Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Beklenmedik Kişilerle Diyalogdasın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşka daha rahat bakabilirsin bugün. Büyük beklentiler olmadan ve sadece flörte yönelerek daha iyi şeyleri kendine çekebilirsin. Aşk konularında için daha rahat olabilir.

Yetenekleriniz ve disiplininiz, kafa karışıklığınızın neden olduğu sorunları şimdilik örtmeye yetiyor. Yine de bir an önce toparlanmanızı bekleyenler var. Arkadaşlarınızın sizinle ilgili uyarılarını dikkate almalısınız.

Alacağın yeni bir telefon haberikonusunda bazı düzenlemeler yapmanı sağlayabilir bugün. İş konusunda değişimler veya yeni başlangıçlar daha baskın olabilir. Eğer yeni birarayışındaysan bugün bu konuda daha şanslı olabilirsin.

Yalnız kalmak yerine arkadaşlarınla zaman geçirmek isteyebilirsin bugün. Daha çok sosyalleşmeni sağlayacak aktiviteler planlayabilirsin hatta. Yediklerin konusunda da daha dikkatli davranman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışmalarının sonucunu almaya başlayabilirsin bugünden itibaren. Sıkı ve yorucu bir çalışmanın ardından hedeflerine ulaşmanın tadını çıkaracaksın hatta. Bu mutluluğu en sevdiklerinle paylaşman gerekebilir. Hayata daha pozitif bakabilirsin.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Arkadaşlarınızın ve sevdiklerinizin ne yaptığınız hakkında ne düşündüğüyle hiç ilgilenmiyor olabilirsiniz, ancak bugünün dolunayı, fikirlerini görmezden gelmeye çalışırsanız utanç verici bir yaygara başlatabilecekleri konusunda uyarıyor. En azından tavsiyelerini dinliyormuş gibi yapın.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatının düzene oturması işine daha rahat konsantrasyon olmanı sağlıyor. İstediğin doğrultuda gelişen olaylar diğer konulara da yansıyacak. Bugün karşıt burcunda Dolunay meydana gelirken, farkındalığın da artacak. Sosyal medyada fazlaca vakit geçiren bir Yengeç burcuysan, hiç ummadığın kişilerle tartışmalar yaşayabilirsin.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev işleriniz, ailenizin destek beklediği konular zamanınızın büyük kısmını alabilir. Bu düzenlemeler evin içinde olabileceği gibi dışarıda ve yaşam alanı değişikliğine yönelik de olabilir. Kendi yaşamınıza ve alanınıza saygı duyulmasını bekleyebilir, aile meclisinde buna yönelik konuşmalar yapabilirsiniz.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerin ve ortaklıkların finansal yanına daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Öncelikle bu konuda anlaşmaların öneminin çok büyük olduğunu anlamanızda fayda var. Sizi kısıtlayan şartları, sorumlu kılan konuları ciddiye almalı, netlik kazanmamış şartları zorlamaktan kaçının. İkili ilişkiler ya da evlilik hayatında önemli bir test süreci içindesiniz. Siz de sorumluluklarınızı bilmeli, eşin beklentilerine yakın durmalısınız.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizden alacağınız haberlerle keyiflenebilir, ilişkiye kendinizden de ödünler katabilirsiniz. Para yönetimini başarılı gerçekleştirebileceğiniz bir...

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hızlı konuşan biri ya da hoş olmayan bir durum özgüveninizi sarsmış olabilir. Her şey göründüğü gibi olmayabilir. Yüzeyden uzakta filizlenen derin anlamlar olabilir ve vakti gelince bunları görmediğiniz için hata edebilirsiniz. Tetikte durun ve ayaklarınızı yere sağlam basın. Yeni çıkan aletler ve büyük sözler, pazarlandıkları kadar muhteşem olmayabilir.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sürekli dört ayak üstüne düşen bir kedi kadar şanslı olabilirsiniz! Siz yine de konu birilerini ikna etmeye geldiğinde fikirlerinizi mümkün olan en pırıltılı halde sunduğunuzdan emin olun. Özellikle yarattığınız görsel etki üzerine çalışmak yardımcı olabilir. Birine açıklamanız gereken bir şey varsa şu an tam zamanı olabilir.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazen sevginizi göstermekte cimri davranıyorsunuz. Bunun aksine, ona karşı olmadık zamanlarda kıskanç bir tavır takınıyorsunuz. Bu şartlarda zaman içinde giderek aranıza istemeden ilgisizlik ve soğukluk girebilir.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçsel benliğinle iletişim kurmak için iyi bir zaman. Dindar bir insan olmayabilirsin fakat spiritüel bir havadasın. Yaşamını idame ettirmenin farklı yollarını arıyor olabilirsin. Belki de yeni bir felsefe deniyorsun. Bir kitaptan veya danışmandan yardımlar alabilirsin. Aydınlatıcı görüşleri hayatına uygulamaya çalış ve önemli değişimler yapıp yapamayacağını gör.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda hiç kimseye ödün vermiyorsunuz. Bugün, gizli planlarınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizdeki kişilerle yaratıcılığınızı birleştirerek, yeni konuların araştırmalarını yapmalısınız. Kendinizi sınamaktan vazgeçin. Oldukça başarılı bir gün içindesiniz.

13 Temmuz 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 55" R
Ay
Başak
20° 10' 24"
Merkür
Koç
17° 07' 00"
Venüs
Koç
18° 40' 56"
Mars
Balık
22° 00' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 46"
Satürn
Balık
15° 38' 38"
Uranüs
Boğa
21° 47' 09"
Neptün
Balık
28° 35' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 05"
Lilith
Başak
22° 13' 45"
True Node
Koç
15° 37' 49"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>