Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dağınıklıkları Gideriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile aranda iletişim azlığı çekebilirsin bugün. Halletmen gereken işlerin artışı, sevdiğin insanı düşünerek hareket etmeni zorlaştırabilir. Ancak sorumluluklarından kaçamayacağını görmeli ve sevdiğin kişiye açıklayıcı olmalısın.

Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. İşlerinizdeki sallantılar geçici. Panik yapmanız hiç gerekmiyor.

Bugün kafanı toparlamak ve parasal konulara odaklanmak için kendine zaman ayırman gerekebilir. Her ne kadar sosyal konulara odaklanmak istesen de bugün kafanı toparlamak ve parasal mevzulara özen göstermek için tek başına vakit geçirmen gerekecek.

Vücudunun isteklerine dikkat etmen gereken bir gün. Eğer yorgun hissediyorsan dinlenmelisin. Eğer susamış hissediyorsan bol bol su tüketmelisin. Vücudunun rahatsızlıklarını daha rahat dile getireceği bir gün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla arandaki iletişimve kariyer konularında sana güzel gelişmeler sağlayabilir. Kendini geliştirmek ve daha iyi arkadaşlıklar kurmak için bugünün güzel enerjisini kullanabilirsin. Kariyer adımları atmak senin için daha kolay olacak.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan hararetli hissedebilirsiniz. Biriyle yapacağınız küçük bir sohbet birdenbire uzun vadede çok işinize yarayacak bir nevi ateşli tartışmaya yol açabilir. Ufkunuzu genişletin. Zihninizi gerçeğe açık tutarak çok şey öğrenebilirsiniz. Başkalarıyla bağlantı kurmanın başarıya giden yolu açmakta yararı olacaktır.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evdeki dağınıklıkları gidermek bugün fazlaca vaktini alacak. Çevrendeki kişilere sorumluluklarını hatırlatacaksın. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinle vakit geçirmek için planlar yapacaksın. Bugün bayramın ilk günü. Eğer ailenden ayrı yaşıyorsan, ailene sürpriz yapmak isteyebilirsin. Ailen bu sürprizin karşısında çok mutlu olacak.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yenilendiğinizi, kendiniz için gerekli ve önemli olanı bulduğunuzu düşündüğünüz bir gündesiniz. Fiziksel olarak kendinizi iyi bir noktada hissediyor olmanız mental olarak da büyük bir değişim yapmanızın önünü açabilir. Bugün yeni kararlar alıyorsunuz.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda beklediğiniz olaylar sonuçlanabilir. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. İlişkinize daha farklı bir gözle bakmaya başlayabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki koşullarda mücadele gerektiren olaylar yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı daha sakin olmalısınız.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Artık yeni şeyler üzerinde sonucundan emin olunmayan bir teşebbüse girişmek için istekli olacaksınız. Farklı türden insanlar sizi aydınlatacak. Siz kendiniz olmaktan ve kendinizi ifade etmek için yeni yöntemler bulmaktan daha az korkacaksınız. Yeni konular, özellikle teknik olanlar, sizi heyecanlandıracak. Diğerleri sizin daha özgür tutumunuzdan zevk alacaklardır.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrende parasal sıkıntılar yaşayan insanlar olabilir. Onların derdine bir çözüm aramak isteyebilirsin. Direkt olarak ihtiyaçları olan parayı cebinden çıkarıp veremesen de onların önünü açacak fikirler üretmen olası.

28 Haziran 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün oldukça dalgalı bir enerjiyle başlayabilir ancak istikrarlı ve tatmin edici olacak şekilde şekilleniyor. Ayrıntılarla ilgilenme veya hayatınızın belirli alanlarını düzenleme konusundaki isteğiniz güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir ve bu oldukça üretkendir. Çalışmalar, özellikle yapılandırılmış olanlar, uzun vadeli bir proje üzerinde çalışmak ve pratik bilgi edinmek için iyi durumdasınız. Küçük açılardan bile olsa her şeyin üstünde olduğunuz ve sorumlulukları yerine getirdiğiniz duygusu güçlendiricidir. Ayrıca başkalarını oldukça uzlaşmacı ve kabul edilebilir bulma olasılığınız da yüksektir. Şimdi, sizin için gerçekten neyin değerli olduğuna dair olağanüstü içgüdüleriniz var.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dost çevresinde yaptığınız sohbetlerde, keyif alarak dinleniyorsunuz. Fakat bazı güncel konular ilgi alanınız dışına taşabilir. Bu tür durumlarda, fikir yürütürken daha esnek bakın ve şekilde kendinizi koşullandırmayın.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aşk, tatil, hobi, çocuk konularıyla ilgilenebilirsiniz Bahsettiğim konularda güzel gelişmeler sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Duygusal ilişkilerinizde maddesel olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı arttırabilirsiniz. Duygusal beraberliğinizi kişisel kazançlarınızla birlikte değerlendirmeniz gerekecektir.

28 Haziran 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 15' 45" R
Ay
Koç
06° 05' 59"
Merkür
Koç
19° 38' 13"
Venüs
Boğa
07° 08' 33"
Mars
Koç
03° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 27"
Satürn
Balık
17° 00' 05"
Uranüs
Boğa
22° 38' 01"
Neptün
Balık
29° 03' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 12"
Lilith
Başak
23° 53' 27"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>