 50' 27"
True Node
Koç
15° 34' 12"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>