Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzde gözlenen niyetsizlik ve küskünlük, bu akşam tanıştırılacağınız kişi tarafından yok edilebilir. Önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz.

Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden ilişkileri çokça sorgulamanız anlam taşımıyor. Hem maddi hem mesleki açıdan bir sıkışmışlık içinde görünüyorsunuz.

Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırı. Alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız.

Bazı ilişkilerinizde ne kadar güvenilir biri olduğunuzu yeterince anlatamamış görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yerinde inceleyip bilgilenmek istediğiniz konular var. Önümüzdeki günler içinde uzun bir yolculuk söz konusu. Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu eksikliği arada bir gösteriyor, sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla zorda bırakabiliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir.

11 Temmuz 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 01:38 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında iyice düşünmeden, mali ve ruhsal durumunuzu gözden geçirmeden ani kararlar almamanızda yarar var. Özellikle hukuksal boyutta veya ilişki anlamındaki durumları bilinçli bir açıdan gözden geçirmeden harekete geçmeyiniz. Saat 13:20 Ay-Jüpiter görünümü, maddi alacaklarınızı önemsersiniz. Çünkü bu sizi rahata kavuşturacaktır. Bunların takibini gayet iyi yaparsınız. Kendinizi güçlü hissetmenin, parasal anlamda rahatlık olduğunu bilirsiniz. Ev içinde bu meseleler etkili olabilir. Şu aralar huzur, ilişkide anlayış, evdeki mutluluk sizin için çok kıymetli. Aile, ev, çocuklar, gelecekle alakalı her mesele gündeminizde yer alıyor. Mutlu edici güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

11 Temmuz 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylarla çok takılman bugün işlerini yavaşlatabilir. İlişkilerdeki tavrın anlaşmazlıklara neden olabilir.

11 Temmuz 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yolunda girmeyen sorunları büyütmemekte fayda var. Sorunun bir parçası olmak yerine çözümü geliştirmelisiniz.

11 Temmuz 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla güç kazanmaya çalışabilirsiniz. Finansal işlerinizi revize etmek isteyebilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Gün içinde banka işlerinizi halledebilirsiniz. Duygusal olarak etkilendiğiniz konular sizi zorlayabilir.

11 Temmuz 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tutumluluk bugünün ana konusu haline gelebilir. Aslında bu, sizin için oldukça iyi olacaktır. Paranızı korumak ve birikim yapmak için iyi bir dönemdesiniz...

11 Temmuz 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

11 Temmuz 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız girişimlerin sonuçlarını maddi olarak alacağınız bir ay içindesiniz. Yine de ortaya çıkacak bir ödeme dengenizi bu birkaç gün biraz sarsabilir.

11 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle aranızda söz düellosu yaşayabilirsiniz. Öfkeli ve kırıcı davranışlar kalbinizi kırabilir. Uzun süreli küslükler yaşamamak adına hoşgörü ve sağduyuyu elde bırakmadan. Bol akışın olacağı kazançlara odaklanın. Network ağı üzerinden kazanç elde etmek için iyi bir gün olabilir.

11 Temmuz 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

11 Temmuz 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 50' 07" R
Ay
Yay
06° 42' 20"
Merkür
Koç
16° 01' 40"
Venüs
Koç
26° 26' 51"
Mars
Balık
26° 52' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 52"
Satürn
Balık
16° 14' 33"
Uranüs
Boğa
22° 08' 14"
Neptün
Balık
28° 47' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 56"
Lilith
Başak
22° 55' 40"
True Node
Koç
15° 31' 44"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>