Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Heyecanın Artıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Küçük sürprizler sayesinde ilişkinde istediğin heyecanı yaratmak mümkün olabilir. Sevdiğin insanı şaşırtmaya devam etmelisin bugün. Ufak sürprizler ilişkinizin derinleşmesine yardımcı olabilir zira.

Birarkadaşınızla ilişkiniz gitgide bir can yoldaşı ilişkisine doğru gidiyor. Onunla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli birortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor.

Tek başına çalışmak verimliliğinin artmasını sağlayabilir. Yeni fikirleri önce kendi içinde tartman ve bunu kendi başına geliştirmen gerekebilir. Bu konularda kendine zaman tanıyacaksın bugün.

Kendini yormak yerine bir kenarda oturmak daha mantıklı gelebilir sana. Sessiz ve sakin bir odada kitap okumak senin için daha yararlı olacak bugün. Nefes egzersizlerini ihmal etmemek de gününün daha iyi geçmesini sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla daha fazla zaman geçirmek sana iyi gelebilir bugün. Arkadaş ortamının rahatlığı sayesinde işlerin hakkında da ileride daha doğru kararlar alman mümkün olabilir. İnsanlarla iletişim kurmalısın.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün parti modundasın. Çevrendekilere karşı açık ve sosyal ol. Spontanlık ve eğlenceye karşı susuzluğunu giderecek şeyler yap. Geç saatlere kadar takıl ve uzun süredir görmediğin bir arkadaşına vakit ayır. Şimdi yaşama zamanı. Hayatının her anını yaşa.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan uzun zamandır hayalini kurduğun huzurlu bir ilişkinin sinyallerini bugün alabilirsin. Bu durum içindeki heyecanı artıracak. İletişimde olduğun kişilere karşı bugün biraz daha dikkatli olmalısın. Maddi konulardan kaynaklanan problemler, aile içinde tedbir almana neden oluyor.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni görüşmeleri için harekete geçebilirsiniz. Çevrenizin desteği, sizin de destek vereceğiniz konular sözkonusu olabilir. Emeklerinizin karşılığını almak motivasyonunuzu yükseltecektir. Titizliğiniz tüm günü en verimli şekilde geçirmenizi kolaylaştırıyor.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha hevesli hissedebilir ve bu sayede çokçıkarabileceğiniz çalışmalar yapabilirsiniz. Günlük hayatın getirdiği yükler çoğalırken, organize edilmesi gereken işler ön plana geçebilir. Başkalarına destek olacağınız çalışmalar yanında, sağlıkla ilgili olumlu hizmetlerin alınması söz konusu olabilir. Kardeşlerle ilgili ortaklaşa bir paylaşım, yasal konular gündeminizde daha fazla yer tutabilir.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizi ifade ederken cümlelerinizi dikkatli seçmeli, fevri çıkışlardan kaçınmalısınız. Aşk hayatınızda ilerleme kat ettiğinizi görebilir...

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi yalnız kalma özlemi içinde bulabilir, meditasyon yapmak ya da şu anki durumunuz üzerine düşünmek isteyebilirsiniz. Bir yol ayrımına geldiğinizi ve ne tarafa gideceğinize karar vermeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Bu maddi ilerlemenizdeki bir sonraki adımla, kendinizi ifade etmenizle ya da manevi yolculuğunuzla ilgili olabilir. Geçmişten gelen duygular su yüzüne çıkabilir, ancak bu olumlu bir gelişme. Kendinizi bastırmayın.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvendiğiniz bir arkadaşınız bugün size verdiği sözlerini yerine getiremeyebilir. Ona gerçekten bağlı olsanız bile, bu davranışı sineye çekmekte zorlanabilirsiniz. Size davranışlarından yakınmak kolay olsa da, şikayet etmeyi sonraya bırakmayı ve işleri kendi başınıza halletmeyi düşünün. Kalbinizi daha sonra iyileştirmek üzere beklemeye alin çünkü bugün verdiğiniz emekler misliyle karşılık bulacak.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınızla her şeyi çok çabuk çözdüğü için, kimsenin size karışmasına izin vermiyorsunuz. İşinizle ilgili gelişmeler mevcut. Yeni şartların lehinize gelişmesi sizi de şaşırtacak. Kişisel olaylarınıza temkinli yaklaşmalısınız.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün çalışma hayatınız, yanınızda çalışanlar ya da gündelik işlerle ilgilenebilirsiniz ama ani problemler karşınıza çıkabilir. Özellikle de sosyal çevrenizle ilgili ani gelişmeler yüzünden ani sorunlar yaşayabilirsiniz.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zevkleriniz için para harcamaya bayılıyorsunuz. Bugün Ay, para evinizi olumlu etkilerken, karşı tarafın istekleri doğrultusunda bazı sıra dışı masraflar söz konusu olacak. Kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bu durum, sizi fazla sıkmamalı. Yakında istediğiniz parasal kazançlara kavuşacaksınız.

11 Temmuz 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 42' 01"
Ay
Akrep
18° 38' 09"
Merkür
Koç
26° 14' 12"
Venüs
Balık
21° 01' 48"
Mars
Balık
04° 36' 21"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 45"
Satürn
Balık
13° 14' 53"
Uranüs
Boğa
20° 38' 24"
Neptün
Balık
27° 47' 29"
Plüton
Kova
01° 49' 06"
Chiron
Koç
18° 45' 58"
Lilith
Başak
19° 44' 41"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>