Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Henüz başındayken bazı güvensizlikleri somutlaştırmanızda yarar var. Böylesine yoğun duygular beslediğiniz birine beslediğiniz nedeni belirsiz güvensizlik, ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor.

Yakın bir zamanda çok daha iradiolanakları yaratabileceksiniz. Çok yetersiz bulduğunuz birininkaynağınız konumunda olması ciddi bir sorun. Bu yetersizlik tarafından yönlendirilmekten sıkıntı duyuyorsunuz.

Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız. İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var.

Bazı olaylara gergin bakışınız, bugünlerde olumsuz tepkiler getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konu hakkında belirlediğiniz hedeflere daha yakınlaşmak isteyeceksiniz. Önemsediğiniz prensiplerinize, belli yakınlaşmalarla ters düşebilmeniz ihtimali söz konusu olabilir. Biraz gevşeyip daha ılımlı bakabileceğiniz bir gelişime karşı için, için savaş veriyorsunuz. Gelişimin içindeki kişilerle ilgili yapacağınız yeni değerlendirmeler, sizi karmaşadan kurtarabilir.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 04:46 Ay-Satürn görünümünde, kendinizi tam anlamıyla özgür hissetmiyorsunuz. Başkalarının da sizi anlamadığını, anlamasının dahi mümkün olmadığını düşünebilirsiniz. Bu durum sizi yoruyor ve üzüyor. Ancak kimseyi değiştiremeyeceğinizi de biliyorsunuz. Saat 15:40-18:50 arasında Ay-Kova burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek. Gerek ilişkiniz ve gerekse ortaklarınızla olan her türlü paylaşımınızda herhangi bir yön belirlemekte zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle aranızdaki sorunları ele alarak çözüme kavuşturmak mümkün olmayabilir. Saat 18:50 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişinde, yüreğimizin içinde sanki bir nehir akıp gidiyor. Hayatı hem olumlu yanlarıyla hem de bu enerjinin moral desteğiyle hoş bir şekilde ele alabiliriz. Sizi başka insanlarla irtibatta bulunmaya ve onları kardeşçe selamlaya çağıran yöneticiniz Ay, çevrenizdeki insanların görüşleri, hayata bakış açıları ne olursa olsun onları sevgiyle kucaklamanızı sağlar. Günün tüm güzellikleri gönlünüzü şenlendirsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü, bugün sana konuşulması gereken konular hakkında cesaret veriyor. Cesur kararlar alabilirsin.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerinizde şüphe ve takıntılara yer vermemelisiniz. Ruhunuzu arındıracak bazı sorunlarınıza çareler bulmalısınız.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konuların üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Finansal konuları çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde kişilik çatışmaları olabilir. Gün içinde işlerinizdeki yavaşlama keyfinizi kaçırabilir. İşlerinizdeki eksiklere yoğunlaşabilirsiniz. Günün ikinci yarısında yolculuklar gündeme gelebilir.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyatla ilgili konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Hayat şartlarınızda istediğiniz seviyelerin ortaya çıkması özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir...

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü, hırslı ve mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir günde maddi konularla daha fazla iç içe olabilirsiniz. Konsantrasyon gerektiren işlerde başarılı olabilir, araştırmacı, sorgulayıcı olabilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız girişimlerin sonuçlarını maddi olarak alacağınız bir ay içindesiniz. Yine de ortaya çıkacak bir ödeme dengenizi bu birkaç gün biraz sarsabilir.

11 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı gelişmeler tam beklediğiniz gibi olacak. Büyük bir enerjiyle yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Ancak, yatırımlar yaparken tedbirli davranmalısınız. Büyük istekler ve yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

12 Temmuz 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 46' 48" R
Ay
Başak
21° 09' 23"
Merkür
Koç
17° 04' 53"
Venüs
Koç
18° 47' 06"
Mars
Balık
22° 04' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 39' 07"
Uranüs
Boğa
21° 47' 26"
Neptün
Balık
28° 35' 34"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 22"
Lilith
Başak
22° 14' 19"
True Node
Koç
15° 37' 55"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>