Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendine Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, aşk hayatınızda harekete geçmek için güzel bir gün. Önemli bir karar verme sürecinde olabilirsiniz. Bu, sevgilinize karşı daha derin bir bağlılık göstermek, bir ev satın almak veya birlikte eve çıkmakla ilgili bir karar olabilir. Kişisel yaşamınızda sizin için harika fırsatlar var, bu yüzden şu anda büyük düşünmekten çekinmeyin.

İş yerinde zorlandığınız zaman, bir kerede yalnızca bir şey üzerinde konsantre olabiliyor olmanız gerek. Ancak bugün, etrafınızdaki olaylar yüzünden dağınık hissedebilirsiniz ve konsantrasyonunuz bozulabilir. Telefon görüşmeleri, çeşitli sesler, yardımınızı isteyen insanlar vb ... Tüm bu engellere son vermek için bir şeyler yapmanız gerekebilir. Ama aynı zamanda sakin olmaya da çalışmalısınız ...

Sonunda, harika bir gün! Liderlik becerileriniz bugün çok daha önemli olacak. Eğer bir ekipten sorumluysanız, bir işin başında veya bir orkestranın şefiyseniz ekibinizdeki insanlarla doğrudan konuşun. İnsanlar sizi ciddiye alacak bu da bitmeyen bazı zorlu problemleri çözmenizi sağlayacak.

Hayatın anlamıyla ilgili bazı sohbetlere girebilirsin. Ruh arayışındasın, düşüncelisin ve bu enerji seni insanlarla entelektüel konuşmalar yapmaya itiyor. Yaşam denilen şeyi çözmeye çalışıyor, sana ne ifade ettiğini düşünüyorsun. Belki de içerisinde bulunduğun bir ilişkinin spiritüel seviyesini keşfediyorsundur.Elinizde isviçre çakısıyla geçmişe doğru bir yolculuğa çıktığınızı ve sizi durmaksızın rahatsız eden ve gelişmenizi engelleyen eski düşmanlarınızı paramparça ettiğinizi hayal etmek kolaydır. Çakınızın menteşeleri pahasına onları kökünden kazıyın! Eğer öfkenizi kusmanız gerekiyorsa aşırı derece sinirlenmekten korkmayın. Artık önünüze bakıp yolunuzu alma vakti geldi. Bir süredir canınızı sıkan olayların etrafından dolanamazsınız. Onların ancak üstesinden gelebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza yeni bir kişinin girmesi muhtemel ve büyük olasılıkla bu kişi sizi gafil avlayacak. Arkadaş ortamınıza yeni yüzler eklemenizin tam zamanı. En çok keyif aldığınız aktiviteler, hayatınızın bu alanlarında tanışacağınız insanlarla aranızda kesinlikle yeni bağlar oluşturmanızı sağlayacak. Yeni arkadaşlar ve partnerler edinme arzunuzu her zaman yaptığınız aktivitelere duyduğunuz tutkuyla birleştirin.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün arkadaşlık ve aşk ilişkilerinde hızlı gelişmeler olabilir. Sosyalleşebilir, keyif alacağınız aktiviteler ve ortamlar içinde olabilirsiniz. Geçmişten kişilerle ilgili anılar, deneyimler zaman zaman aklınıza gelebilir. Öz sevgiyi arttırmalı.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın kilolar gözüne çarpmaya başlıyor spor konusunu gündemine alabilirsin. Yağlı ve ağır yiyeceklerden uzak durmaya başlıyorsun. Kişisel bakım ürünlerine yaptığın harcamalarda artış yaşanabilir. Kendini maddi anlamda dengede tutmalısın. Yakın arkadaşların vasıtası ile tanıştığın kişi seni heyecanlandırabilir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde derin düşünceleriniz sizleri oldukça anlaşılmaz kılabilir. Bazen yüzeysel bakmak gerçeği daha kolay saptamanıza olanak sağlayacaktır. Her konu da ayrıntılarda boğulursanız yaşam enerjinizden kaybedersiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde sevdiklerinizle ilgili konulara daha çok odaklanabilirsiniz. Ancak gereksiz risklere de girmemelisiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani tepkimelerden kaçınmak ilişkinizin ömrünü arttıracaktır. Sağlık konusunda ve kariyer konusundastresine karşı önlem almanız gerekmekte.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars 10 Eylül'de başladığı geri hareketi bugün sonlandırıyor ve artık düze dönerek hız kazanıyor. 7 Ocak 2021'e kadar devam edecek olan bu süreçte hedefleriniz ve planlarınız doğrultusunda mücadele verebilirsiniz. Otorite konumunda kişilerle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstediğinizi elde etmek için güzel bir gün. Usta olan sizsiniz ve diğerleri de saygıyla ve hayranlıkla size bakıyor. Sakın açgözlülük yapıp her şeyi rezil etmeyin!

14 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcunda devam eden seyahati romantizm ihtiyacınızı arttırıyor.Aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Mars'ın geri hareketi bugün itibariyle sonlanıyor. 10 Eylül'den berive kariyer hayatınızda karşı karşıya kaldığınız problemler önümüzdeki günlerde çözümlenmeye başlayacaktır. Ertelediğinizplanlarınızı hayata geçirmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın, o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık öngörü ile girişimi birleştireceksiniz. Bu gün fırsatlarla doludur. Gelecek için planlar yapın. Doğru kişilere doğru şeyleri söyleyin.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konusunda yaşadığınız ümitsizlikten bir an önce kurtulmanız gerekiyor. Aksi halde hayli şanslı olduğunuz bu dönemde özel yaşamanızda tek bir değişiklik olmadan geçip gidebilir. Yoğun bir rekabet ortamında çalışıyorsunuz. Çalışma yaşamınızdaki deneyimleriniz, oyunu kuralına göre oynamayı size öğretmiş. Bu temponuz ve sabrınızlaarkadaşlarınız arasında hayranlık uyandırıyorsunuz. Paranızı arttırmak için yapılan önerilere kapılarınız kapatmayın. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelmenizde fayda var.

14 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 45' 52" R
Ay
Boğa
13° 59' 12" R
Merkür
Koç
21° 40' 33"
Venüs
Boğa
10° 19' 26"
Mars
Koç
05° 32' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 53"
Satürn
Balık
17° 12' 38"
Uranüs
Boğa
22° 46' 58"
Neptün
Balık
29° 07' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 40"
Lilith
Başak
24° 10' 38"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>