Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İşler Hızlanıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Birbirinize olan bakışınızda bazı değişimler gerçekleşebilir. Aşk ve ilişki konularında daha farklı düşünebilir ve bunun için bir adım atabilirsin.

Bugün hayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. İş ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zihinsel yönden uyanık olabileceğiniz bugün, aktivitenizden rutin işlerinizi düzenlemede faydalanabileceğiniz görülüyor.

İnsanlarla iletişimini yüksek tutarak seni sıkan mevzuları çözmeyi başarabilirsin. Sıkıntıları, açmazları sevdiklerinle konuşmak maddi konularda daha farklı bir bakış açısı kazanmana vesile olabilir bugün.

Hijyen ve düzen ile mikroplara karşı önlem alman gerekebilir bugün. Kendini bulunduğun ortamlarda daha iyi hissetmek ve daha rahat nefes alabilmen için hijyene özen göstermen gerekecek. Bu sürecin zihinsel gerginlikleri çözmesi de olası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Halletmen gereken işlerin sorumluluğu sana biraz ağır gelebilir. Artık senin kontrol etmediğin bazı şeyler için daha fazla endişelebilirsin. Ancak bir şey senden çıktıktan sonra bunun gerginliğini taşımaman gerekecek bugün.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen hayal gücün başını alıp gidiyor; fantazi ve hayallerinde kayboluyorsun. Bugün düşüncelerin mutlu mesut bir şekilde havaya karışarak sana nüfuz edecek. Anılarını deşebilir ve aniden geçmişe gitmiş gibi hissedebilirsin. Belki de özel biriyle yaşamak istediğin şeylerin hayalini kuruyorsundur. Hangisi olursa olsun, ruhunun arzularını dikkate al; belli ki düşüncelerinin sana iletmek istediği bir mesaj var.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev düzeni konusunda aldığın yeni kararla evli bir Yengeç burcuysan eşin ayak uyduramayabilir. Bu konuda yaşadığın tartışmalarda alttan almak isteyebilirsin. Gün içinde sükûneti korumaya kararlısın. İş yerinde monoton devam eden işler birdenbire hareketlilik kazabilir.Yapacağın toplantı gerekli planların uygulanmasını hızlandırıyor.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin hayal ettiğiniz düzenle yaşadığınız düzen arasındaki farklılıklara canınızı sıkmamalısınız. Her zaman bunu değiştirecek gücünüz ve fikriniz olabilir. Kendinizi yetiştirme şeklinizi ortamınıza göre değil, bu ortamda neler yapabileceğinize göre belirleyin.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Evle ilgili konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Gün içinde bu durum sizin yorulmanıza neden olabilir. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Denge de kalmanızı sağlayacak uğraşlara yönelmek size iyi gelecektir.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız Yengeç’ler karşı cinse şans verdikleri taktirde güzel bir ilişki başlatabilirler. İş konusunda kendinizi çalışma azimi ile dolu bulacağınız bir gündesiniz.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaratıcı aktivitelerde bulunmak senin için daha rahatlatıcı olabilir. El işi konusuna ağırlık vermeyi deneyebilirsin mesela. Üretken olduğunu görmek kendini daha becerikli hissetmene yardımcı olacak.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size ilişki ihtiyaçlarınızı hatırlatıyor. Özellikle ilişkileriniz ile ilgili duygularınızı genişletir ve bir konuda gerçek duygularınızı keşfedebilirsiniz veya hakkınızda bir şeyler gün yüzüne çıkabilir. Başkalarının bu konuda ortaya koyduklarına özel dikkat göstermeyi hedefleyin. Birine ihtiyacınız olduğunu anlayabilir veya yapıcı bir eleştiri alabilirsiniz. Bir durumu ya da duyguyu sözlü olarak ifade edebilir veya kabul edebilirsiniz ve bu önemli bir duygusal keşiftir. Bir ilişki bir dönüm noktasına veya yeni bir seviyeye ulaşabilir. Bugün, karşılıklı yarar sağlayan durumlar güçlü bir şekilde şekillenebilir. Arkadaşlar veya akraba ilişkileri sizin için kapılar açabilir.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinizde ilerlemek veyaşantınızda gelişmek istiyorsanız, arkadaş çevrenizde güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak. Zorlandığınız konularda yardım almalı ve duygusal düşünmekten bir an önce vazgeçmelisiniz.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün partner, ortaklık, evlilik, mahkeme konularında belirsizlikler belirli hale geliyor. Sosyal çevrenizden destekleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Bugün, görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarmak isteyecek ve duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız.

3 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 00' 27" R
Ay
Oğlak
19° 26' 02"
Merkür
Koç
16° 44' 18"
Venüs
Boğa
00° 28' 11"
Mars
Balık
29° 23' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 25"
Satürn
Balık
16° 32' 15"
Uranüs
Boğa
22° 19' 21"
Neptün
Balık
28° 53' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 04"
Lilith
Başak
23° 17' 24"
True Node
Koç
15° 22' 03"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>