Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Arkadaşlarını Özlüyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün, diğer insanların pozitif enerjilerinden yararlanmak için iyi bir gün. Sadece evde rahatlamak ve ailenizle biraz zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ya da şehir dışında yaşayan sevdiklerinizi görmek için seyahat etmeye karar verebilirsiniz. Genel olarak, "akrablarınız" arasında sizi gerçekten önemseyen ve anlayan insanlarla bağlantı kurmaktan zevk alacaksınız. Gevşemenize yardımcı olmak için şu anda biraz ilgiye ihtiyacınız olabilir.

Bugün kendinize yeni bir rol yaratmak için iyi bir gün. Görüntünüzden sıkılmış olabilirsiniz. Belki de daha cesur davranmak ve kariyerinizde daha kararlı olmak istersiniz? Biraz daha iddialı olarak bazılarını sinirlendirebilirsiniz, ama aynı zamanda insanları bu tutumunuzla etkileyeceksiniz de!

Bugünlerde herhangi bir para problemi yaşıyorsanız, bugün onları çözebilirsiniz. Bir şeyleri ödeyebilmedeki yolunuz aniden aydınlanacak ve bu, adımları yerine getirmede yalnızca bir nokta. Bankacınızı veya size yardım edecek diğer insanları arayın. Ya da belki bazı önemli kariyer kararları alma konusunda düşünmeniz gerekebilir. Bugün normalden çok daha az engel olduğunu göreceksiniz.

Oyun ve fantezi modunda olabileceğin bir gün. Romantizm düşünüyorsun; kendini hayallerde kaybediyorsun. Şu anda, aklından çıkmayan birinin yüzü gözünün önüne gelip durabilir. Bu geçmişinden biri olabilir veya yepyeni bir tanışıklık da. Bu kişiyle ilgili seni çok cezbeden bir şey var. Yaşadığın hislerle ne yapman gerektiğini çözümlemelisin çünkü ortada büyük bir çekim gücü var.İlişkinizin ne kadar kolay bir şekilde kontrolünüzden çıktığını görmek bazen size çok acayip gelebilir. Bugün çevrenizdeki gerginlikle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumu kimse anlamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sadece biraz sakin olmanız gerek! Ailenizde göz ardı ettiğiniz problemleri çözmeye ne dersiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır üzerine düşündüğünüz, hayatınızda bir değişiklik yapma fırsatı nihayet bugün kendini gösterebilir. Bu yeni bir muhite taşınmak ya da yüksek lisans eğitimi için okula dönmek olabilir. Ya da yepyeni bir işe başlayabilir veya bu saydıklarımızın hepsi birden gerçek olabilir. Hangisi olursa olsun, tüm gün bunu ailenizle ya da arkadaşlarınızla tartışabilirsiniz. Planlarınızı yapıp harekete geçin.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı ve günlük planlarda dağınıklık ve karışıklıklara dikkat. Sağlıkla ilgili destekler gündeminizde olabilir. Akşam saatlerinde ilişkiler ve ilişkilerde uzun vadeli adımlar gündemde.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğleden sonra ayın boşlukta hareket ediyor olması pazartesini çekilmez kılabilir. Hafta sonu tatilinin ardındanbaşı yapmak seni fazlasıyla yoruyor. Günün sonunu iple çekerken akşam kendine özel bir plan yapabilirsin. Dişlerinin sağlığı konusunda daha titiz davranıyorsun. Arkadaşlarınla dertleşmek isteyebilirsin.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilgiye aç hissedebilirsiniz. Araştırmalarınızın yeterli olmadığını düşünüyorsunuz. Öğrenme isteği, yeni keşifler heyecanlanmanızı sağlayacaktır. Bilginin peşinde kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Evle ilgili konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Gün içinde bu durum sizin yorulmanıza neden olabilir. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Denge de kalmanızı sağlayacak uğraşlara yönelmek size iyi gelecektir.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zamanınızı sizi eleştiren, dedikodunuzu yapan kişilere vermek yerine evinizin iç dekorasyonuna yönlendirerek huzuru bulabilirsiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatı bir oyun olarak görüyorsunuz haklı olarak. Başkalarının bir milyon yıl geçse bile düşünemeyeceği kazanma stratejilerini siz kısa sürede düşünebilirsiniz. Şu anda ilişkinizde bu yeteneği kullanmanın yollarını düşünün.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün  enerjinizi dengeleme konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Çevrenizle olumlu şekilde paslaşarak çalışmayı seviyorsunuz. Önünüzdeki engelleri aşma konusunda becerinizi göstereceksiniz. Yanlış anlaşılmalardan sakınmalısınız.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var. Onlara fırsat vermeyin.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile önemli bir konu hakkında konuşacaksınız. İş yerinizde harika bir gün geçireceksiniz. Geçmişinizde yaşadığınız bazı olumsuz olaylar aklınıza gelecek ve moraliniz bozulacak.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk sizin için geri planda kalmış, duygularınız körelmiş gibi. Sizden ilgi bekleyenleri görmüyorsunuz. Bütün hayatınızı altüst edecek bir aşk çok yakınınızda! Geleceğe yönelik endişeleri bugünden yaşamanız sizi sadece sıkıntıya sokar. Günün ve anın tadını çıkarın. İş hayatınızda karşınıza çıkan fırsatı kaçırmak üzeresiniz. Yersiz kaprisler yüzünden bu işi de kaçırmayın. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Herhangi bir sağlık probleminiz gözükmüyor

11 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 56' 54" R
Ay
Oğlak
04° 52' 25"
Merkür
Koç
16° 24' 29"
Venüs
Koç
29° 07' 34"
Mars
Balık
28° 33' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 10"
Satürn
Balık
16° 26' 25"
Uranüs
Boğa
22° 15' 38"
Neptün
Balık
28° 51' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 22"
Lilith
Başak
23° 10' 09"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>