Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dikkatlisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2023, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Eğer bir ilişkin yoksa yeni bir ilişkiye hızlı bir giriş yapabilirsin. Hayatında hoşlandığın birisi yoksa yeni birisinden etkilenmen olası. Aşk ve romantizm konuları sana güzel gelişmeler getirecek bugün.

İş ortamınızda yada genel çevrenizde bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. İş çevrenizde bazı gelişmeler beklentilerinizden farklı olacaktır. Dikkatinizi bir konuya odaklamakta zorlanabilirsiniz ve ilginizi çekmeyecek konularla uğraşabilirsiniz. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Hedefinize yönelik ciddi adımlar atmaya çalışacaksınız. Yeni girişimler için uygun bir günde değilsiniz.

Parasal konularda canın istemedi diye bir şeyleri görmezden gelmemelisin bugün. Cebindeki paraya, emeklerinin karşılığına ve harcamalarına özen göstermeli ve insanların seni kandırmasına fırsat vermemelisin. Her kuruşun hakkını sormalısın bugün.

Bazı konularda kendini zorlamaya alışmış olabilirsin. Ancak sağlıkta kendini zorlamaya hiçbir zaman alışamazsın. Vücudunun sınırlarını bilmeli ve enerjinin neye yetip yetmediğini anlamalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla arandaki iletişim konuları bugün seni biraz yorabilir. Eğer bir arkadaşınla vakit geçirmek seni iki kere düşündürüyorsa bu konunun sebebini araştırman gerekecek. Seni zorlayan şeylerin ne olduğunu bulabilmelisin bugün.

27 Haziran 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün herhangi bir konuda karar verme konusunda tereddüt yaşayabilirsiniz. Hayatın kendi akışı içinde işler bazen planlarınızın dışına çıkabilir. Bu nedenle daha temkinli bir şekilde ilerlemeyi seçmelisiniz. Endişelenmeyin. Derin bir nefes alarak yolunuza devam edin.

27 Haziran 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığına dikkat etmek konusunda yetkin bir cerrah gibi davranabilirsin. Senin bu tavırların aileni de etkiliyor olacak ki mutfakta yağlı yiyeceklere sınırlama koyabilirsiniz. Uzun zamandır görüşemediğin yakın bir arkadaşınla uzun bir telefon görüşmesi yapabilirsin. Eşyaların konusunda bazı değişiklikler yapmak istesen de maddi anlamda yeterince güçlü olamayabilirsin.

27 Haziran 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz gibi gitmeyen durumlar karşısında isteklerinizi değiştirmek yerine yönteminizi değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Bugün bu yeni yöntemler üzerinde düşünebilir, hayatınızı kaliteli hale getirmek için uğraş verebilirsiniz. Yorgunluğun ve düşünceli duruşun sizinle ilgili intibayı olumsuz etkilememesi için dış görünüşünüze özen göstermelisiniz.

27 Haziran 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar sizi yorabilir. İş arkadaşlarınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Gün içinde emek gerektiren uğraşlar gündeme gelebilir. Üretken olabilmeniz için planladığınız işleri sonlandırmanız gerekebilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Belirsizlikler karşısında sabırlı olmaya özen gösterin.

27 Haziran 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal ilişkilerinizle alakalı konularda şanslı olduğunuz bir evredesiniz. İçsel planda geçici olacak nedensiz bir mutsuzluğunuz kısa süre olabilir...

27 Haziran 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün teknolojiyle aran iyi olmayabilir. Telefon, bilgisayar ve daha birçok teknolojik aletle kavga etmemen gerekebilir hatta. Teknolojinin işlerinle, hedeflerinle aranda engel olmasına izin vermemek adına dikkatli ve zamanlı hareket etmen gerekebilir.

27 Haziran 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi sinirlendirecek bazı şeyler saklıyor ve geçici olarak doğru karar verme yeteneğinizi bozarak huzursuzluk uyandırıyor. Sabırsızlık, bugün özellikle para söz konusu olduğunda fevri davranmanıza neden olabilir ancak aynı zamanda önem verdiğiniz birisiyle farklı değerler paylaştığınızı fark etmek de canınızı sıkabilir. Saygı duyulduğunuzu hissetmezseniz durumun kontrolden çıkma eğilimi vardır. Eşyalarınıza ve fikirlerinize çok sıkı sarılmak, sosyal hayatınızdaki değişiklik korkusuyla ilgili olabilir. Şu an bunu başarmak zor olsa da hayatinizin merkezine kendinizden başka bir şey koymamak yararlı olabilir. Bugün çok hızlı kararlar vermekten kaçının. Bunun yerine, sizi neyin rahatsız ettiğini inceleyin.

27 Haziran 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi aşma konusunda yeni bir dönem başlatıyorsunuz. Kendinize daha fazla güvenmenin zamanının artık geldiğini görüyorsunuz. Çalışma evinizdeki retro Merkür, size çok şey öğretecektir. Duygusallığınız bırakmalısınız.

27 Haziran 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

27 Haziran 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uplifers önerisi: Mükemmel olma arzusu ve elinden gelenin en iyisini yapmak birbirinden farklı şeylerdir. Mükemmeliyetçiliğin altında yetersizlik hisleri vardır. Ve bu yetersizlik hisleriyle organizma baş edemeyip onu kompanse ederek, kapatıp örterek mükemmeliyetçilik geliştirir. “Mükemmeliyetçilik mi, elimizden gelenin en iyisini yapmak mı?”

27 Haziran 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz doğrultusundaki inisiyatiflerinizi çevrenize hissettirecek ve istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

27 Haziran 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 39" R
Ay
Oğlak
11° 25' 16"
Merkür
Koç
16° 32' 47"
Venüs
Koç
29° 44' 02"
Mars
Balık
28° 55' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 29' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 19"
Neptün
Balık
28° 52' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 03"
Lilith
Başak
23° 13' 26"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>