Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kontrol Sende Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 80%

Evcil hayvan almayı mı düşünüyorsunuz? Öyle olmasa bile, sevimli bir köpek veya kedi şu sıralar hayatınıza girebilir ve sizinle birlikte kalmak istediğinin belirtilerini gösterebilir. Günlük işlerin bunu engellemesine izin vermeyin. Bu zamanda hayvanlar hayatınıza bolca neşe getirebilir. Sağlık açısından da iyi durumdasınız ancak enerjinizi çokça harcayabilirsiniz. İyi günler.

Bu, çabalarınızı bir başkasınınkilerle birleştirmek için iyi bir gün olabilir. Şirketiniz bir birleşme geçiriyor olabilir. Belki diğer şirketin ekibinde birlikte çalışabileceğiniz birini bulabilirsiniz. Belki de kendi işyerinizde size belirli bir projede yardımcı olabilecek birini bulacaksınız. Yardım istemekten korkma çünkü yeni bir arkadaş edinebilirsin!

İş yöneliminiz hakkında bugün biraz belirsizlik yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuz birden kaybolabilir. Neler oluyor? Evrensel rezonansları olan projelere dahil olma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yalnızca çıkarlarınızı ilgilendiren ya da dar kapsamlı projeler artık dikkatinizi çekmiyor.

Başkalarına karşı bugün müsait olabilecek misin? Çevrenden biri sana içini dökmek istiyor olabilir. Eğer bu kişiyle arandaki etkileşimin yüzeyselliği seni rahatsız ederse, bugünün atmosferinin ne tarz da olduğunu anlamış olursun! Evet, bugün müsaitsin, ama her şey için de değil! Şu anda vaktini çarçur edecek bir modda değilsin!Hiçbir zaman değişiklikten korkmadınız. Varoluşunuzun yönünü değiştiriyor olsanız bile, siz her zaman hayattaki olaylarla en iyi şekilde yüzleşecek kadar iyi bir noktada oluyorsunuz. Bugün etrafınızda bir çok değişikliğin farkına varacaksınız. Bu tarz durumlardan korkmuyorsunuz. Bu değişiklikler yeni şeylere karşı olan susuzluğunuzu giderecek!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birine, ona ne kadar değer verdiğinizi ifade edebileceğiniz bir gün. Duygusal bir ilişkin varsa bir çiçek alabilir veya kart gönderebilirsin. Evren melekleri bize her çeşit formda yollayabiliyor. Bugün sana birisi yardım etmiş ve gününü güzelleştirmiş olabilir. Hayatında yaptıkları bu farklılığı onurlandırmalısın. Minnettarlığını dile getirmeye çalışmalısın.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sizden yakın bir arkadaşınız veya ortağınızla ilgili hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Havadaki enerji, hedeflere ve başarıya ulaşma konusunda oldukça hırslı olabilirsiniz. Ancak emin adımlarla ilermek her şeyden daha önemlidir. Nereye koştuğunuzu bilerek adım atın.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin insanlara bugün daha fazla müdahale ediyorsun. Senin yardımına ihtiyaç duyduklarını düşünebilir, her anlamda onları yönlendirmek isteyebilirsin. İletişimin çok güçlü ve konuştuğun herkese motivasyon sağlıyorsun. Ailen de bugün senden fikir almak isteyebilir. Telefonunu bugün yanından hiç ayırmasan iyi edersin. Maddi açıdan önceki zamanlarında yaptığın kontrolün ve dengenin meyvelerini alıyorsun. Kendi işinin sahibi bir Yengeç burcuysan, işi büyütme adına varsa ortaklarınla konuşmalar yapabilirsin. İlişkilerde öğretici bir pozisyondasın.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli hedeflerinizi oluşturma zamanı geldi. Hedeflerinizi daha da net bir hale getirip yeni bir başlangıç için adım atma zamanındasınız. Stratejinizi iyi kurmalı ve harekete geçmelisiniz. Şansınızı kendiniz yaratın.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda gizli kalmış konularla ilgileneceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde pozitif düşünceler içinde olabilirsiniz. Psikolojik olarak bilinçaltınızla ilgili dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde zihinsel süreçleriniz daha yüksek olabilir. Yeni haberler alacağınız, keyifli zamanlar var.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. İnsanların yıpratıcı ilişkilerinin sizi telefondan dahi kontrol edebildiğini görerek sosyal medyadan bile uzaklaşabilirsiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kardeşler, yakın çevre, iletişim, haberleşme ve özelliklehayatınızdaki bir takım görüşmelerle ilgili kaygılar üretebilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, bu enerji yerini olumlugörüşmeleri, ilişkilerde kararlı ve ne istediğini bilen bir iletişim şekli ve aşk hayatınız konusunda davetlere açık bir atmosfere bırakıyor.

5 Şubat 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En çok ilginizi çeken konulara yönelmek ve bu alanda profesyonel eğitim almak için en doğru dönemdesiniz. Ancak birden fazla alana yönelmeniz enerjinizi düşürecektir, bunu göz önünde bulundurun.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar rüyalar ve bilinçaltı evinizdeki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerinde kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz.İnançlarınızı sorgulamanıza sebep olacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ay'ın burcunuza giriş yapacağı akşam saatlerinde duygusal kararlar almaya yatkın olacaksınız.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin duygusal yönünün herşeyin önüne geçmesi mümkündür. Bu durum sizi, çevrenize karşı da oldukça duyarlı hale getirecektir. Kendi içinizde huzurlu olabilmek için, girmeyi düşündüğünüz ortamları da sakin ve sessiz olanlar arasından seçmeli, gergin atmosferden kaçınmalısınız..

5 Şubat 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda zorlayıcı bir gün. Sevgilinize, partnerinize olan ihtiyacınız çok artabilir. Bir şekilde ona olan hislerinizi en yüksek perdeden yaşayabilirsiniz. Eğer bazı şeyleri kaybetmeyi göze alabilirseniz maddi anlamda yükselişe geçeceksiniz. Aslında yolunuz eninde sonunda yükselişe gidecek ama bazı Yengeç burçları için bu durum daha uzun zamana yayılabilir.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; duygusal krizlere açık olduğun bir gündesin. Özellikleortamında oluşabilecek gerginliğe karşı dikkatli olmalısın. Kendi içinde iyimser enerjilerle dolmuş olmana ve çevrene yardım etmek istemene rağmen engellerle karşılaşabilir, harekete geçemeyebilirsin. Öfkeni dışarı yansıtamayabilirsin.

5 Şubat 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 06' 34" R
Ay
Yengeç
02° 29' 27" R
Merkür
Koç
24° 58' 33"
Venüs
Boğa
14° 34' 54"
Mars
Koç
08° 11' 56"
Jüpiter
Boğa
26° 32' 46"
Satürn
Balık
17° 28' 42"
Uranüs
Boğa
22° 59' 01"
Neptün
Balık
29° 13' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
21° 15' 47"
Lilith
Başak
24° 33' 39"
True Node
Koç
15° 05' 10"
Son Güncelleme : 11/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>