Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İstediğin Cevapları Alıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışabilirsin bugün. Keyifli bir flört yaşayabilirsin. Çok fazla derine inmeden, ilişkiler ve ciddi mevzular düşünmeden rahat bir gün geçirebilirsin aşk konusunda.

Etrafınızdaki insanlar değişiyor olabilir. Belki de yeniarkadaşlarınız olacak. Şirketinizin çalışanlarında değişiklikler olabilir ve bu yeniarkadaşlarıyla ilişkiler kurmanız gerekebilir. Ya da yakında yanınızda yaşayan yeni komşularınız olacağını keşfedebilirsiniz. Gelecekte birbirlerine yardım edebilmeniz için çevrenizdeki diğer insanlarla arkadaş olmak için de çaba gösterin.

Bugün parasal konulara odaklanabilirsin. Ancak çevrendekilerden de aynı şeyi beklememelisin. Maddi konularda yapmak istediklerini kendine saklamak ve etrafındaki insanları bunlarla yormamak bugün en iyisi…

Yorgunluklara karşı dikkatli olmalısın. Gün içerisinde enerjinin düşmemesi için yediklerine ve hareketlerine dikkat etmen gerekecek. Sadece kas yorgunluğuna değil aynı zamanda zihinsel olarak da yorgunluklara dikkat etmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların sana daha fazlasını, daha iyisini söz vererek seni kandırmalarına izin vermemelisin. Kendi araştırmalarını yapmalı ve olan bitene balıklama atlamamalısın bugün. Kandırılmaya müsait olabilirsin.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çok kıymet verdiğiniz, aile yadigari bir eşyanız kaybolmuş olabilir. Anik yapmayın. Muhtemelen evde bir yerdedir. Bir mobilyanın arkasına düşmüş ya da üzerine bir şeyler yığılmıştır. Her durumda, evdeki tüm diğer eşyalarla birlikte ulaşılabilir bir alandadır. Çok fazla ararsanız bulamama ihtimaliniz daha da yüksek. Vaktiniz oldukça aramaya devam edin. Hiç olmayacak bir yerde bulacaksınız, emin olun.

30 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi iç dünyan ile yaşadığın hesaplaşma kendine soruduğun soruların cevap bulmasını sağlıyor. Zihninin ferahladığını hissedebilirsin bugün geleceğe dönük daha mantıklı kararlar almak için uygun. Yakın arkadaşlarına olan güveninin ailen tarafından tartışılmasından hoşlanmıyorsun. Ufak çaplı gerginlikler olabilir.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş kurmak,sahibi olmak pek çok sorumluluğu beraberinde getirebilir. Payınıza düşen kadarıyla ilgilenmek ve bunu hakkıyla yapabilmek için kendinize doğru seçenekler oluşturmalısınız. Bir yanlışta ısrarcı olmak gereksiz sorunlar ortaya çıkarabilir.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Yay burcunda ilerliyor. Yorucu olsa da sevdiğiniz bir konu üzerinde önemli yol kat edebilirsiniz. Hafta sonunda tembellik etmek yok.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizin yükselmesi ile beraber söylediklerinizin daha hızlı gerçekleşeceği bir dönemdesiniz. Enerjik hissedeceğiniz bu dönemde isteklerinize gücünüz...

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olayların beklediğin şekilde sonuçlanmaması seni yolundan alıkoymamalı bugün. Yaklaşımının doğru olduğunu bilmek sana iyi gelebilir. Programına sadık kalıp çalışmaya devam ettikçe başarının geldiğini kendi gözlerinle göreceksin, o yüzden devam etmelisin.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Durumlar olduğundan daha karmaşık görünebileceğinden hemen sonuca varmak için acele etmeyin. Şimdi bazı karışıklıklar ve muhtemelen bir hayal kırıklığı olabilir ancak bunu bir öğrenme deneyimi olarak kullanırsanız, genel olarak daha iyi bir duruma yol açabilir. Bugünlerde bir inanç sistemi, eğitim veya projede küçük bir inanç krizi yaşanabilir. Kendi ihtiyaçlarınızı görmezden geldiyseniz, şimdi ihmal ettiğiniz arzulara uyanıyorsunuz demektir. Bugünü nezaket ve hassasiyetle ele almak en iyisidir. Fazladan ilhama ihtiyacınız var ve onu bulmak sizin göreviniz olacak ve bu süreci aceleye getiremezsin! Gün ilerledikçe sesinize daha fazla güç ve netlik kazanır.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz birimkanı sizi bekliyor. Çevrenizle güçlü bir duygu alışverişi içindesiniz. Aranılan bir kişi olmaktan mutluluk duyacaksınız.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün çalışma hayatı, gündelik rutinler, çalışma hayatınız, evcil hayvan veya sağlık konuları gündeminize gelebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat veya otoritelerle sorunlar içinde kalabilirsiniz. Maddi açıdan ise yapılanma yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz.

1 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 45' 28" R
Ay
Balık
28° 28' 20"
Merkür
Koç
19° 16' 26"
Venüs
Boğa
06° 30' 04"
Mars
Koç
03° 09' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 07"
Satürn
Balık
16° 57' 29"
Uranüs
Boğa
22° 36' 13"
Neptün
Balık
29° 02' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 29"
Lilith
Başak
23° 49' 59"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>