Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Birikim Yapmak İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile arandaki mevzuları zorlamamalısın bugün. Aranızdaki fikir ayrılıkları sizi biraz gerebilir. Sakin kalmak ve bazı şeyleri kişisel algılamamak ikinize de daha iyi gelebilir.

Günlük sorunları pek umursamıyorsunuz. Bu günlerde topluca yaşadığınız işsiz kalma korkusu tadınızı kaçırıyor. Ama bu anlamda, geleceğinizde kötü bir sürpriz görünmüyor.

Bugün kendine bir hedef koyarak o hedef için çalışmalara başlayabilirsin. Biriktirmek istediğin bir miktar para olabilir. Bunun için sağlam adımlarla ilerlemeli ve geleceğini düşünerek hareket etmelisin.

Günlük rutinine özen göstermen gereken bir gün. Gereksiz bahanelerle egzersiz programından uzaklaşmamalı ve yediklerine dikkat etmelisin. Vücudunun belli bir düzene alışması sana daha iyi etkiler sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin insanlarla güzel vakitler geçirebilirsin. Ancak keyfini bozabilecek ufak tefek aksaklıklar da kapıda olacak. Teknolojik aletlerin bozulması veya aksaması sana sıkıntı yaşatabilir. O yüzden dikkatli olmalısın.

7 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün eleştirel olmak için aceleci davranmamalısınız. Kalbinizin her zamankinden biraz daha fazla ilgiye ihtiyacı olabilir, bu yüzden etrafınızı moralinizi bozmak yerine yükselten insanlarla çevreleyin. Her zaman geleceğe bakıyorsanız, şu anda olan tüm harika şeyleri fark edemeyebilirsiniz.

7 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğini sağlam temeller üzerine kurmak için şimdiden önlemler almak isteyebilirsin. Bankayagidip kendine bir hesap açıyorsun. Birikim yapmak için kolları sıvayabilirsin. Rutin işlerine ara vermen gereken konuları hallettikten sonra evinde güzel bir dinlenmeyi hakkettiğini düşünüyorsun. Ancak arkadaşlarından beklenmedik bir telefon alabilirsin.

7 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzman Astrolog Aygül Aydın, günlük burç yorumları:Güne nasıl başlarsanız öyle devam ettirebilirsiniz. Bugün kendinizden ödün verdiğiniz zamanların acısını çıkarmak isteyebilirsiniz. Kendiniz için yeni alışkanlık edinmek, sağlığınıza dikkat etmek size yeni bir motivasyon kazandıracaktır.

7 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için hevesli olduğunuz bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü daha iyi görebilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Zihniniz son derece hızlı çalışabilir. Farklı fikirler ortaya koyabilirsiniz.

7 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusursuz görünen bazı işlerinizde beklenmedik pürüzler çıkabilir ve bu konuda dikkatli olmanız gerekebilir. İstekleriniz için çabalamalısınız.

7 Temmuz 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karamsar insanlardan uzak durmak gerekebilir. Enerjini emen insanların yanında bulunmak keyfinin kaçmasından başka bir işe yaramayacak çünkü. Bir şekilde uzaklaşıp keyfini yerine getirecek ortamlarda bulunmak daha doğru olabilir.

7 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün işlerinizi halledebileceğinize dair haklı bir inancınız var. Daha güçlü bir amaç duygusu size enerji verebilir. Daha önce gizli olan veya gözden kaçırdığınız insanların ve durumların anlam ve anlayış katmanlarına odaklanıyor ve bunları fark ediyorsunuz. Günün hassasiyet artabilir. Karışık mesajlar güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir. Sözlerinizi daha dikkatli seçin veya kendinizi savunun ve sonuçlarıyla yüzleşin! Bugün ortaya çıkan incinmiş duygular veya hayal kırıklıkları varsa, onlardan büyüyebilirsiniz. Bu, ilerisi için dönüm noktaları taşıyan bir gün olabilir.

7 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kişiliğinizi vurgulayan enerjiniz ortaya çıkıyor. Merkür’ün etkisiyle, sosyal çevreniz içinde etkinliğiniz artıyor. Bugün, göz dolduracak davranışlarda bulunacaksınız. Çevrenizi kendinize hayran bırakmayı biliyorsunuz.

7 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

7 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili şans sizinle olacak. Sosyal çevreniz tarafından destekleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

7 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı yerlerde kullanıyorsunuz. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara daha esnek bir şekilde bakmalısınız. Sezgilerinizin pratiğe dönüştürme konusunda kişisel beceriniz artıyor. Arkadaşlarınıza destek vermeli fakat onları yargılamaktan kaçınmalısınız.

7 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 20' 53" R
Ay
Aslan
15° 14' 29" R
Merkür
Koç
28° 44' 03"
Venüs
Boğa
18° 42' 35"
Mars
Koç
10° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 14"
Satürn
Balık
17° 43' 25"
Uranüs
Boğa
23° 10' 43"
Neptün
Balık
29° 18' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 19"
Lilith
Başak
24° 55' 58"
True Node
Koç
14° 52' 53"
Son Güncelleme : 14/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>