Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendini Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün bir şeyleri eleştirirken çok hızlı davranmayın. Olumlu yönlere odaklanın ve eleştimek yerine nasıl iltifat edebileceğinizi düşünün. Kalbiniz her zamankinden biraz daha fazla ilgi istiyor olabilir, bu yüzden modunuzu düşürmekten ziyade ruhunuzu yükselten insanlarla birlikte olduğunuzdan emin olun. Her zaman geleceğe bakarsanız, şu anda yaşanan harika şeylerin farkına varamayabilirsiniz.

Kendinizi ele vermeye siz karar verdiniz! Birdenbire, olması gerektiği kadar iyi performans göstermediğiniz belli. Çalışmak için efsanevi Yengeç öz disiplinini ortaya çıkarmanın zamanı geldi. Çalışma yöntemlerinizi değiştirebilir, paranızı daha dikkatli bütçelendirebilir veya faaliyetlerinizi değiştirebilirsiniz. Belkiyerindeki ekibinizi yeniden düzenleyeceksiniz. Her türlü çözüm sizin için mevcut!

Bu dönemde önemli bir finansal ilerleme yaşayabilirsiniz. Bir davadan kredi veya bir ödeme gelebilir. Kaybettiğiniz bir parayı bulabilir ya da şimdiki işinizden avans alabilirsiniz. Kısacası bir şekilde size ekstra bir para gelecek. Şu anda, yükselmek için bazı fırsatlara sahip olabilirsiniz. Sizinle ilgili pozitif düşünceler giderek artıyor.

Bugün en iyisi kendini akışa bırakmak. Gün çabucak geçebilir. Sen de devamlı hareket halinde olabilisin. Mümkün mertebe bu hıza ayak uydur; ama sağlıklı bir öğün yaptığından ve bir güne bir ton şey sıkıştırmadığından da emin ol. Genel olarak, günün temposundan olumlu şekilde etkileneceksin.Bugün kafanız biraz karışık olabilir. Önemli randevularınızı unutmamak için ajandanızı elinizin altında bulundurmanız gerekebilir. Ya da yapmanız gerekenleri hatırlatması için bir asistana danışmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Acele etmeyin; zira ne kadar çok koşturursanız muhtemelen o kadar çok unutuyorsunuz! Hızınızı ayarlayabilirseniz, daha iyi odaklanmayı başaracaksınız. Yalnızca aynı anda bir sürüyapmaya kalkışmayın, yeter.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, tıpkı bir ayna görevi görebilir. Genellikle, alışkanlık ya da zorunluluk farketmez; gün içinde hiç düşünmeden birkaçbitirebiliyorsun. Şimdilerde ise, ailevi görevler gibi belli başlı alanlar dışında, durgunluk yaşadığını kendine dürüstçe söylemen gerek. Hevessizliğini sinir bozucu bulsan da, bil ki bu durumun da sana öğreteceği bir şey var!

13 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Yeni Ay gerçekleşiyor. İlişkilerinizde eski sayfalar, eski konular kapanıyor olacak. İlişkileriniz ve sevdikleriniz için daha korumacı, kaygılı veya hassas, alıngan olabilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

09.00-18.43 saatleri arasında ay boşlukta hareket edecek. Maddi konularda beklediğin haberin gelmemiş olması seni fazlasıyla düşündürüyor. Evli bir Yengeç burcuysan, bu durum eşinle aranda tartışmalara sebep olabilir. Eşini kırmamak için söylediklerine dikkat etmen gerekebilir. Son dönemlerde aldığın kiloları vermek için diyetisyen arayışında olabilirsin.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak çalıştığınız kişilerle aranızda güven sorunu olabilir. Çalışma alanınızda birbirinizi idare ederken aranızda eşit bir denge kurmaya özen göstermelisiniz. Böylece yükün büyük kısmı üzerinizde kalmamış olur. İlişkinizde bir sona ya da yeni bir başlangıca ilerliyor olabilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda sıkışıklık yaşayabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizdeki düşüncelerinizde ısrar edebilir ve doğru olanı bulmak için çaba sarf edebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Aldığınız sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cinsiyetiniz fark etmeksizin mesleki veya eğitim içerikli konularda sizden yaşça büyük bir erkekten destek alarak istediğiniz yerlere gelebilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her rutin er ya da geç sıradan hissetirmeye başlayabilir. Sinirlenmek yerine işleri biraz renklendirin. Küçük ayrıntıların ne kadarının heyecan verici hale getirilebileceğine şaşıracaksınız.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım etmeye çalışacaksınız. Kariyerinizle ilgili mesleki çalışmalarınıza hız kazandırmak isteseniz de, gerekli donanımı sağlamak için üstlerinizden fikir almanız gerekiyor. 

13 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı hissettiğiniz duyguları saklamamaya çalışın. Finansal olarak zor zamanlardan geçiyorsunuz, fakat moralinizi yüksek tutmalısınız.  Bugün kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızın karşılıksız olması sizi hayal kırıklığına uğrattı. Oysa bunun çok olağan bir şey olduğunu zamanla anlayacaksınız. Sevginizi kazanmaya çalışan biri var. Bu günlerde yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek. Bundan yararlanın. Kalıcı dostluklar kurmanın zamanı. İleride bu dostlukların meyvelerini toplayabilirsiniz. Açık ve içten olursanız her zaman siz kazanırsınız. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızda ufak tefek terslikler olabilir.

13 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 33' 49" R
Ay
Yay
29° 39' 38"
Merkür
Koç
16° 18' 39"
Venüs
Koç
28° 38' 18"
Mars
Balık
28° 14' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 39"
Satürn
Balık
16° 24' 17"
Uranüs
Boğa
22° 14' 17"
Neptün
Balık
28° 50' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 01"
Lilith
Başak
23° 07' 30"
True Node
Koç
15° 25' 50"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>