Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tecrübelerin Sana Fikir Veriyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk konusunda farklılıklar dikkatini çekebilir bugün. Eğer bir ilişkin varsa sevdiğin kişiyle vakit geçirmek için farklı konulara odaklanabilirsiniz. Eğer hayatında kimse yoksa aşkı hiç beklemediğin bir yerde bulabilirsin.

Yaptığınız hazırlıklarda sonuca ulaşmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor. İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güven önümüzdeki günlerde iyice pekişecek.

Etrafındaki insanların ilgisini ve dikkatini kazanmak için çaba göstermen gereken bir gün olacak. Parasal konularda ilerisi için bir adım atmadan evvel birlikteyaptığın kişilerle arandaki iletişimi artırman gerekebilir.

Stresi vücudundan atmak için kendine zaman ayırman gerekebilir. Kendini fazla yormadan, stresin kaynağından uzak kalacak şekilde bir gün geçirmek senin için ve sağlığın için daha yapıcı olacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok neşeli ve keyifli hissedebilirsin kendini. Karşına çıkan her ne olursa olsun kendi keyfini bozmayacaksın. Enerjinin yüksek olacağı ve birçok işi halledebilecek kuvvete sahip olacağın bir gündesin.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Karma yolculuğunuz boyunca şu anda yaşamakta olduğunuz gibi yoğun dönemlerden geçmeniz olası. Tam her şey yerli yerine oturdu derken evren sizden daha da ileri gitmenizi isteyebilir. Varoluşsal düşüncelere ve sorulara dikkatinizi verin. Ne kadar soru sorarsanız o kadar yol alırsınız. Ah, en sonunda kendinizi aşmak ne büyük tatmin!

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen ile aranda olan sevgi bağı bütün işler için sana güç sağlıyor. Ailene ve yaşadığın eve bugün farklı bir değer verebilirsin. Evini bir sığınak gibi görmeye başlıyorsun. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan sevgilinin söylediklerine kırılabilirsin. Fakat sana çok bağlı olması, hatasını hemen anlamasını sağlıyor. Geçmiş tecrübelerin sende sabit fikirler oluşturmuş olabilir.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal veya ticari konularda yorgun hissedebilirsiniz. Hem yorgunluğunuzu hem de bunların sebeplerini hayatınızdan uzak tutmalısınız. Bugün önemli başlangıçlar yapabilmek adına bazı bitişlerin önünü açabilirsiniz.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Öğlen saatlerinde üstlerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için kurduğunuz ilişkiler önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konuların üzerinde daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Çok hızlı hareket var. Akışta kalmaya özen gösterin.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda hedeflerinize yürürken kendinizi iyi planlamalı ve taktik hatası yapmamalısınız. Özellikle çevrenizle olan iletişiminize dikkat...

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için her zamankinden daha yorucu geçebilir. Enerjini gün içinde dengeli kullanman gerekecek o yüzden. Kendini gereksiz yere yormak bir şey ispatlamayacak zira. Zaten yolunda olan şeyler için fazladan yorulmamalısın bugün.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek için iyi bir enerji var. Kendinizi daha özgür ve bağımsız hissettiğiniz için kişisel meseleler de hoş bir şekilde ilerleyebilir. Bugün, her günkü sıradan şeylerden daha fazla zevk almaya duygusal bir ihtiyacınız var. Zorlayıcı veya farklı fikirlere, deneyimlere ve insanlara yöneliyorsunuz. Ayrıca, şimdilik ayrıntıları doldurmaktansa büyük düşünmekle daha çok ilgileniyorsunuz ve bu odaklanma, zihninizi boşaltmanıza ve tazelemenize yardımcı oluyor. Bir konu hakkında bir fikir veya benzersiz bir bakış açısıyla birine ilham verebilir veya bir arkadaşınızla çözülmemiş sorunları çözebilirsiniz. Bugün, mutluluk hedeflerinizle oldukça doğal bir şekilde bağlantı kuruyorsunuz.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Her zaman geleneksel davrandığınız için, farklı bir tarzda hareket etmek istemiyorsunuz. Kazançlarınızı arttırmalısınız.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç burcu, planlarına geliştirme fırsatı var. Doğru rehberlik için ön sözünü dinle. Korkularınla yüzleş, daha kuvvetli bir gelişme var. Tünelin ucunda ışık var, rahat bir nefes al, yeni planlar yap.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İsteklerinizdeki çeşitlilik, aklınızı karıştırabilir. Değer verdiğiniz dostlarınızdan beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin olumlu destekleri, yeteneklerinizi daha da doğru kullanmanızı sağlıyor. Kardeşlerle bağınız güçleniyor.

10 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 20' 36" R
Ay
Koç
07° 19' 21"
Merkür
Koç
19° 41' 47"
Venüs
Boğa
07° 14' 43"
Mars
Koç
03° 37' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 38"
Satürn
Balık
17° 00' 29"
Uranüs
Boğa
22° 38' 18"
Neptün
Balık
29° 03' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 29"
Lilith
Başak
23° 53' 60"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>