Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonradan, aşksız geçen bu günlerinize ah edebilirsiniz. Hemen bugünden başlayarak gönlünüzü biraz kışkırtıp ruhunuzu harekete geçirmelisiniz. Sosyal hayatınızın canlılığı buna oldukça uygun

Birçok hayalinizin önü açılabilir, hazırlıklı olun. İş yaşamınızın geleceğinde birçok dengeyi değiştirebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin size kazandıracaklarını mevcut koşullarınızda görmeniz biraz zor gibi.

Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikiminiz oluyor. Yakında büyük bir alışverişiniz olabilir. Bunalacağınız para sıkıntılarınız yok. Para sıkıntısının ne olduğunu biliyorsunuz.

Çok yönlü ve yetenekli olmanıza rağmen, çok özel dost ilişkilerinin yoksunluğunu çekebiliyorsunuz. Bugünlerde kendi iç dünyanızda çok duygusalsınız. Bir iç meseleniz varsa, bunu biriyle paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sevinçleriniz var. Eğer kapıyı aralarsanız, ilginç biri size mutluluğa giden yolu gösterecek. Çok büyük bir arkadaş kalabalığı içinde hissettiğiniz dönemsel yalnızlıklar, yaşadığınız son olaylardan kaynaklanıyor olabilir. Ama içinizdeki bu burukluğu yavaş, yavaş azaltacaksınız. Uzun arkadaşlıklarda bile önyargıların, şartlanmışlıkların kolayca yok olmadığına tanık olacaksınız.

7 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 06:34 Ay-Satürn kavuşumu, her şeye ciddi bakmanın işaretçisidir. Görevlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Bizden kıdemce veya yaşça büyük kişilerin baskısıyla karşılaşabiliriz. Bizi yönetmeye kalkışmaları, neyi nasıl yapacağımızı söylemeleri sıkıcı gelebilir. Saat 16:19 Merkür-Venüs görünümü, bize kendimizi iyi hissettirene yönelmek anlamında kıymetlidir. Maksat, gönlümüzü hoş etmek olsun. Bütün bir hafta yoruluyoruz. İş güç derken kendimize zaman ayırmakta güçlük çekiyoruz. Hafta sonu için bir plan yapabiliriz veya dinlenebiliriz. Hoşumuza giden alışverişler yapılabilir. Ancak bunların ölçüsünü kaçırmamak kaydıyla. Bir yolculuk planlaması yapılacaksa mutlaka iyice düşünmek yararlı olur. Yengeçler sevdiklerine düşkündürler. Bazen alışverişlerin ölçüsü bu nedenle kaçabilir. Ayarımızı bilmemiz faydalıdır. Bu enerji, yüreğimizdeki sevgiyi dışarı iletmemiz yönünde faydalıdır. Canımız sıkkınsa bir şeylere, içimizde tutmak yerine, paylaşmak, dertleşmek, sohbet etmek iyi gelebilir. Saat 17:11-20:44 arasında boşlukta ilerleyecek Ay, sağlık,yaşamı ve sizi birebir ilgilendiren konular üzerinde bir hayli düşünceli olduğunuzu gösterir. Hatta sorun çıkmasın diye kendinizden taviz verebilirsiniz. Saat 20:44 Ay-Oğlak burcu geçişi, ilişkide kendinizi baskı altına alınmış gibi hissetmenize neden olabilir. Eğer sorunlarımız varsa bunları mutlaka çözmek istersiniz. Ancak karşı tarafın buyurgan tavrı bizim için rahatsız edici olabilir. Bildiklerimizi sevgiyle paylaşmamız, geçmişimizden ders almamız dileğimle,

7 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylarla uğraşmak için uygun bir gün. Eğer ortaklı çalışıyorsananlaşmalarına imza atabilirsin.

7 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda oluşan bazı konulara dikkat etmelisiniz. Kariyerinizde engeller oluşturabilir. İletişimlerinizde yanıltıcı söylemler kullanmamalısınız.

7 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. İş yaşamında kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. İş yaşamınızdaki ilişkilerinizi güçlü tutmanız projeleriniz için daha iyi olabilir. Eğitim alanında başarılı olabilirsiniz.

7 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim trafiğiniz çok hızlı olacak ve kararlarınızı bildirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Sempatik ve etkileyici bir biçimde isteklerinizi ortaya...

7 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

7 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sağlık giderleriniz için yapacağınız harcamalarda temkinli olabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde birkaç gün boyunca dengeyi sağlamanız gerekiyor.

7 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Parasal konulara yönelik daha büyük beklentileriniz olacak. Ve bunları elde etmek için her zaman olduğundan daha fazla gayret gösterebilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin.

7 Temmuz 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

7 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 17' 42" R
Ay
Başak
03° 12' 22"
Merkür
Koç
17° 48' 19"
Venüs
Koç
16° 54' 33"
Mars
Balık
20° 53' 22"
Jüpiter
Boğa
21° 19' 03"
Satürn
Balık
15° 30' 07"
Uranüs
Boğa
21° 42' 26"
Neptün
Balık
28° 32' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
20° 00' 02"
Lilith
Başak
22° 04' 11"
True Node
Koç
15° 35' 55"
Son Güncelleme : 18/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>