Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Politik Davranabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Yeni bir aşk kapıda olabilir. Dikkatini bu tür konulara vermen gerekecek. Eğer hayatında kimse yoksa bugün kalbinin daha hızlı atmasına vesile olacak bir insan ile karşı karşıya gelmen olası. O yüzden bu güzel enerjiyle savaşmamalısın.

Verimsizlik bir süre daha gidebilir. Becerileriniz, kişisel çabalarınızla bu süreyi kısaltabilirsiniz. İşinize bağlılığınız kafanızdaki yetki sorununu önümüzdeki günlerde çözecek.

Bugün parana sahip çıkman gerekecek. Bazı şeylerin kaybolması kolaylaşabilir. Paranı kaybetmemek veya çaldırmamak için özen göstermelisin. Seni gereksiz yere strese ve sıkıntıya sokacak dikkatsizlikler etmemelisin bugün.

Sağlık ile alakalı alacağın kararları ertelememelisin. Daha sonra başlayacağın egzersiz, daha sonra yapacağın diyet bugün seni zor durumda bırakabilir. Rahat nefes alabilmek için bugünden harekete geçmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdiğin birisinden sana güzel bir mesaj gelebilir. Bu mesaj aranızdaki iletişimi artırabilir ve birbirinize karşı daha yakın hissedebilirsiniz. Bir süredir etrafında olan yıpratıcı etkileri azaltmaya yarayabilir bu tür bir muhabbet.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün çekincelerinizi bir kenara bırakarak sevdiklerinizle daha kaliteli bir şekilde zaman geçirme arzusu duyabilirsiniz. Bugün hayatınızda hiç istemeseniz de değişim rüzgarları etkili olacak. Gelişmeleri yakından takipm etmek için daha objektif bir ruh halini takip etmelisiniz.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bir arkadaşının seni yanlış anladığını düşünebilirsin. Bu düşüncenin yersiz olup olmadığını ona sorarak öğrenmek istiyorsun. Telefon ile arayıp bu konuyu konuşabilirsin. Kelimelerini dikkatli seçebilir, politik davranmak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan gün içinde karşılaştığın biri seni derinden etkileyebilir.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuk sahibi olmanın getirdiği yükün altında ezildiğinizi düşünebilirsiniz. Bir insan yetiştirmenin önemli fakat güzel bir duygu olduğunun farkına varın. Başka endişelerin sizin hayatınıza etki ettiği gibi sizin endişelerinizin de çocuklarınızın hayatına etki etmesine izin vermeyin

6 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size kriz çıkaran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içine düşebilirsiniz. Sabırlı davranmanız gereken zamanlardasınız. Sakin tavrınızla sorunları çözebileceksiniz. Parasal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle olan ilişkinizde bir şeylerin beklemediğinizden hızlı geliştiğini görerek şaşırabilirsiniz. Bir şeylerin kontrolünüzden çıkması sizi...

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni hedefler belirlemek için güzel bir gün olabilir bugün. Var olan hedeflerin için yaptığın planları da yeni hedeflere göre güncellemek isteyebilirsin hatta. Düzenli ve planlı olmak isteklerine daha kolay ulaşmanı da sağlayacak.

6 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi biraz yalnızlık ve iç gözlem ararken bulabilirsiniz. Yeniden şarj olmak ve duygularınızı yansıtmak için biraz zaman ayırın. Meditasyon veya günlük tutmak gibi size huzur ve sükûnet getiren faaliyetlerde bulunun. Sezginize güvenin ve içsel benliğinizle bağlantı kurmanıza izin verin. Duyarlılığınız ve duygusal derinliğiniz bugün en büyük hediyeniz olabilir. Duygularınızı keşfetmek ve karşı karşıya kalabileceğiniz zorluklar konusunda netlik kazanmak için bu zamanı kullanın. İçinizdeki bilgeliğe güvenin ve gerçek arzularınızla uyumlu kararlar almanıza izin verin. İlişkilerinizde, sevdiklerinize karşı açık ve savunmasız olun. Düşüncelerinizi ve duygularınızı paylaşın ve onları da aynısını yapmaya teşvik edin. Açık ve destekleyici bir ortam yaratmak, başkalarıyla olan bağlarınızı derinleştirecektir.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazıplanlarınızı yollardan gelecek haberlere göre düzenlemeniz gerekiyor. Bugün beklemenin ne kadar zor olduğunu, hiç kimse sizin kadar anlayamaz. Hata yapmaktan hoşlanmıyor, yoğun bir dönem içine giriyorsunuz.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda birtakım değişiklikler meydana geliyor. Ürküp geri çekilmek yerine, bu değişiklikleri açık kollarla karşılayın. Eğlenceli ve anlamlı ilişkiler kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışacaksınız. İş cephesinde ise yeni zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Fakat korkmanıza gerek yok, şans sizin tarafınızda olacak. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç burcu, geçmişte ve şu anda nefret duyduğun herkesi affet. Aynı soru ve enerjileri kendine çekme. Geçmiş pişmanlık, gelecek endişe taşır. Şimdiki zamanda yaşa.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hareket dolu bir gün. Düşüncelerinizde fazla idealist davranacaksınız. Başkalarının hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve yapacaklarınız konusunda hiç kimseye taviz vermeyeceksiniz. Macera yaşama hissiniz yoğun olmasından dolayı, elektriğinizin tuttuğu kişilerle duygusal başlangıçlar yapabilirsiniz.

6 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 56' 15" R
Ay
Boğa
01° 30' 30" R
Merkür
Koç
20° 57' 33"
Venüs
Boğa
09° 16' 19"
Mars
Koç
04° 53' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 49"
Satürn
Balık
17° 08' 32"
Uranüs
Boğa
22° 44' 00"
Neptün
Balık
29° 06' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 53"
Lilith
Başak
24° 04' 57"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>