Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yoğunsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün kesinlikle tuhaf bir havasındasınız. Doğru, son birkaç gündür işler sorunsuz ilerliyor, ama kendinizi kandırmamaya dikkat edin. Fazla gurur insanın gözünü kör eder derler. Bugün, sevgilinize karşı davranışlarınızda dikkatli olmalısınız. Muhtemelen partnerinizin tavırları canınızı sıkacak ama gerçeklerin dışına çıkmış olan sizsiniz. Bir tartışmaya dönüşebilecek her türlü tetik noktasından uzak durun.

Bugünkü işlerin neredeyse Herkül'ün yaptığı işlere benziyor. Aşırı çalışma ve sinirsel gerginlik bugün biraz keyifsiz hissetmenize neden olabilir ve dinlenmek için biraz zaman ayırmanız iyi bir fikir olabilir. Yapamazsanız da, en azından işleri kolaylaştırmaya çalışın. Çevrenizdeki beklenmedik değişikliklerden bazıları, komşularınızın ağızlarını tutamamalarına neden olabilir. Herhangi bir sonuca varmadan önce gerçekleri kontrol ettiğinizden emin olun.

Bugün hayatınıza yeni ve heyecan verici bir kişi girebilir ve ikiniz de birbirinize karşı çekim hissedebilirsiniz. İkiniz de ortak şeyleri paylaştığını ve birlikteliğinizden keyif aldığınızı bilmeniz için bu kişiyle biraz zaman geçirebilirsiniz. Bu çekimin peşinden gidip gitmemeniz tabii ki durumunuza bağlı ama her halukarda bugün çok eğleneceksiniz.

Göksel açılar yeni bir gruba katılma teklifi alabileceğini gösteriyor. Sana insanlardan iyi enerji ulaşıyor ve sen de önüne gelen fırsat ve tekliflere sonuna kadar açık olmalısın. Bazıları oldukça kazançlı ve şaşırtırıcı ölçüde eğlenceli olacaktır.Bugün içinizden farklı bir şeyler denemek gelebilir. Daha önce hiç denemediyseniz kendinizi dansla ifade etmeye ne dersiniz? Odun gibi olduğunuzu düşünüyor olsanız bile kendinizi şaşırtabilirsiniz. Tarzınız ne olursa olsun mutlaka yaparken aptal gibi hissetmeyeceğiniz bir dans vardır; ister polka gibi basit, ister tango gibi karmaşık olsun. Bu hem size harika hissettirecek hem de egzersiz yerine geçecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiçbir zaman değişiklikten korkmadınız. Varoluşunuzun yönünü değiştiriyor olsanız bile, siz her zaman hayattaki olaylarla en iyi şekilde yüzleşecek kadar iyi bir noktada oluyorsunuz. Bugün etrafınızda bir çok değişikliğin farkına varacaksınız. Bu tarz durumlardan korkmuyorsunuz. Bu değişiklikler yeni şeylere karşı olan susuzluğunuzu giderecek!

6 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz oldukça yüksek. Bu enerji, başkalarıyla iletişim ve etkileşim söz konusu olduğunda olumlu ve cesaret vericidir. Neden bundan faydalanmıyorsunuz? Arkadaşlarınız ve ailenizle ziyaret etmek ve eğlenmek için bir araya gelin. İnsanları bir oyun veya akşam yemeği için davet etmeyi düşünün.

6 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için gerek telefon görüşmeleri gerek yoğun mesajlaşma trafikleri gerekse dopdolu mail kutuları gündemde. İletişim konusunda oldukça yoğun bir gün seni bekliyor. Ailenle alakalı önemli gelişmeler gününün tamamını etkilyebilir. Beklenmedik harcamalar yapmak, günün devamında maddi planlarını yeniden gözden geçirmene sebebiyet verebilir. Yakın bir arkadaşın bir sorunu hakkında senin yardımını isteyebilir, onun derdini dinleyerek gününün büyük bir bölümünü harcayabilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan eşinin ailesinin sürpriz ziyareti akşam saatlerinde gerçekleşebilir.

6 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizle ilgili bazı gecikmeler meydana gelebilir. Bu gecikmeleri düzeltme yoluna giderken işleri iyice çıkmaza sokmamalısınız. Sorunları büyütmek yerine küçültme yoluna gidin. Bu sizi daha az yıpratacaktır.

6 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz şeyler gündeminizi etkileyebilir. Beslenmenize özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir. Sabah saatlerinde güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Ailenizle keyifli zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projelere girmek için uygun bir gün olmasa da var olan bir projeyi geliştirmek için oldukça uygun bir gün. İstediğiniz şey çabaladığınız oranda sizin olacak.

6 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda parlarken sizin için keyifli bir gün olacak. Bu keyfi dış görünümünüze yansıtabilirsiniz. Tavrınızla, duruşunuzla, kullandığınız parfümle çekiciliğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ağıryükünüzle baş edebilmenizin en iyi yollarından biri yaklaşan tatilinizi düşünmek olmalı. Bir yandan işlerinizi hafifletirken diğer bir taraftan da tatilde günlerinizi nasıl geçireceğinizi hayal edebilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Ay'ın burcunuzda seyahat edeceği bugün kendinizi duygusal ve hassas hissedebilirsiniz. Bugün alacağınız kararlarda duygularınız başrol oynayacaktır.Akşam saatlerinde gerçekleşecek olan Ay ile Jüpiter karşıtlığı eşinizle veyaortaklarınızla olan ilişkilerinizde dengeyi sağlamanız gerektiğini gösteriyor. İlişkilerinizde orta yolu bulmaya çalışmalısınız.

6 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm vaktinizi, mesleki yaşamınızla bağlantılı parasal konulara verebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Detaylı incelemeler yapacak sabıra ve enerjiye sahipseniz de, gereğinden fazla iyimser olmamalı ve bazı noktalar üzerinde yeterince düşünmeyerek işi şansa bırakmamalısınız.

6 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim konusunda yoğun bir gün. Ailenle alakalı önemli gelişmeler gününün tamamını etkileyebilir.

6 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; Ay' ın burcunda harekete geçmesiyle enerjin yükselebilir. Görüş ve düşüncelerini duygusal bir dille ifade edebilirsin. İnançlarını yaşamına yansıtırken istikrarlı davranmayabilir, aldığın kararlarda hislerini ön plana çıkarabilirsin. Sosyal medyada yaşanan gelişmeler seni mutlu edebilir.

6 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 33' 25" R
Ay
Yay
29° 34' 10"
Merkür
Koç
16° 18' 33"
Venüs
Koç
28° 37' 48"
Mars
Balık
28° 14' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 33"
Satürn
Balık
16° 24' 14"
Uranüs
Boğa
22° 14' 15"
Neptün
Balık
28° 50' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 59"
Lilith
Başak
23° 07' 28"
True Node
Koç
15° 25' 51"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>