Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Heyecanlısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2020, Salı

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 60%

Son zamanlarda yapmış olduğunuz sıkı çalışma ve detay odaklı planlama gerçekten işe yaramaya başlıyor. Önemli olan hassasiyetinizi korumak ve insanlara nerede hizmet edebileceğinizi bulmak. Anaç yönünüz, kendini faydalı bir şekilde ifade etme ihtiyacını hissediyor. Bugün kalbinizi takip edin ve duygularınıza kulak verin. En dikkat etmeniz gereken şey ise kendinize çok fazla yüklenmeyin.

Hayatınızda bir şeyleri değiştirmek istiyorsunuz, ama aynı zamanda da değişime direniyorsunuz. Bu çatışmayı çözmek için, içeride ve kişisel olarak derin bir düzeyde çok şey yapılmalıdır. Bunu yaparken başkalarından sizi ayıracağını ve günlük rutininizi değiştireceğini hissederek tereddüt edebilirsiniz. Ama geri çekilmek zorunda değilsiniz. Sadece bazı şeyleri stoklamalısınız.

Bugün bir arkadaşınızın canını sıkan şey hakkında endişelenebilirsiniz. Bu kişi biraz üzgün ve kaygılı gibi görünüyor ancak sizinle kaygılarını paylaşmak istemiyor gibi. Bütün belirtiler, kafasındakilerin para mevzuları olduğunu gösteriyor, bu da onun içine kapanmasına neden oluyor. Bırakın kapansın. İhtiyacı olursa, burada olduğunuzu onu hissettirin ve kendi işlerinize konsantre olun. İyi hissettiğinde, sizinle kaygılarını paylaşacaktır.

İyi hissediyor olman gerek. O halde kendini bırak ve hislerini açıkça çevrendekilere yansıt. Bu iyi enerjinin tükenmesi için hiçbir sebep yok. Ne yaparsan yap, büyük bir cesarete ve mizahiliğe sahip olacaksın. Gülümseme ve neşe de, çıkabilecek arızaların tedavisinde seni adeta destekleyecek. Eğer birisi olayların hep negatif yönüne odaklanıyorsa, sen inatla pozitif yönlerini hatırlat!Birine, ona ne kadar değer verdiğinizi ifade edebileceğiniz bir gün. Duygusal bir ilişkin varsa bir çiçek alabilir veya kart gönderebilirsin. Evren melekleri bize her çeşit formda yollayabiliyor. Bugün sana birisi yardım etmiş ve gününü güzelleştirmiş olabilir. Hayatında yaptıkları bu farklılığı onurlandırmalısın. Minnettarlığını dile getirmeye çalışmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapılacaklar listenizdeki bazı şeyler ertelenebilir. İletişim kurmanın çok zaman aldığı ve toplantıların bitmek bilmediği meşakkatli bir gün geçirmeniz olası. İşlerinizi sürüncemede kalabilir ve tekrar gözden geçirilip son düzeltmelerin yapılması ek süre gerektirebilir. Hiçbir şeyi aceleye getirmeyin. Her seferinde tek bir şeye odaklanın ve karmaşık işler için kendinize biraz zaman tanıyın.

4 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir tatil veya kısa bir kaçamak için bazı planlar yapmayı düşünün. Eğlenceli bir şey beklemek en zor günleri bile idare etmeyi çok daha kolay hale getirebilir. Her gün yaptığınız sıkı işi ödüllendirmek için özel bir şey yapın.

4 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinde baskı kuran kişilere karşı, bugün sert tepkiler verebilirsin. Hayatında belli olmayan durumları ve planları bugün netleştirmek istiyorsun. Gerçekleşmesi için adım attığın her konuda, ilerleme kaydettiğini görmek, içini içine sığdırmayacaktır. Önemlitekliflerine karşı cevap verirken aceleci davranmamak senin için en hayırlısı olacaktır. Bu süreçte ailenden destek görmek de motivasyonuna olumlu etki yapacak. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin sana söyleyecekleri seni oldukça etkileyebilir. Yakın bir arakadaşından önemli bir telefon alabilirsin.

4 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geliştirmeye çalıştığınızprojeleriniz ile ilgili size karşı çıkanlar olabilir. Bunlara karşılık yeni planlar içerisinde olmanız gerekmektedir. Alternatif projeler üretmelisiniz. İstikrarınızı, sizinle rekabet içinde olan kişilere karşı belli etmelisiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda gizli kalmış, açığa çıkarmakta zorlandığınız konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sabahtan iletişimi yüksek zamanlar yaşarken öğle saatlerinde daha fazla içinize kapanabilirsiniz. Kendinizi duygusal dalgalanmalar içinde bulabilirsiniz. Akşam saatleri kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde şansı yakalayacağınız bir gündesiniz. Zaaflarınızı açık etmeden önce partnerinize ya da sırrınızı verdiğiniz kişiye güvenebileceğinizden emin olun.

4 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte uzak yolların kapıları açılıyor. Yurt dışından ve yabancı bağlantılarınız olabilir, uzaktaki kişilerle iletişim ve paylaşım içinde olabilirsiniz. Kişisel gelişimle ilgili konulara merakınız artıyor.

4 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğe bakış şekliniz olması gerekenden biraz daha bulanık. Ne yapacağınız konusunda bu kadar kararsız olmanız yerinizde saymanıza sebep oluyor olabilir. Artık harekete geçme zamanı.

4 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu gün sevgilinizle tartışmaktan mümkün olduğunca uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Duygularınızı denetlemeniz bugün zor olacağı için ufak konuları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. İşbirliği yaptığınız insanlarla sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün. Bu sorunların daha fazla büyümesini istemiyorsanız sabırlı olun ve kendinizi bu duruma çok kaptırmayın. Sağlığınızın sizi memnun edeceği bir gün.

4 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herhangi bir konuda gerçekleştirdiğiniz ortaklıkların veya güçbirliğinin öne çıkacağı bir gün yaşayacaksınız. Ortak hareket ettiğiniz kişilerle görüşüp bazı noktaları açıklığa kavuşturabilirsiniz. Eviniz ve aileniz ile ilgili ani bir problemle karşılaşsanız bile, çözümü bulmak çok da zor olmayacaktır.

4 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geleceğiniz, inançlarınız, istekleriniz konusunda kafanız karışmış olabilir. Yengeçlerin bazılarını rüya gibi tatiller beklediği gibi bazılarınız da bolca kafa karışıklığı ve yanlış seçim bekliyor. Kendi kendinizi bitirmemek için akıştan çok zihne odaklanmalısınız. Nerede ve nasıl mutlu olduğunuza çok dikkat etmelisiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; senin dışında gelişen olaylara sağduyulu tepkiler vermeye çalışacak, önce iyice bir araştırma yapıp sonra karar alacaksın. Faiz, kredi, vergi, komisyon ve prim gibi mali konularda yaptığın hesapların doğru çıkması daha iyi planlama yapmanı sağlayabilir. Bilgisine güvendiğin kişilerin fikrini alabilirsin.

4 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 21' 52" R
Ay
Yengeç
06° 00' 31" R
Merkür
Koç
25° 15' 09"
Venüs
Boğa
14° 54' 24"
Mars
Koç
08° 24' 03"
Jüpiter
Boğa
26° 36' 30"
Satürn
Balık
17° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 59' 57"
Neptün
Balık
29° 13' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
21° 16' 38"
Lilith
Başak
24° 35' 24"
True Node
Koç
15° 03' 44"
Son Güncelleme : 11/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>