Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Bakış Açın Değişebilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2020, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Yavaşlayın ve özellikle aşk hayatınızı ilgilendiren meseleleler söz konusu olduğunda bugün daha ketum, hassas ve uygun bir yaklaşım benimseyin. Kapıları sonuna kadar açmaya istekli olduğunuz sürece sizi bekleyen daha fazla duygusallık olduğunu göreceksiniz. Arzu ettiğiniz şeyin peşinden gidin, ancak yaklaşımınızın hassas ve disiplinli olduğundan emin olun.

Havada büyük bir gerginlik ve belki de bir parça sinir bozukluğu olabilir. Büyük kuvvetler, aniden karışıklık yaratıp yaşantınızda ilerliyor. Uzun süredir belli bir yolda olan insanlar artık bazı şeylerin bedelini ödemek zorunda. Kendinizi fiziksel ve zihinsel olarak buna ne kadar iyi hazırladınız? Ruhunuzun gücü şimdi rüzgarlara karşı test ediliyor.

Ailenizden biri uzakta mı? Eviniz bir süreliğine yalnız kalabilir. Giden kişiyi özleyeceksiniz fakat size kendi projelerinize odaklanmayı sağlayan (bazen de uyumanızı) bu yalnızlıkğı ve sessizliği de seveceksiniz. Bu gece göreceğiniz rüyalar, sizeve maddi konulardaki sorunlara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Gördüklerinizi her sabah not edin. Daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz!

Güçlü kişiler tarafından itip kakılabilirsin. Sıradışı bir doğası olan bir patronun olabilir. Biraz talepkar davranıyor gibi görünüyor. Ya da aniden ilgi bekleyen müşteriler karşına çıkabilir. Telefonun hiç susmaz ve toplantıdan toplantıya sürüklenirsen şaşırma. Sabırlı ol. Odaklan ve panik yapma!Bugün sizin için başkalarıyla kıymetli bağlar kurmak açısından son derece önemli. Kendinizi hızlı gelişen ve zekice ilerleyen sobetlerin ve tartışmaların içinde bulabilir ve bunlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Madalyonun her iki yüzünü de görmekte başarılısınız fakat bu sizi kararsızlığa ve ilişki kurmakta zorlanmaya itiyor. Bir yol seçip oradan ilerleyin. Kararlı olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Neden kazanmayacağınızı bildiğiniz bir savaşı sürdüresiniz? Neden kendinizi ve diğer insanları aslında bildiğiniz sadece buz dağının görünen ucu olduğu halde bütün cevapların elinizde olduğuna inandırmaya çalışasınız? Bilgi kütlesi bu aralar yüzeyin altında konumlanmış durumda. Savaşmak yerine teslim olmayı deneyin. Şu anda diğerleri durumun aslına duyduğunuz susuzluğu gidermek için çok daha istekli olacak. Yapmanız gereken karşınızdakine kulak vermek.

11 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başarı ve iyi şans bugün sizin yanınızda olabilir. Başarılarınız nedeniyle sevinecek ve memnun olacaksınız. Ancak bu durumu istediğiniz kişilere bugün söyleyememeniz sizi sinirli bir ruh halinde bırakabilir. Onların desteğine ihtiyacınız var ancak biraz sabırlı olun zamanı geldiğinde paylaşın.

11 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kulağına gelecek bazı söylentiler ya da dedikodular canını biraz sıkabilir. Etrafındaki gerginlikten de çok çabuk etkilenebilirsin Kendi işinin sahibi bir Yengeç burcuysan, ortaklarınla aranda belli fikir ayrılıkları baş gösterebilir. Yapmış olduğun bir yatırım varsa, bu yatırımın getirdiği değişken durumlar cesaretini kırabilir. Ailenle aranda uzun konuşmalar geçebilir. Kültür sanata ilgili bir Yengeç burcuysan, çok sevdiğin bir kitabı tekrar okumak isteyebilirsin. Akşam saatlerinde sevdiğin bir arkadaşınla derin sohbetlere girebilirsin.

11 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmenize belki de çok az bir zaman kalmış olabilir. Önünüze çıkan engeller sizi çok yorsa da bir kere daha denemek için kendinize şans vermelisiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yoğun ve hızlı iletişimden kaynaklı problemler yaşanabilir. Hatalara karşı daha anlayışı olmanız gereken bir gündesiniz. Yaşanan çatışmalardan dolayı hassasiyetiniz artabilir. Zihinsel huzursuzluk nedeniyle olay yerinden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuştuğunuz bazı şeyler farklı yerlere çekilebilir. Bu konuda dikkatli olmanızda ve mümkün olduğunca kendinizle ilgilenmenizde fayda var.

11 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda muazzam olumlu etkiler alırken, partneriniz ve yakın dostlarınızla kaliteli iletişim kurabilir, olası sorunlarınızı çözümleyebilir ve eğitim öğretim işleriniz ile yurtdışı bağlantılı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Adımlarınızı emin ve sağlama alarak atmak istiyorsunuz. Ortamda bir karışıklığın olmasının sebebi sizin kullandığınız kelimeler olabilir. Bu yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalışın.

11 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat etmeye devam ediyor. İletişimle ilgili bir meslek alanında çalışıyorsanız bugünhayatında şans sizden yana olacak, atacağınız adımların karşılığını alırsınız.Katılacağınız eğitimlerin veya seminerlerin faydasını görürsünüz. Ay ile Satürn etkileşimi eşinizle veyaortaklarınızla yaşadığınız iletişim problemlerini çözmenizde yardımcı olacaktır.

11 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün gerçekçi bir bakış açısına sahip olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz ama gördükleriniz, sadece körü körüne inandığınız yanlış fikirlerin etkilediği bir gerçeklik de olabilir. Bu yüzden, herşeyi en baştan ele alma ihtiyacı duyarsanız, bakış açınızı doğru şekilde sorgulamalısınız.

11 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerlik ilişkileri, eş ilen olan ilişkiler ve ortaklıklar bugün önem kazanıyor. Duygusal anlamda hayat veyaortağınızdan destek görmeye ihtiyacınız var. Son zamanlarda eşiniz sizin ağacınız, temeliniz gibi oldu. O olmasa sanki yıkılacakmış gibisiniz. Bir an önce toparlanmanız gerekiyor. Çünkü tek başına iki kişilik duygusal yük taşımak onu da zorlayabilir.

11 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; yakınlarına veya beraber çalıştığın insanlara kendini ifade etmekte zorlanabilir, konudan konuya atlayarak hâkimiyeti kaybedebilirsin. Planlamış olabileceğin kısa bir seyahat, moralini yükseltirken; elindeki işleri toparlamak için de seni motive edecektir. Akşam saatlerinde daha rahat olabilirsin.

11 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 41' 31" R
Ay
Oğlak
01° 23' 39"
Merkür
Koç
16° 20' 31"
Venüs
Koç
28° 48' 04"
Mars
Balık
28° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 29"
Satürn
Balık
16° 24' 59"
Uranüs
Boğa
22° 14' 44"
Neptün
Balık
28° 51' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 28"
Lilith
Başak
23° 08' 23"
True Node
Koç
15° 25' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>