Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Konsantrasyon Eksikliği Yaşayabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, hedefleriniz konusunda mücadeleci olmanız için güzel bir gün. Gezegensel enerjiler, bu güçlü yangını daha da körüklüyor. Hayatınızın değişmesi gereken bir alanında artık harekete geçmeniz gerekebilir. Bugün bir zam ya da promosyon kelimeleri gündemde olabilir ya da sizi işe almak isteyen biriyle karşılaşabilirsiniz. Hatta bu esnada ruh eşinizle bile tanışabilirsiniz!

Profesyonel geleceğini düşünmek için bugünü kullanmalısın. Bir çok güç, konuyla ilgili fikirlerinizi açıklığa kavuşturmak için bugün birlikte çalışıyor gibi görünüyor. Son zamanlarda yaptığınız gibi en ufak bir provokasyonda isyan etmek yerine, temel ihtiyaçlarınızı ve ailenizin önceliklerini düşünmeniz çok daha mantıklı olacaktır.

Yaratıcı bir proje için ani bir ilham patlaması, sabah zihninizi öğlen de arabanızı meşgul edebilir. Evinizde olmayan bilgilere ve materyallere ihtiyacınız olacak ve bunların hepsini elde etmeniz başta düşündüğünüzden daha fazla zaman, enerji ve para gerektirebilir. Yine de, bu fikirden vazgeçmeyin. İyi bir fikir gibi görünüyor ve kesinlikle peşini bırakmak isteyeceksiniz.

Kendini bütünüyle ifade et. Hislerinle mücadele etmek için farklı ve geleneksel olmayan yöntemler benimse. Ne düşünmen ve kim olman gerektiğinin standart bir kalıbı olduğu yanılsamasına düşme. Tek yapman gereken kendini düşünmek. Yaygın normlarla savaş ve kendine has bir insan ol.Bugün birileri sizi avantajlı durumunuzdan alıp kendinize getirmek derdinde olabilir. Keyfinizi bozmak isteyenlerden sakının, ancak durumun nereden kaynaklandığının da bilincinde olun. En önemli nokta başkalarını olduğu gibi kabullenmek. Ne kadar az inatlaşırsanız sizin için o kadar iyi olacaktır. Acele etmeyin ve hiçbir şeyi fazla abartmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Diğer insanların bugün olaylar karşısında verdiği aşırı tepkiler sizi şaşırtabilir. Bir komşunuz hakkında yaptığınız küçük bir yorum onu endişelendirip üzebilir. Ya da bir arkadaşınız, daha önce hiçbir sıkıntı yokken, bir yanlış anlaşılma nedeniyle uzun zaman önce yapılan planları aniden iptal edebilir. Bugün sabırlı ve düşünceli karakteriniz ön planda olacak; zira insanlar kendilerini daha iyi hissetmek için biraz şımartılmaya ihtiyaç duyabilir. Bir müşteri hizmetleri temsilcisi gibi hareket ederseniz başarılı olmanız muhtemel.

9 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sizi derinden etkileyen biriyle tanıştınız. Bu kişi ile yakınlaşmak sizi son derece heyecanlandırıyor. Yeniden aşık olabilirsiniz. Belki de bu ilişki uzun süreli bir beraberliğin habercisidir. Bugün işinizi ilgilendiren ayrıntıların üzerinde durmanız, hem de verdiğiniz kararlarda ısrarcı olmanız sizin açınızdan fayda getirebilir. İş ilişkilerinizden zarar görmemeniz için, ayaklarınız sağlam olarak yere basmalı ve ölçülü olmalısınız. Akşam gezmeleriniz harcamalarınızı çoğaltabilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük rutininde yaptığın işlerde bile adaptasyon problem yaşayabilirsin. Yakın çevrenden bazı durumlarda yardım beklesen de bu desteği görmekte zorlanabilirsin. Maddi konularda ailenden yardım isteyebilirsin. Gün içerisinde telefonunda yaşayacağın bir sorun seni oldukça etkileyebilir. Önemli bilgilerini yedeklediğinden emin olmalısın. Duygusal konulara odaklanmakta zorlanabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı duygularını açıklama konusunda arada kalabilirsin.

9 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alınganlıkların olabileceği bugün yaptığınız konuşmalara dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar ve iletişimde yaşanan aksaklıklar planlarınızı aniden değiştirebilir. Değişen koşullara ayak uydurmalı ve bu konuda kendinizi zorlamadan ilerlemelisiniz. 

9 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcunda dolunay gerçekleşiyor. Parasal alanda bir karara varabilir ya da bir sonuç üzerinde değerlendirmeler yapabilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski ilişkinizi yeniden canlandırmak için uygun bir gün olabilir. Duygusal olarak hazır hissetmediğiniz hiçbir şeyi yapmaya kendinizi zorlamamalısınız.

9 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda muazzam olumlu etkiler alırken, partneriniz ve yakın dostlarınızla kaliteli iletişim kurabilir, olası sorunlarınızı çözümleyebilir ve eğitim öğretim işleriniz ile yurtdışı bağlantılı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ajandanızı önünüze koyun ve önümüzdeki aylar boyunca neler yapacağınıza göz atın. Uzun vadeli planlar yapmak için doğru günde olabilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün para evinizde bir Dolunay gerçekleşecek. Finansal konuların göz önünde olacağı bu dönemde gelirler ve giderlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir.Hem maddi hem manevi olarak güvende olma ihtiyacınız artacaktır. Gelir paylaşımıyla ilgili konular ön plana çıkabilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi, herhangi bir güne oranla çok daha değişik hissedebilirsiniz. Yaklaşımlarınız sizi bile şaşırtacak farklılıklar gösterebilir. Bu durum, zihninizi dağıtabilir ama birçok konuyla birden uğraşmanız, karma bir bakış açısı sağlayıp işinizi kolayca halletmenizi mümkün kılabilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Moralinizi düzeltmenin bir yolunu bulmanız gerekiyor bu bir. İkincisi sizin kadar koruyan kollayan bir insanın bir an önce bu bencillikten kurtulması gerekiyor bu da iki. Canınız yanınca hırçınlaşıyorsunuz biliyorum. Yine de keskin sirke ancak küpüne zarar verecektir. 

9 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; bugün gerçekleşecek dolunayın etkisi ile maddi konular gündeminde olacak.  Borç alacak hesabı yapabilir, riskli yatırım araçlarını araştırabilir hatta kendine birkurmayı bile düşünebilirsin. Finansal kararlarda kontrolün sen de olmasında ısrarcı olabilirsin. Yeteneklerini sergileyebileceğin fırsatlar karşına çıkabilir.

9 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 53' 16" R
Ay
Oğlak
04° 02' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 31"
Venüs
Koç
29° 02' 57"
Mars
Balık
28° 30' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 18"
Satürn
Balık
16° 26' 05"
Uranüs
Boğa
22° 15' 25"
Neptün
Balık
28° 51' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 09"
Lilith
Başak
23° 09' 44"
True Node
Koç
15° 24' 50"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>