Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Geçmiş Dönüyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2021, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün odaklanmak ve disiplinli olmak için bazı teşviklere ihtiyacınız olacak. Muhtemelen çalışmadan daha çok eğlenme havasında olacaksınız! Coşkunuzu yükseltmek için gün boyunca görevlerinize ve ev işlerine sık sık ara verin. Yapmanız gerkeenlere eğlenceli ve spontane bir şekilde yaklaşabilirseniz, zamanın hızla geçtiğini göreceksiniz. Kendinizi motive etmenin yaratıcı yollarını bulun.

Bıkmış hissediyor musunuz? Sizi anlıyoruz. Ne kadar sıkı çalıştığınızı ve hem işte hem de evde ne kadar çaba harcadığınızı biliyoruz. Bugün sadece hepsinden uzaklaşmak istediğinizi hissedebilirsiniz. Peki neden yapmıyorsunuz? Tüm işaretler minik bir tatilden büyük ölçüde yararlanacağınızı gösteriyor. Uzun bir öğle yemeğine çıkın ve kütüphanenin kitap yığınlarında kaybolun. Ya da daha iyisi, şehirdeki en iyi restoranda bir masa ayırtın. Bütün gün akşam yemeğini dört gözle bekleyeceksiniz. Yarına kadar, bir kez daha eski neşeli kendin olacaksın.

Bugün kendinizi çok halsiz hissederseniz şaşırmayın. Eskisi kadar seri bir şekilde yeni fikirler üretemeyeceksiniz veya iletişim becerileriniz çoğu zaman olduğu gibi mükemmel olmayacak. Bugün güçlü olacak yönünüz ise konsentrasyonunuz. Bir şeylere her zamankinden daha iyi odaklanabilirsiniz. Eğer dikkatli bir okuma veya araştırma yapmak istiyorsanız, bugün tam da günü. Kolay gelsin!

Güneş enerjisiyle etkileşime geç ve sana sunulan bu inanılmaz yaşam gücünü hisset. İçini enerji dolu güneş ışığıyla doldur ve ayağının altındaki toprağı hisset. Mevcuttaki iyicil enerjiye karşı kucaklayıcı ve açık ol. Sana doğru gelen enerjiye kollarını açarsan eğer, büyük bir içsel sıcaklık ve kendi kendini iyileştirme etkisinin varlığını hissedersin.Bugün, tıpkı bir ayna görevi görebilir. Genellikle, alışkanlık ya da zorunluluk farketmez; gün içinde hiç düşünmeden birkaçbitirebiliyorsun. Şimdilerde ise, ailevi görevler gibi belli başlı alanlar dışında, durgunluk yaşadığını kendine dürüstçe söylemen gerek. Hevessizliğini sinir bozucu bulsan da, bil ki bu durumun da sana öğreteceği bir şey var!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkinizin ne kadar kolay bir şekilde kontrolünüzden çıktığını görmek bazen size çok acayip gelebilir. Bugün çevrenizdeki gerginlikle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumu kimse anlamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sadece biraz sakin olmanız gerek! Ailenizde göz ardı ettiğiniz problemleri çözmeye ne dersiniz?

12 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde güçlenme ve sağlamlaşma önem kazanıyor. Samimiyet, güven ve emek önem kazanabilir. Gerçek duygulara dayanan ilişkiler güçlenirken, sağlıksızlaşan ilişkilerde mesafeleşmeye doğru gidilebilir. Bazı ilişkilerde bir kapanış zamanı.

12 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu sene tatil yapamamış olmak kafandaki olumsuz düşüncelere daha çok yer açtı. Bu yüzden hafta içerisinde ufak bir kaçamak yapıp kendini dinlemek isteyebilirsin. Yalnız bir Yengeç burcuysan, eski sevgilinden barışmak için çeşitli mesajlar alabilirsin. Evinin farklı bölümlerini değiştirmek için dekorasyon fikirleri içerisindesin.

12 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin davranışlarından rahatsız olabilirsiniz. Beklediğiniz sevgiyi alamayışınız aklınızda soru işaretleri oluşturabilir. Kaçmak yerine açıkça konuşmayı tercih etmelisiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Denge ve uyum içinde kalmaya özen gösterin. Ortaklı işlerden kaynaklı sıkıntılar yaşanabilir. Korktuğunuz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Gün içinde yaşanan toplumsal olaylar zorlayıcı bir hal alabilir. Akışta kalmaya çalışın.

12 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ve sevgi konularında şanslı olan gruplardan biri de sizlersiniz. Aşk niyetleriniz bugünlerde her an gerçek olabilir.

12 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişime hazır olduğunuzu düşünüyorsunuz. Sebeplerinizi incelemenin ve gerçekten ne istediğinizi anlamanın zamanı gelmiş olabilir.

12 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle yoğun iletişim içinde olacaksınız.. Bu dönem kardeşler arasında yolculuklar söz konusu olacak. Yaşamın felsefi yönünü görmek istiyor ve düşüncelerinizi kendi yorumlarınız doğrultusunda ortaya koyuyorsunuz. 

12 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok gayretlisiniz. Bu gayretinizin mükafatını en kısa sürede göreceksiniz. Uzun zamandır yaptığınız plan nihayet lehinize sonuçlanacak. Parasal olarak da kazançlı çıkan siz olacaksınız. Parayla ilgili fırsatı değerlendirdiğinizde maddi durumunuz kat kat iyi olacak.

12 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte eğlenceli bir şeyler yapmak istiyorsunuz. İş yerinizdeki arkadaşlarınızdan biri size çalışmanız ile ilgili harika tavsiyeler verecek. Bugün kalbinizin sesini dinlemeyi deneyin.

12 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Esprili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Bu gün negatif elektrik aldığınız insanlara karşı daha pozitif davranmaya çalışın. Bu ilişkilerde, yakın dost çevrenizden alacağınız uyarılar önem taşıyacak. Sizi kara kara düşündüren büyük bir ödeme var. Paranız eksik olduğu için, biraz paniktesiniz.

12 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 07' 30" R
Ay
Yay
23° 45' 44"
Merkür
Koç
16° 12' 54"
Venüs
Koç
28° 04' 56"
Mars
Balık
27° 53' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 21"
Satürn
Balık
16° 21' 50"
Uranüs
Boğa
22° 12' 44"
Neptün
Balık
28° 50' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 28"
Lilith
Başak
23° 04' 30"
True Node
Koç
15° 27' 17"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>