Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Gereğinden Fazla Hız, Hataları Beraberinde Getiriyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle keyifli bir gün geçirebileceksin bugün. Aranızda daha güzel ve neşeli bir muhabbet olabilir. Birbirinize duyduğunuz sevgiyi daha fazla dile getirebilir ve mutlu olabilirsiniz.

Bugün enerjik olmalısınız. Aile üyeleri hala bekletilirken, iddialı işlerle uğraşacaksınız. Terletecek fiziksel projeler için harika bir gün olabilir. Çimleri biçin ve sinir bozucu yabani otlarla mücadele edin. Bahçenizde çalışarak biraz zaman geçirin. Garajınızdaki veya bodrumunuzdaki karmaşayı temizleyin. Uzun süredir sizi bekleyen bu büyük görevlerin bir kısmını tamamlayabilirseniz kendinizi harika hissedeceksiniz!

Etrafındaki insanlara destek olmak ve onlardan da aynı desteği beklerken dikkatli olmalısın. Maddi konularda arkadaşlık veilişkisini ayırt edebilmeli ve kimle neyapacağına dikkatle karar vermelisin bugün.

Yediklerine dikkat etmek ve güzel bir egzersiz programı ayarlamak için başka bir zamanı beklememeli ve bugünden harekete geçmelisin. Bazı şeyleri ertelemek hiç başlamamana sebep olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatın ile alakalı önemli kararlar alabilirsin. Bazı önemli insanlarla önemli şeyler konuşabilir ve bir karar alarak yoluna nasıl devam edeceğini şekillendirebilirsin. Ne istediğine dikkat etmen gerekecek bugün.

2 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, en son ne zaman önceliklerinizi gözden geçirdiniz? Bugün ise önceliklerinizi gözden geçirmek ve kendinize zaman ayırmak için uygun bir günmüş gibi görünüyor. Kendi ihtiyaçlarınızı unutmadan başkalarına yardım etmeyi ise unutmayın. İçsel huzuru bulmak için kişisel gelişime yönelik aktiviteler yapmak sizi rahatlatacak gibi görünüyor. Ayrıca kendinize biraz zaman ayırmanız gerekiyor.

2 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı öğrenip hızlı uygulamak istiyorsun. Bu da haliyle işinde çok hatayla karşılaşmana neden oluyor. Günlük telaşlarında karar vermeden önce iki kere düşünmelisin. Yaptığın planlarda aceleci olman onların başarısızlıkla sonuçlanmasına neden olabilir. Ayakları yere basan arkadaşlara sahip olman seni azda olsa frenliyor.

2 Temmuz 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir uğraş edinmek, farklı alanlarda yer almak sizi güvenliksizlik hissine boğabilir. Güvenliğin göreceli ve değişebilen bir yapı olduğunu fark ettiğinizde bunu sağlamak için sizin de değişmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Gösterdiğiniz titizlik size yeni kapılar açabilir.

2 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklar ve zaman alabilecek uğraşlar içinde olabilirsiniz. Daha gerçekçi bir plan yapmaya ihtiyacınız olabilir.

2 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Takım çalışmalarını yönlendirmek ve motivasyon konuşması yapmak için uygun bir gündesiniz. Etrafınıza enerji verecek ve bilgi alış verişinde bulunacaksınız...

2 Temmuz 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşılaşacağın zorluklarla mücadele ederken sıkıntı yaşayabilirsin bugün. Yakınlarından yardım istemek senin için daha iyi olacak o yüzden. Onların yardımıyla daha güçlü durmayı başarabilirsin. Olaylara olumlu tarafından bakmak da senin için iyi olabilir.

2 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün üstesinden gelinmesi gereken bazı anlaşmazlıklar olabilir ancak başarılması ve öğrenilmesi gereken çok şey var. Bir şeyin neredeyse başladığı kadar çabuk bitme eğilimine dikkat edin. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak bugün kendinizi aşırı zorlamaktan kaçının. Kendinizi hızlandırmayı hedefleyin. Bağlantılar kurmak ve arkadaşlıkları geliştirmek için fırsatlar var. Örneğin, birinin güvenini kazanıyor, havadaki gerilimi temizliyor ve bunun için daha iyi hissediyor olabilirsiniz! Başkaları için morallerini yükselten küçük iyilikler yapmak için zaman ayırmak en çok da size iyi gelebilir.

2 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin etkisi altında fazla kaldığınız için, yanılmalar her zaman mümkün. Özellikle ikili ilişkilerinizi yanlış temeller üzerinde geliştiriyorsunuz. Fikir ayrılıkları nedeniyle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Aşırıya kaçmayın.

2 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

2 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç burcu, özlüyor ya da özleniyorsun. İçindeki tüm nefret ve öfkeyi temizle. Özlem sayesinde gerçek duygularının farkına varacaksın, doğru ve güvenli kararlar alacaksın.

2 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Bugün, yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız.

2 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 32" R
Ay
Oğlak
12° 59' 52"
Merkür
Koç
16° 34' 56"
Venüs
Koç
29° 52' 45"
Mars
Balık
29° 01' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 43"
Satürn
Balık
16° 29' 42"
Uranüs
Boğa
22° 17' 43"
Neptün
Balık
28° 52' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 27"
Lilith
Başak
23° 14' 13"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>