Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Müjdeli Bir Haber Alabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğin kişi ile aranda bazı gerginlikler çıkabilir. Bir süredir seni rahatsız eden konuları gündeme getirebilirsin. Bu tür konularda yapıcı olmak ve çözüm aramak ikinize de iyi gelecek.

Ayrıntılara dahil olduğunuzda, işlerin sizin için iyi işlediğini ve içinde bulunduğunuz her durumla kişiliğinizin uyum sağladığını göreceksiniz. İnsanlar enerjinizi grup içinde mutlulukla karşılayacaklar. Olumlu tutumlarınız ve kararlılığınız sayesinde bile en önemsiz görevler bile gülümseme ile yapılabilir. Birinden bir iyilik istemeniz gerekiyorsa, bugün bunu yapmanız için uygun bir gün.

Parasal konularda farklılıklar yapmak isteyebilirsin. Yeni şeyler denemek, farkı para kazanma yolları bulmak gibi konular aklında olabilir. Bugün bu tür konularda araştırmalar yapmak sana daha iyi gelebilir.

Bugün enerjin yükselebilir. Bu güzel enerjiyi daha fazla hareket etmek için kullanabilirsin. Egzersizlerini artırmak kan dolaşımının da artmasını sağlayacak ve kendini çok daha iyi hissetmeni kolaylaştıracak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine yeni hedefler koymak ve önceki hedefleri gözden geçirmek sana güzel bir etki getirebilir bugün. Hayatında neyin yolunda gidip neyin gitmediğini görmek, daha dikkatli adımlar atmanı sağlayacak bugün.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün hayatınızda yenilenmesi gereken bazı şeylere yeniden göz atacak ve gerekli durumlarda aksiyona geçme fırsatını kendinizde bulacaksınız. Gitmeniz gereken yere ulaşmak için tamamen farklı bir yaklaşım benimsemeniz gerekebilir. İlk başta işler istikrarsız görünse bile, sonunda düzelecek ve çok daha güvenilir hale gelecek.

4 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Problemlere yüzeysel bakıyor olman sorunların kökünden çözmenin önünde engel oluşturabilir. Oturma biçiminden kaynaklı olarak sırt ağrılarından şikayetçisin. Evli bir Yengeç burcuysan eşin sana müjdeli bir haber verebilir. Aldığın haber günü mükemmel geçirmene olanak sağlıyor. Duygusallığı verdiği ağırlıktan kurtulabilirsin.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayal etmek sizi yorduğunda artık gerçeklerinize dönmelisiniz. Gereksiz takıntılarınızdan ve hırslarınızdan sıyrılmaya çalıştığınızda bunun karşılığını alabileceksiniz. Duygusal olarak hassasiyetleriniz varken önemli kararlar almakta aceleci olmamalısınız.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe içinde olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Banka işlerinizi halletmeniz için uygun zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yenilenme içine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde acele etmeden karar vermeniz sizin için daha iyi olacaktır.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle olan ilişkinizde bir şeylerin beklemediğinizden hızlı geliştiğini görerek şaşırabilirsiniz. Bir şeylerin kontrolünüzden çıkması sizi...

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindeki yoğunluğun seni fazlasıyla meşgul edebilir bugün. Etrafındaki insanların sana ulaşması zorlaşabilir hatta. Onlarla arana set çekmekten kaçınmalısın ama. Arada bir geri çekilip ulaşılabilir olduğundan emin olmak ve bir denge yakalamak en iyisi.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayal ve gerçek arasındaki çizgi oldukça bulanık. Detaylara çok takılırken büyük resmi kaçırma tehlikesiyle karşı karşıyasınız bugün resim daha da anlaşılmaz hale geliyor. Her şey mümkün göründüğünde harika hissedebilirsiniz ancak bu duyguların gerçek dünyada bir karşılığı olmayabilir. Kendinize güvenin ama yetenekleriniz abartma konusunda dikkatli olun. İleride pişmanlık duyabileceğiniz heveslerle planlar yapmaktan kaçının. Bugün hissettikleriniz yakın zamanda geçerliliğini kaybedebilir.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. İletişim konusundaki başarınızı, biraz da karşınızdaki kişinin ruhsal durumunu düşünerek hareket etmenize borçlusunuz. Merkür sosyal hayatınıza hareket kazandırıyor.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, para, ameliyat konularında ani olaylar gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız çok artabilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dostluk duyguların temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Çevrenizde orijinal fikirlere önem verdiğiniz için, arkadaş seçimleriniz de bu yönde oluyor.

5 Temmuz 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 38' 12" R
Ay
Balık
26° 38' 47"
Merkür
Koç
19° 11' 21"
Venüs
Boğa
06° 20' 49"
Mars
Koç
03° 04' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 22"
Satürn
Balık
16° 56' 52"
Uranüs
Boğa
22° 35' 47"
Neptün
Balık
29° 02' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 04"
Lilith
Başak
23° 49' 09"
True Node
Koç
15° 23' 55"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>