Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Merhametli Ve İyimsersin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün romantizm konuları öncelikli olabilir. Aşk ve sevgi konularında farklı bir etki ile karşılaşabilirsin. Eğer bir ilişki içerisindeysen sevdiğin kişiyi sanki baştan tanıyormuş gibi hissedebilirsin bugün.

Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Oldukça beceriklisiniz. Yüksek performansınızın hakkettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Yeni hedeflere odaklanmak seni heyecanlandırabilir. Parasal konularda heveslenebilirsin. Daha fazlasını halletmek ve emeklerine odaklanmak enerjini yenilenemeni sağlayacak bugün.

Bugün hareketlerine dikkat etmelisin. Tutulmalara ve ağrılara karşı esneme hareketlerine özen gösterebilir ve bol bol su tüketebilirsin. Kendini daha rahat ve esnek hissetmek güzel bir gün geçirmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerginliklere ve sıkıntılara karşı dikkatli olmalısın. Kendini fazla yormamalı ve olayları acele ettirmemelisin. Kendine, daha dikkatli düşünmek için zaman tanıman gerekebilir. Acele kararlar almaktan kaçınmalısın bugün.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün psişik güçleriniz bilinç seviyesine hücum ederse şaşırmayın. Biri hakkında gerçekmiş gibi gelen ya da bir durum hakkında önemli mesajlar içeren bir rüya görebilirsiniz. Rüyada bir fil her zaman gerçek hayattaki gibi sadece bir fil değildir. Rüyada fil görmek sizi bir şekilde alt eden ve güç sahibi bir kişiyi temsil ediyor olabilir. Rüyalarınızın içeriğini ddaha dikkatli bir biçimde inceleyin.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafına karşı daha duyarlı davranıyorsun. İhtiyacı olan insanlara karşı merhamet duygun seni harekete geçirebilir.Bilinçsiz yardımsever olmamaya dikkat etmelisin. Ailenin evinde çıkan tadilat masraflarını üstlenebilirsin. İş yerinde yoğun bir tempo oluşabilir. Kendine vakit ayırmakta güçlük çektiğini düşünebilirsin.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşantınızda sizi yoran durumlar olduğunda bunlara tepkinizi göstermelisiniz. Kabullenmek değil, neyi kabullenip kabullenemeyeceğini bilmemek sizi engeller. Bugün bu farkındalığı yaşıyor ve hem sağlığınıza hem de işinize gereken özeni göstermek için kolları sıvıyorsunuz.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için farklı şeyler denemelisiniz. Başkalarından duyacağınız bilgi ve haberler ufuklarını genişletebilir.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyi bir planlama ile duygusal ve mesleki konularda önünüzü açabileceksiniz. Kendi zekanız ile problemlerinizi çözebilecek ve sorunların üstesinden...

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim konusunda daha dikkatli olman gerekebilir bugün. İnsanlarla konuşurken daha fazla empati yapmak senin için çok daha yapıcı olacak. Karşındakinin halinden anlamak,konusunda ilerlemeyi daha kolay kılabilir çünkü.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. İçsel dünyanızda derin bir keşif sürecine girebilir ve duygusal deneyimleriniz üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Kendi duygularınızı anlamak ve ifade etmek için zaman ayırmanız önemli olacaktır. Aile ve ev konuları da bugün ön plana çıkabilir. Aile üyeleriyle daha fazla zaman geçirmek ve onlarla bağlarınızı güçlendirmek için fırsatlar bulabilirsiniz. İş veya kariyer konularında da duygusal olarak etkilenebilirsiniz. İş yerindeki ilişkilerde daha anlayışlı ve empatik bir tutum sergilemek önemlidir. İşbirliği yapmak ve başkalarının fikirlerine değer vermek, projelerinizde daha başarılı olmanıza yardımcı olabilir.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal olmak bazen size çok şey kaybettirebilir. Bugün duygusal konularda fikir yürütmekten kaçınmalısınız. Fevri davranışlarınızla, çevrenize yanlış örnek olabilirsiniz. Özellikle çevre ilişkileriniz olumsuz etkilenmesin.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygular çok güçlü enerji akışlarıdır ve tüm hayatımızı etkiler. Onları tanımaz ve duygularla yaşamayı öğrenemezsek bir yaşam boyu bu güçlü enerji dalgalarıyla yaşamda bir sağa bir sola savrulur dururuz. “Duygular kontrol edilebilir mi: 6 adımda duygularda ustalaşın”

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel özgürlüğüne karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz şartları sorgulayabilir ve paylaşım içinde olduğunuz kişilerin farklı fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşırken, duygusal tatmin sağlıyorsunuz.

8 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 40' 43" R
Ay
Boğa
27° 37' 01" R
Merkür
Koç
22° 30' 54"
Venüs
Boğa
11° 29' 13"
Mars
Koç
06° 16' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 13"
Satürn
Balık
17° 17' 07"
Uranüs
Boğa
22° 50' 16"
Neptün
Balık
29° 09' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 44"
Lilith
Başak
24° 16' 55"
True Node
Koç
15° 18' 27"
Son Güncelleme : 08/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>