Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günü Ailene Ayırıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Eğer aşk sana mutluluk getirmiyorsa bugün bundan uzak durman olası. Eğer hayatında biri varsa ancak aranız bozulduysa biraz mesafe her ikiniz için de iyi olabilir. Bazı şeyleri zamana bırakmalısın.

İş hayatınızda bazı çalkantılar var. İş hayatının genel sorunlarıyerinizde en uç biçimiyle yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ışık göremiyorsunuz.

Yeniimkanları konusunda kendini şanslı hissedebilirsin bugün. Karşına çıkan fırsatların sana yeni kazançlar sunması mümkün olabilir. Bazı yeni teklifleri gözden geçirmek için biraz zaman harcayabilirsin.

Yemek konusunda daha dikkatli olman gerekebilir bugün. Bayram rehavetine kapılıp çok fazla şey tüketmemelisin. Uzun yürüyüşlere çıkmak kendini bu konuda daha iyi hissetmene vesile olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için her zamankinden daha yorucu geçebilir. Enerjini gün içinde dengeli kullanman gerekecek o yüzden. Kendini gereksiz yere yormak bir şey ispatlamayacak zira. Zaten yolunda olan şeyler için fazladan yorulmamalısın bugün.

10 Temmuz 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, haftanın tüm yorgunluğunu atmak için ayaklarınızı uzatıp dinlenmek isteyeceğiniz bir gün olacak. Bugün her şeyden ve herkesten uzaklaşarak kendinizi dinlemekle ilgili adımlar atacaksınız. Her zamanki pratik benliğiniz olamayacak kadar hayalperest hissedebilirsiniz. Bu yüzden gerçek dünyaya dönene kadar karar vermekten uzak durun.

10 Temmuz 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafına yaydığın pozitif duygular insanların moralini yerine getirebilir. Eğer ilişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, ummadığın kişiden gelecek aşk itirafıyla neye uğradığını şaşıracaksın. Bugün aynı zamanda senin için aile ve kardeşlerle bir arada olmak önemli olacak. Onlarla vakit geçirmek kendini iyi hissetmeni de sağlayacak.

10 Temmuz 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medyada zaman geçirebilirsiniz. İçerik planlarınızı düzenleyebilir, nasıl bir yol izleyeceğinizin detaylarını belirgin hale getirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki bazı kişilerle gireceğiniz diyaloglarda kelimelerinizi özenle seçmenizde fayda var.

10 Temmuz 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tatil olmasına karşın bugün çok uğraşı gerektiren bir durum olabilir. Yaptığınız işte çalışkan ve başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz.

10 Temmuz 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sinirlerinizi kontrol altında tutmanız ve fikrinizi kabul ettirme çabası içerisine girmemeniz çok önemli. Unutmatın enerjiniz size kadar.

10 Temmuz 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her zamanki rolünüzün dışına çıkın. Zaman zaman bunu yapmak size bilgi kazandırabilir ve ufkunuzu genişletebilir. Gezegenlerin bugünkü konumu böyle bir gelişime elverişli ve biraz değişiklik yapma isteğiniz size hayal ettiğinizden fazlasını getirebilir. Daha önce aklınıza gelmemiş bir şey deneyin ya da hiç gitmediğiniz bir yere gidin. Farklı bir bakış açısı edinmek için masanızın yerini değiştirin. Bakalım kendinize ve çevrenize dair neler keşfedeceksiniz?

10 Temmuz 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Coşkunuz, çevrenizdeki biri için tam tersine sebep oluyor olabilir. Ya kıskanç oldukları, ilgisiz oldukları ya da sadece kötü bir ruh hali içinde oldukları için birini rahatsız edecek şekilde bir şey hakkında çok heyecanlı olabilirsiniz. Bu hayal kırıklığı, onların size saldırmasına neden olabilir, ancak bunun nedeni büyük olasılıkla anın bağlamından kaynaklanmaktadır ve aranızdaki ciddi bir sorun değildir. Anlayışlı olmaya çalışın ve daha sonra hatalarını anladıklarında özür dilemelerine izin verin.

10 Temmuz 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda bile duygularınızla iç içe yaşıyorsunuz. Gereksiz alınganlıklarınız, size olumsuzluklar yaşatsa da değişemiyorsunuz. Aşk, yaşamı hissetmekse, bu duyguyu sizden daha iyi anlayan yoktur. Geçmişi artık unutun.

10 Temmuz 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

10 Temmuz 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün çalışma hayatı, gündelik işlerle uğraşabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili ani gelişmeler yaşanabilir ve sosyal çevrenizden ani fırsatlar gelebilir.

10 Temmuz 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İsteklerinizdeki çeşitlilik, aklınızı karıştırabilir. Değer verdiğiniz dostlarınızdan beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin olumlu destekleri, yeteneklerinizi daha da doğru kullanmanızı sağlıyor. Kardeşlerle bağınız güçleniyor.

10 Temmuz 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 54" R
Ay
Yay
06° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 01' 33"
Venüs
Koç
26° 25' 19"
Mars
Balık
26° 51' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 35"
Satürn
Balık
16° 14' 27"
Uranüs
Boğa
22° 08' 10"
Neptün
Balık
28° 47' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 51"
Lilith
Başak
22° 55' 32"
True Node
Koç
15° 31' 48"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>