Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Rutin Alışkanlıkların Dışına Çıkıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün aşk listenize yeni birini ekleyebilirsiniz. Kalbiniz muhtemelen son zamanlarda, ilişkinizdeki bazı önemli değişikliklerle hatta hayatınızdaki yeni birisiyle daha da büyüdü. Aşk hayatınızdaki bu yenilik, kesinlikle büyük değişiklikler yarattı ancak henüz bunun farkında bile değilsiniz. Hayatınız nasıl değişti? Bugün bu sorunun cevabını alabilirsiniz...

Hangi tarafa döneceğinizi bilemeyebilirsiniz. Birkaç farklı seçenek düşünüyor olabilirsiniz. Belki kariyeriniz hakkında karar vermeye çalışıyorsunuz. Veya bir üst kademede ekstra eğitim alacağınız bir okul seçiyor olabilirsiniz. Bir seçim yapma konusunda kendinizden emin değilseniz, biraz daha araştırma yapmak isteyebilirsiniz. Kararınızı dikkatlice tartmanıza yardımcı olabilecek bir danışmanla görüşün. Daha fazla bilgi alırsanız ne yapacağınızı bileceksiniz.

Bugün çok hevesli hissedebilirsiniz ve her şeyin yolunda gittiğine olan inancınız oldukça kuvvetli. Bu hissin nereden geldiğini merak edebilirsiniz çünkü dünden aslında farklı bir şey olmadı, fakat bunda bir neden aramaya çalışmayın. Öngörünüz ile gelecekteki trendleri belirliyorsunuz. İş ve para konuları iyi görünüyor, lişisel hayatınız da aynı şekilde. Sezgilerinize güvenin, devam edin ve içgüdülerinizin sizi yönlendirmensine izin verin.

Bazen oynayıp eğlenmek istiyorsun; tabi hayatındaki ciddi meselelere tepeden bakmak kolay iş. Bugün göz ardı ettiğin bir mesele çözüm gerektirebilir. Finansal olarak borçluysan, bütün ödemelerinin zamanında yapıldığına ve yapılacağına emin olman gerekebilir. Hayatında stres yaratan bir insan varsa, onlara karşı gelmekten kaçınma.Başarıya hızlı trenle gidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Başarının farklı ölçütleri olduğunu da unutmayın. Bugün, duygusal başarınız üzerine düşünmek, kendi hislerinizin hayatınızın denklemine ne kadar uyumlu olduğunu tartmak son derece önemli. Yolcusu olmanız gereken trenin, yolcusu olduğunuz trene tam dik açıyla seyrettiğini fark edebilirsiniz. Bir sonraki durakta inip başka bir hatta geçmekten korkmayın. İstayon şefine nasıl gideceğinizi sorun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aniden bir panik yaşanabilir ve gününü ele geçirebilir. Birkaç gün için, bazı planların ince ipliklere bağlı ve bu sebeple düşmek üzere olduğundan, tehlike çanlarının çaldığını duyabilirsin. Bugün yaşam donanımların, acil tamir ve bakım için seni çağıracak. Fakat dikkat et elinde kalmasınlar; bu donanımlara çok da fazla asılmadığından emin ol!

14 Haziran 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha esnek olmalı ve kritik kararlardan, önemli konuşmalardan kaçınmalısınız. Gece saatlerinde duygularınızda netleşebilirsiniz. Dağınık bir gün olabilir.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için güzel gelişmelerin olacağı bir gün. Kurduğun hayallere her geçen gün daha fazla yaklaşıyor olman, motivasyonunu arttırıyor. Özel sektörde çalışan bir Yengeç burcuysan, çalışma ortamındaki rekabet seni yaptığın işlerden soğutabilir. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle birlikte rutin alışkanlıklarınızdan uzaklaşmak adına programınızı düzenleyebilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatınızda sizin dışınızda gelişen olaylar olabilir. Taraf seçmek zorunda bırakıldığınızı hissedebilirsiniz. Kararlı olursanız bu durumdan kısa sürede kurtulabilirsiniz. Politik duruş içinde olmanız gününüzü kurtaracaktır.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi konularınızla ilgili sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşle ilgili konularda başkalarından alacağınız destekle çok daha kolay ilerleyeceksiniz. Geleceğinizle ilgili çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Kişisel yeteneklerinizi kullanacaksınız.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan beklediğiniz haberi daha realistik bir çerçevede değerlendirirseniz kendinizi daha rahat gösterme imkanları bulabilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlardaki yorgunluğunuzun asıl sebebi stres olabilir. Bu konuda iyi bir dostla sohbet etmek bile iyi gelecektir. İş hayatında bir süre yeni sorumluluklardan kaçınmak temponuzu azaltarak veriminizi arttırabilir. Aşk hayatınızdaki monotonluk sandığınız kadar kötü bir şey değil.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevre ilişkilerinizin mükemmel oluşu, moralinizin yerinde olmasını sağlıyor. İyi niyetli yaklaşımlarınız, çalıştığınızyerinde takdir görüyor. Ayrıntılar çok önemli olduğu için, her konuya uygun çözümler getirmelisiniz.  

14 Haziran 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinize güzel bir hediye almak isteyebilirsiniz. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda arkadaşlarınızdan destek istemekten çekinmeyin. Yakın arkadaşlarınız ile birlikte tatile çıkmak istiyorsunuz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunuşlarınızı belli bir düzeyde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız. Bazı konuları çözümleyebilmeniz, herkesin dikkatini çekiyor.

14 Haziran 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 50' 03" R
Ay
Yengeç
12° 24' 53" R
Merkür
Koç
25° 46' 15"
Venüs
Boğa
15° 30' 18"
Mars
Koç
08° 46' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 43' 22"
Satürn
Balık
17° 32' 04"
Uranüs
Boğa
23° 01' 38"
Neptün
Balık
29° 14' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
21° 18' 10"
Lilith
Başak
24° 38' 38"
True Node
Koç
15° 01' 14"
Son Güncelleme : 12/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>