Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İstediğini Almayı Başarıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 40%

Kendinizi çöpçatan rolünde bulabilirsiniz. Şu an bekar olan iki arkadaşınızı tanıştırabilirsiniz. Bu arkadaşlarınız ortak ilgi alanlarını paylaşabilir ve iyi bir çift olabir. İkisinin bir araya gelebileceği sosyal bir durum yaratın. İkisiyle beraber arkadaşça bir akşam yemeği yiyip bir şeyler içme planı yapın.

Bugün size karşı çıkan güçlü bir karşı güç var. Başkalarının kararlı tutumunun, başarmaya çalıştığınız şeylerden sizi geri bıraktığını görebilirsiniz. Bozuk paranın diğer tarafını da görmeye çalışın. Büyük bir perspektif kazanabilir ve günün olayları sayesinde sağlıklı bir denge sağlayabilirsiniz. Birisi sizinle aynı fikirde olmasa bile, bakış açınızdan ödün vermeyin.

Bugün muhteşem görünüyorsunuz ve insanlar da bunun farkında! Sokakta yürüdüğünüz zaman, size bir bakan bir kez daha bakarsa şaşırmayın. Bunu doğal karşılayın ve bu durumdan kurtulmaya çalışmayın! Hayatınızdaki önemli bir kişiyle yakın temasta bulunmak için bir plan yapmanın tam zamanı olabilir. Yeni kıyafetler alın ve güzellik salonuna gidip biraz bakım yaptırın.

Bulutların üzerinden bir süreliğine inmen gerekecek. Ayaklarının yere değdiğine emin ol ve normalde kaçındığın pratik meselelerle ilgilenmeye bak. Hislerin bugün çok kuvvetli olacak; ayrıca kendi doğanın her zamankinden daha agresif olduğunu göreceksin. Enerjilerin güçlü bir kombinasyonunu avantajına kullan ve insanların seni gitmek istemediğin yönlere itmesine izin verme.Diğer insanların bugün olaylar karşısında verdiği aşırı tepkiler sizi şaşırtabilir. Bir komşunuz hakkında yaptığınız küçük bir yorum onu endişelendirip üzebilir. Ya da bir arkadaşınız, daha önce hiçbir sıkıntı yokken, bir yanlış anlaşılma nedeniyle uzun zaman önce yapılan planları aniden iptal edebilir. Bugün sabırlı ve düşünceli karakteriniz ön planda olacak; zira insanlar kendilerini daha iyi hissetmek için biraz şımartılmaya ihtiyaç duyabilir. Bir müşteri hizmetleri temsilcisi gibi hareket ederseniz başarılı olmanız muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerle sosyal ortamlarda kaynaştığınızda hissettiğiniz gelişme duygusunun farkına varın. Bugünün önemli bir bölümü iletişim odaklı geçecek ve siz de kendinizi akışa bırakırsanız, tam da varmak istediğiniz noktaya ulaşacağınızın farkına varacaksınız. Maceralı yoldan gidin ve daldan dala atlamaktan korkmayın. Kendinizi yalnızca bir rotaya sabitlemeniz ya da bir şeyi tek bir yolla yapmanız gerekmiyor.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çeşitli nedenlerden ötürü kendinizi savunmak zorunda hissedebilirsiniz. Bu sadece bir iletişim sorunu da olabilir. Ancak pozisyonunuzu netleştirmek için çaba gösterin ve yaptığınız işten emin olun.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kırgın olduğun insanlarla belli ortamlarda bir araya gelmek zorunda olabilirsin. Senin için aklında kötü duygular olmasa da, aklında bitirmiş olsan da karşındaki insanların kafalarında bir şeyleri bitiremediğini fark etmek gününü daha ilginç kılabilir. İş yerindeki performansın, hemarkadaşlarının hem de patronunun gözüne çarpabilir. Uzun süredir beklediğin terfi ya da zammı bugün alabilirsin. Maddi anlamda çeşitli beklentilerin olabilir. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, tanışmak istediğin kişinin numarasını alıp adım atabilirsin.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla aranızda geçmişte yaşamış olduğunuz sorunların tekrar gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Alıngan davranmak yerine kırgınlıklara son vermek daha iyi bir fikir olabilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalarda artışa dikkat edin. Güzel şeyler için daha cömert davranabilirsiniz. Ayrıca maddi bir konu üzerinde daha çok durabilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gemileri yakmadan önce düşünerek karar vermenizde fayda var. Karar almadan önce iki kere düşünün ve kendinizi her iki sonuca da hazırlayın.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs bugün burç değiştiriyor ve sizi özellikle hedefleriniz, planlarınız, görev ve sorumluluklarınız noktasında desteklemeye başlıyor. Kendinizi daha çok gösterebileceğiniz bir döneme ilerlerken ışığınız herkes tarafından fark edilebilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü ve aydınlık enerjinizle beraber önümüzdeki 24 saat içinde insanların dikkatini çekeceksiniz. Utangaçlık yapmayın sakın!

8 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün itibariyle Dolunay'ın gerçekleşeceği Aslan burcunda seyahat etmeye başlıyor. Finansal konularınız ön planda olacaktır.Size kendinizi değerli hissettirecek aktivitelerde bulunmak istersiniz. Yüklü bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yengeç burcu maddi anlamda yükselme isteğiniz giderek artıyor. Evet belki de gerçekten daha fazla kaynağa ihtiyacınız vardır çünkü harcamalarınızı çok zamandan beri yönetemediniz. Eviniz ve aileniz ile alakalı düzeni geri kazanacaksınız. Biraz tatlı dilli olmak kimseye zarar vermez. İş hayatınızda ve günlük rutininizde bazı sıkıntılar olabilir, enerjinizi pozitif bir şeylerle dağıtmaya çalışın.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda geçmiş karmanız yakanızı bırakmıyor. Yani geçmiş borçlarınız sevgili Yengeç burçları. Bir an önce tüm borçlarınızı kapatmalı ve Dolunay ile temizlik yapmalısınız. Çok fazla planınız var. Yapmak istediklerinizi sadece düşünmek yetmez. Belli bir planlama listesi oluşturmanız gerekiyor.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; güne daha fazla kazanç sağlamanın yollarını araştırarak başlayabilir, yeni gelir kaynakları bulabilirsin. Keyif ve konforun için hiçbir şeyden sakınmayabilir hatta bütçeni aşacak harcamalar yapabilirsin. Arkadaşlarınla ya da sosyal çevrenle aranda para alışverişinden dolayı gerilim yaşanabilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 22' 53" R
Ay
Yay
27° 12' 17"
Merkür
Koç
16° 16' 09"
Venüs
Koç
28° 24' 27"
Mars
Balık
28° 06' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 02"
Satürn
Balık
16° 23' 16"
Uranüs
Boğa
22° 13' 38"
Neptün
Balık
28° 50' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 22"
Lilith
Başak
23° 06' 16"
True Node
Koç
15° 26' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>