Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günü Ailene Ayırıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile arandaki muhabbete dikkat etmen gerekebilir bugün. İstemediğin veya hazır hissetmediğin şeyler için acele etmemelisin. Sevdiğin kişiye, seni rahatsız eden şeyleri açık açık dile getirmen gerekecek bugün.

Şu anda mesleğiniz ile ilgili olabilecek eski bir kimliği terk etme sürecindesiniz. Adınızı değiştirecek kadar ileri gitmeden, mirasınıza her şekilde saygı duymanız gerekmiyor. Ayrıca yaşamak için bir hayatınız var ve yolunuz atalarınızınkinden çok farklı olabilir. Yargılamak size kalmış.

Bugün parasal konularda elde edeceğin başarılar, arkadaş çevrenden alacağın güzel sözlerden daha kıymetli olmayacak. İnsanlarla arandaki mevzulara daha fazla özen gösterebilir ve parayı bir kenara bırakabilirsin bugün.

Kilo kaybetme konularında aceleci olmaman gerektiğini hatırlayabilirsin bugün. Sağlıklı ve istikrarlı bir değişimin, hızlı sonuçlardan çok daha kıymetli olduğunu gözlerinle görmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün büyük bir mevzu ile uğraşmak zorunda kalabilirsin. Bazı konuların seni normalden daha fazla oyalaması yorulmana sebep olabilir. Seni ilgilendirmeyen, gereksiz gördüğün bütün mevzulardan geri çekilmek ve sadece önem verdiğin konulara odaklanmak sana daha iyi gelebilir.

29 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Biri vantilatörü en yüksek ayara getirdi ve birden tüm kağıtlar havaya uçuştu. Düzenli yığınlar karman çorman oldu ve herkes bunun için ne yapılması gerektiğini bağıra çağıra birbirine duyurmaya çalışıyor. Bu sırada, sizden halledemeyeceğiniz şeyler isteyen insanlar var. Sakin olup durumunuzu diğer insanlara anlatın. İçinde bulunduğunuz açmazla igili anlayışlı ve destekçi tavırlarla karşılaşacaksınız. Kargaşa çok yakında sonra erecek.

29 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafına yaydığın pozitif duygular insanların moralini yerine getirebilir. Eğer ilişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, ummadığın kişiden gelecek aşk itirafıyla neye uğradığını şaşıracaksın. Bugün aynı zamanda senin için aile ve kardeşlerle bir arada olmak önemli olacak. Onlarla vakit geçirmek kendini iyi hissetmeni de sağlayacak.

29 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali koşulların çevresel etkiler kadar bireysel hamlelerin de etkilediğini unutmayın. Sevdiklerinizi mutlu etmek adına cömert davranışlar sergileyebilirsiniz ancak bunun sizi sıkıntıya düşürmesine mahal vermemelisiniz. Hem kendinizi hem de çevrenizi baskı altında hissettirecek hamlelerden ve harcamalardan kaçınmalısınız.

29 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda farklı konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi, yeteneklerinizi dikkatli biçimde ortaya koymalısınız. Gün içindeki değişiklikler sizi yorabilir. Aşkta önem verdiğiniz konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuları fazla zorlamamanızda fayda var. Zevk aldığınız işlere zaman ayırabilirsiniz.

29 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sert enerjilerle yüzleşip sonra özgürleşerek hareket edecek cesarete erişmek için uygun bir gün. Yüzleşmeden sonra sizler şifa konularına...

29 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün şanslı gününde olabilirsin. İşlerin istediğin gibi gitmesi keyfini yerine getirmeye yetecek o yüzden. Uzun zamandır ertelediğin şeylere tekrar el atmak için çok uygun bir zaman olabilir. Yarım kalan işler için yeni planlar yapmak bir şeyleri sonlandırmanı sağlayabilir.

29 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, herhangi bir yarışın içindeyseniz, gözünüzü hedeften ayırmamak için ekstra sıkı çalışmanız gerekiyor! Kendinize inanmak her zamankinden daha önemli. Rakibinizin oynamaya çalıştığı psikolojik oyunları görmezden gelin. Konsantrasyon, bugün başarınızın anahtarıdır. Dikkatinizi dağıtan uçarı insanlardan kaçının. Odaklanmamış enerjileri şu anda ihtiyacınız olan son şey. Bugün herkesle aynı frekansı paylaşamıyor, herkes tarafından anlaşılamıyor olabilirsiniz ve bunun ardında başka fikirler aramaya gerek yok. Bu, sadece eşsiz bir zihne sahip olduğunuz günlerden biri.

29 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda ilerleyen Merkür sayesinde, daha hızlı düşünmeye başladınız. Sabırlı davranışlarınıza alışkın kişileri şaşırtmanız, sizi ilgilendirmiyor. Çevrenize taviz vermiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda canınız sıkılabilir.

29 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

29 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç burcu, bir dilek tut. Hayaller gerçek oluyor. Neşeli bir dönem var. Planlarına göre hareket etme zamanı. Yaratıcılık ödüllendiriliyor.

29 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, satın alma duygunuz belirgin ve maddi konularla ilgili olaylar ön planda. Bazı konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirirken hayal gücünüzü kullanmalısınız.

29 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 53' 02" R
Ay
Boğa
00° 41' 36" R
Merkür
Koç
20° 54' 50"
Venüs
Boğa
09° 12' 13"
Mars
Koç
04° 51' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 02"
Satürn
Balık
17° 08' 16"
Uranüs
Boğa
22° 43' 49"
Neptün
Balık
29° 06' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 42"
Lilith
Başak
24° 04' 35"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>