Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ev Düzenlemesi Gündemde Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile iletişimini çok kuvvetli tutman gerekecek bugün. Çok konuşmak değil ancak anlamlı olmak ve birbirinize karşı gösterdiğiniz değeri tam olarak ifade etmek önceliğiniz olabilir bugün.

Bugün aradaki buzları eritmek için yeni adımlar atılabilir. Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an evvel yok etmelisiniz.

Bugün uzun vadeli planlara odaklanmak senin için zor olabilir. Daha çok günlük ve kısa süreli hedeflere odaklanabilirsin. Ancak bu kısa süreli hedefler için büyük paralar harcarken dikkati elden bırakmaman gerekecek.

Bugün kendini enerjik hissedeceksin. Birçok konuda fiziksel enerjini konuşturabilirsin. Koşuşturma, yorgunluk gibi mevzular canını sıkmayacak bugün. Daha rahat hareket edebileceğin bir gündesin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün heyecanlı ve güzel haberler alabilirsin. Çevrende daha güzel bir etki görmen olası. Bu güzel etkilerin hayatının farklı alanlarında geçerli olmasın daha açık fikirli ve rahat olman gerekecek. Kendini hayatın akışına bırakman iyi gelebilir.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi bir şekilde topluluk önünde bulabilir, belki de bir tür sosyal etkinlikte ilgi odağı olabilirsiniz. Bu durum özgüveninizi tazeleyecek ve sizi ilerlemeye teşvik edecek. Ama yine de, bu durumu dengelemek için biraz yalnız kalmak isteyeceksiniz. Başınıza gelen her şeyi olması gereken dikkat düzeyine çekmek ve duygusal bir denge oluşturmak isteyebilirsiniz.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün evinde olan dağınıklıklar gözüne çarpıyor. Evini bir düzene sokma ve tertipleme azmi gösterebilirsin. Sen yaza girmiş olabilirsin fakat evinin yaza hazır olmadığını fark ediyorsun. Evdeki eşya kalabalığından kurutulup ihtiyaç fazlası olan eşyaları ihtiyaç sahiplerine vermeyi tercih ediyorsun. Evliliğinde aldığın yeni önlemler fazlasıyla sert olabilir.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi besleyen duygularınıza sahip çıkmak isteyebilirsiniz. Bunun karşısında duran konulara ve insanlara karşı olumsuz düşünceler beslemek yerine kendi haklı sebeplerinizi anlatmayı tercih edebilirsiniz. Bugün yaşamın mayasını doğru malzemeyle buluşturmanın önemini fark edeceksiniz.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Toprak emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar açılabilir. Karşıt fikirlerden dolayı tartışmalar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. İşleriniz için mücadele edebilirsiniz. Sizi daha fazla sorumluluk almaya iten koşullar oluşabilir.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi mağdur hissettiğiniz ve partneriniz tarafından sıkça yanlış anlaşıldığınız bir güne girerek kendinizi sorgulayabilirsiniz...

26 Haziran 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini fazla zorlamaman en iyisi. Yeni haftaya başlamadan önce kafanı toparlaman gerekebilir. Daha sağlıklı bir gün geçirmek seni daha iyi hissettirecek. Bunun için de dinlenmek şart olabilir.

26 Haziran 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün algılarınız ve inançlarınız üzerinde epey bir değişiklik olabilir. Henüz yüzleşmek istemediğiniz bir konu hakkında pembe gözlüğünüzü takmak isteyebilirsiniz. Şimdi önemli detayları gözden kaçırmamak için ekstra çaba sarf etmek en iyisidir. Gerçek olamayacak kadar iyi görünen bir konuyu, kendinizi tamamen kaptırmadan önce değerlendirmeye çalışın. Bir inanç veya hedef konusunda kendinizi kandırıyor olabileceğinizi düşünün. Şimdilik, zihinsel konsantrasyon, kendiliğindenlik veya doğrudan eylem gerektiren konular pek iyi sonuç vermeyebilir. Ayrıca, birçok yanlış anlaşılma olabileceğinden, bir sırrı paylaşmaktan kaçınmak en iyisi olabilir. Bu, yaratıcı arayışlar için iyi bir zaman olabilir. Yine de bir hedefe yönelmek heyecan verici olsa da anın tadını çıkarmanıza engel oluyorsa daha pratik bir şeye odaklanmanız gerekebilir. Bugünün ilerleyen saatlerinde, dünyayı ele geçirmeden önce ev hayatınızı sorunsuz bir şekilde yürütmeniz gerekiyor gibi görünüyor veya iyi işlev görmek için kendinizi toparlayacak alana ihtiyacınız var.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizle ilgili yorumları içinizden yapmalısınız. Olayların yönünü geniş tutmalısınız. Dostlarınızınyaşantınıza yapacağı katkıları önemsemelisiniz. Kendi bildiğinizden şaşmıyor olmanızı çevreniz takdir ediyor.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı ani durumlar gerçekleşebilir. Ayrıca harcamalarınız çok artabilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Maddi konularda hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz.

26 Haziran 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 41' 15" R
Ay
Balık
12° 25' 49"
Merkür
Koç
18° 33' 38"
Venüs
Boğa
05° 08' 27"
Mars
Koç
02° 18' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 35"
Satürn
Balık
16° 51' 56"
Uranüs
Boğa
22° 32' 24"
Neptün
Balık
29° 00' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 49"
Lilith
Başak
23° 42' 38"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>