Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Boş Zamanının Kıymetini Biliyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 50%

Çevrenizdeki grup etkinlikleri veya sosyal etkinlikler sizi sonunda arkadaş olabileceğiniz yeni ve heyecan verici insanlarla temasa geçirebilir. Ortak hedef ve çıkarlar iddialı proje planlarına yol açabilir. Bugün başlattığınız girişimler, kesinlikle başarılı olacak. Akşam ise, sevgilinizle huzurlu bir zaman geçirin.

Heyecanlanın, çünkü bu harika bir gün olacak! Her şey yolunda gidecek; sanki yenilmez gibisiniz. İşte, ekip üyeleri sizi lider olarak görecek. Evde, aile üyeleri şükran ve şefkatini size gösterecek. Bir insan daha ne isteyebilir ki? Bu şansı kumarhanede değerlendirmek konusunda cezbedilirseniz, işin heyecanından etkilenmeyin. Siz zaten kazandınız. Gerçekten her şeye sahipsiniz. Tadını çıkarın! Bu parlayan anı kazandınız.

Bir arkadaşınız bugün sizden biraz borç para isteyebilir ve siz de sanki ihtiyacı olandan ve kesinlikle sizin verebilceğiniz miktardan daha fazlasını istiyor gibi hissettiniz. Bunun sizi tuhaf bir duruma soktuğunu düşünebilirsiniz, ancak arkadaşınızla konuşup ona durumu anlatmaya çalışın. Eğer hayır demeniz gerekiyorsa, söyleyin! Zaten gerçekten arkadaşınızsa, sizi anlayacak ve durumuna başka bir çözüm bulacaktır.

Hayal gücün yükseklerden uçuyor ve yaratıcı enerji havada serbestçe geziyor. Yazı, müzik, resim konularındaki projelerle ilgili istisnai fikirler gün boyu aklına gelecek. Biriyle başla ve ötekileri not al. Tutkularının artışta olduğunu görüyorsan şaşırma! Hepsinden sonuna kadar faydalan ve eğlenmene bak!Bugün sorgulayıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Analitik yetenekleriniz her zamankinden daha güçlü olacak, keza adalet ve denge duygunuz da öyle. Dünyadaki adaletsizliklere karşı çok daha duyarlı olacaksınız. Muhtemelen düşünceleriniz ve yargılarınız hakkında sesinizi yükseltmek isteyeceksiniz. Başkaları arasında farkındalığı artırmaya çalışacaksınız. Bu konuda işinizi kolaylaştıracak bir plan oluşturabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça yaratıcı enerjili bir gün. Mekanı ve zamanı sanatsal hedeflerine yönelik değerlendirmelisin. Şu an tıpkı hayallerini gerçeğe dönüştürecek güce sahip bir büyücü gibisin. Bu sihri başkalarına da yansıt, insanlara yardım etme gücünü hafife alma. Varlığın güçlü bir ışık saçıyor. Bugün karşılaştıklarına karşı hayırsever ve bonkör ol.

11 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konular ön planda. Harcamalar yapabilir, borç alma-verme gündemleri içinde olabilirsiniz. Para yönetimini korumalı ve ilişkilerde alma verme dengenize özen göstermelisiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine zaman ayıracak vakit bulamadığını düşünebilirsin. Çalışan bir Yengeç burcuysan vakit bulduğun boş zamanları sevdiğin aktivitelerin ile doldurabilirsin. Bu gün verdiğin kararlar ile insanların aklında yeni bir imaj oluşturabilirsin. Dış görüşüne daha çok yatırım yapmak istiyorsun.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne oldukça neşeli başlıyorsunuz. Yaşama sevincinizi çevrenize de yansıyarak bir kelebek etkisi oluşturabilir. Kendinize güvendiğinizde işlerin nasıl da güzelleştiğini görmek, bundan sonrası için size güç verecektir.

11 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para durumundaki dalgalanmalarla uğraşacağınız bir gündesiniz. Kararsız koşullar sizi yorabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar olabilir. Yaşanan olayları kabullenme içine girebilirsiniz. Kriz yaratacak olan durumlardan olduğunca uzak durmakta fayda var. Sakin kalıp olayları lehinize çevirebilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kötü durum ve olaylardan korumak için bilinçli bir çaba sarf ederseniz gün sonunda rahat olacaksınız ve gururlu hissedeceksiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim her zaman önemlidir, ancak şu anda etkili olduğu kadar sağlıklı olduğundan da emin olmalısınız. Karşınızdaki kişiyi dinlemeden monolog halinde sürdürülen bir iletişim şu an için asla doğru olmayacaktır.

11 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşkla ilgili duygularınız dorukta seyredecek. Partnerinizle uzun süredir yakalayamadığınız arkadaşlığı kurabilir, birlikte hafta sonu planları yapabilirsiniz. Maddi konularda beklentileriniz gecikebilir.

11 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün gerçekçi bir bakış açısına sahip olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz ama gördükleriniz, sadece körü körüne inandığınız yanlış fikirlerin etkilediği bir gerçeklik de olabilir. Bu yüzden, herşeyi en baştan ele alma ihtiyacı duyarsanız, bakış açınızı doğru şekilde sorgulamalısınız.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorlu bir ayrılık süreci içinde olabilirsiniz, fakat kendinizi en kısa sürede toparlamalısınız. Finansal olarak iyi bir konumda olsanız bile tedbiri elden bırakmamalısınız. Arkadaşlarınız ile birlikte vakit geçirmek isteyeceksiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda oldukça hırçın ve tartışmacı bir haliniz var. Bu da pek çok konuda bilir kişi ya da ukala pozisyonuna düşmenize neden oluyor. Önceliği işinize vermeniz daha iyi olacak. İş arkadaşlarınızla paylaşımlarda, grup çalışmalarında dikkatli ve uyanık davranın. Bazı gelişmeleri oluruna bırakacak, tutum ve davranışlarınızda adaletli olacaksınız. Haliyle bu durum, isteklerinizin ve beklentilerinizin gerçekleşmesini kolaylaştıracak. Bazı ödemelerde umduğunuz kolaylıklar olabilir.

11 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 35' 13" R
Ay
Başak
00° 43' 30"
Merkür
Boğa
00° 18' 27"
Venüs
Boğa
20° 17' 25"
Mars
Koç
11° 44' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 26"
Satürn
Balık
17° 48' 49"
Uranüs
Boğa
23° 15' 11"
Neptün
Balık
29° 20' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 17"
Lilith
Başak
25° 04' 31"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 16/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>