Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı kuşkular yaşayabileceğiniz ve düşüncelerinizi daha çok kendinize saklayacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle iletişimlerinizde bazı uyumsuzluklar gündeme gelebilir. Duygusal açıdan kendinizi güvencede hissetmek isteyeceksiniz ve kendinizi yeniliklere kapatacaksınız. Duygularınız işinizi ve gündelik yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğinden kararlarınızda duygusal olmamalısınız.

İş yaşamınızda eski işlerinizi tamamlmaya çalışacağınız ve yeni girişimlerden uzak duracağınız bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz ancak siz gücünüzü sonuna kadar kullanmak arzusunda olacaksınız. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda harcamalarınıza dikkat edeceğiniz ve elinizdeki imkanları değerlendirmeye çalışacağınız bir gündesiniz. Evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda çeşitli harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş konusunda bir gecikme yada aksaklık söz konusu olabilir,bir sorununuzu zamana bırakmalısınız. Duygusal hayatınıza ilişkin yeni bir karar almaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok içinizden gelmese de görev gibi gördüğünüz bir ziyareti gerçekleştirmeniz gerekecek. Bir yakınınızın küçük bir sağlık problemi nedeniyle geçici endişeler yaşayabilirsiniz. Yakın zamanda alacağınız bir haber, sizi yapmak istediğiniz planlardan uzaklaştırabilir. Ama bu uzaklaşma planlarınızın iptali anlamına gelmeyecek, rahat olun,

14 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 04:50 Ay-Pluto görünümü, ilişkilerinizi güçlendirici, neyi istediğinizi tam olarak tespitinizde yardımcıdır. Karar verdiğiniz yoldan geri dönmeyecek, olumlu tecrübeler yaşayarak kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Saat 12:26 Ay-Güneş görünümü, hayata bakış açınızı olumlu hislerle çevreleyen, kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan bir enerjidir. Sizi destekler, huzurlu kılar, anlamlı ve güzel duygularla insanlara yaklaşmanızda ışığınız olur. Yaşama karşı inancınız yükselir. Sevdiklerinize olan düşkünlüğünüz karşılıksız kalmaz. Saat 13:08 Ay-Satürn görünümü, sevilmeye, ilgi görmeye, ılımlı davranışlara olan ihtiyacımızın göstergesidir. Bu saatlerde çalışma hayatımızda, günlük yaşantımızda bunu bulmakta zorlanabiliriz. Bu bizi yorabilir. Saat 20:00-15 Temmuz saat:02:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde hayal dünyamızın kapılarını ardına kadar açık. Sıradan hayatımızın, değişime uğrayacağı günü özlemle bekliyoruz. Algımız o kadar berrak ki, etrafımızda olan biteni farklı bir gözle görmeye, anlamaya çalışırız. Boşluk süresince, karşımıza çıkabilecek terslikleri şefkatli ve ılımlı yaklaşımlarla çözmemiz gerekebilir. Saat 23:46 Merkür-Jüpiter görünümü, parasal açıdan güvence sağlayıcı işlere yönelmemizi destekliyor. Evet iyimser düşünüyoruz ancak tedbirli olmayı da ihmal etmeyelim. Çünkü Ay-boşluk etkisindeyiz. İyi hesap etmeli, fırsatları doğru biçimde değerlendirmek için her yönüyle duruma bakılmalıdır. Bu görünüm güçlü bir iletişimin, farklı bir açıdan meselelere bakmanın, araştırma yapmanın da göstergesidir. Ayrıca ileriye dönük düşünüldüğü için bugün değil gelecek merkez alınır. Şunu diyebiliriz ki bu görünüm, insanın umutlu şekilde düşünmesini sağlar. Bu yönüyle de kişinin problemleri sakinlikle gözden geçirerek çözüm bulmasında yardımcı olacaktır. Gün boyunca tüm işlerinizde güzel sonuçlarla karşılaşmanız dileğimle, Astroloji Danışmanı

14 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını savunma ihtiyacı duyacağın bir gün. Seni sorumluluklar bekliyor. Konuşmaların ikna edici olacak.

14 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda yaşayacağınız bazı hayal kırıklıkları geleceğe dair motivasyonunuzu düşürmemeli. Bazı hatalarınızdan dersler çıkartmanız gereken bir gün.

14 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yolculuklar gündeme gelebilir. Keyif aldığınız kişilere zaman ayırabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye açık bir gündesiniz. Bazı konularda farkındalığınız artabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. Yabancılarla ilgili projenizi tekrar gündeme getirebilirsiniz. Eğitsel konularda mücadele verebilirsiniz.

14 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönünüz bir hayli kuvvetli. Sevgi dolu ve şefkatlisiniz. Ancakverenler için bu durum biraz daha ciddiyet kazanmalı. Çalışanlarınız arasında...

14 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iş ve para konularında uzlaşı ve anlaşma ortamı yakalayabileceğiniz, sahip olduklarınızı, yeteneklerinizi gösterip ifade edebileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Maddi konularda hızlı davranabilir, becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz.

14 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ailenizden göreceğiniz destek yüksek olabilir. Evinizle ilgili konularda çok önemli şanslar ayağınıza gelebilir. Bazı işleriniz kolayca hallolabilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yüksek öğretilere kalbinizi açın. Seyahate çıkın. Gittiğiniz yerlerde doğanın muhteşem cömertliğiyle kucaklaşın. En sevdiğiniz ağaca sarılın ve onun mesajını dinleyin. Evrenin sunduğu bolluk ve berekethayatınızda da size akacaktır.

14 Temmuz 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

14 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 39' 53" R
Ay
Başak
19° 45' 49"
Merkür
Koç
17° 07' 54"
Venüs
Koç
18° 38' 22"
Mars
Balık
21° 58' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 17"
Satürn
Balık
15° 38' 25"
Uranüs
Boğa
21° 47' 03"
Neptün
Balık
28° 35' 20"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 57"
Lilith
Başak
22° 13' 32"
True Node
Koç
15° 37' 46"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>