Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tepkilerini Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk hakkında acele etmek sana hata yaptırabilir. Var olan durumları gözden geçirerek hareket etmen önemli bir konu haline gelebilir. O yüzden bugün hoşlandığın kişi ile alakalı bir adım atmadan önce biraz düşünmelisin.

Bu sıralar riskli denemeleriniz olabilir. Kendinizi geliştirme uğraşlarınızda bazen cesaretinizi uç noktalara götürebiliyorsunuz. Bazı görüşmelerinizle ilgili alacağınız dış uyarılar, iyi niyet taşıyor.

Alacağın haberler önüne yeni fırsatlar çıkarabilir bugün. Bunları değerlendirirken daha özgür davranmak isteyebilirsin, o yüzden elinde oyaladığınbırakmaman gerekebilir. Yeni işler için bir şeyleri bugünden bitirmen gerekebilir.

Sağlığın için daha özenli davranmaya başlamalısın bugün. Hareketsizlikten şikayet etmek yerine harekete geçmek senin için daha iyi olacak mesela. Uzun yürüyüşler yapmak sana bu konuda yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek bir telefon haberi gün içindeki planlarını gözden geçirmeni gerektirebilir bugün. Kararlarında daha esnek olmak, yeni durumlara uyum konusunda daha az sıkıntı yaşamanı sağlayabilir, o yüzden buna dikkat etmelisin. Planlarını esnek tutmanda fayda var.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu sıra para konularında şansınız açık. İş cephesinde önemli olan insanlar tarafından ihmal edilmiş ve görmezden gelinmiş hissedebilirsiniz. Kendi çabalarınız, stresi atmanıza ve zihinsel dinginliğe ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Bazıları aile büyükleriyle bir araya gelebilir. Bir tatil planı yapmaya başlayabilirsiniz.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutin hayatında yaşadığın tüm sorunları ailenle paylaşıp onlardan fikir alıyorsun. Onların tecrübelerine güveniyorsun. Tepkilerini, rahatsızlıklarını gizlemeyeceksin. Hem arkadaş ortamında hem deortamında hoşuna gitmeyen konuları açık yüreklilikle dile getireceksin. Hukuksal konularda uzun süredir devam eden konular hakkında bugün bilgiler alabilirsin.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin görüşmediğiniz üyeleriyle iletişime geçebilir, geçmişte yaşanan konular üzerine konuşabilirsiniz. Bunların olumlu ya da olumsuz şekilde ilerlemesi size bağlı olacaktır. Görmezden geldiğiniz konular ya da haksızlıklar varsa, hepsini masaya yatırmak gerekebilir.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni girişimler yapmak, ortaklıklarda parasal beklentilerinizi tekrar değerlendirmek için fırsatları kollamanız gereken bir gündesiniz. Çevrenizden yeni destekler alabileceğiniz gibi, en az riskle yönelebileceğiniz spekülatif alanlarda kendinize şans verebilirsiniz. Yakın ilişkilerin getirdiği bağların sizi test ettiğini hissedebilirsiniz. Yetersizlik hissini bir kenara atmaya çalışmalısınız.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda tutumunuzu değiştirmek isteyebilirsiniz ancak kendinizi yenilemekten çekinede bilirsiniz. Karar vermeniz gereken bir gün olacak.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün mahallenizde bir anda plansız bir şekilde grup toplantıları gerçekleşebilir. İyimserlik, heyecan ve geleceğe duyulan sabırsızlık havaya hakim olan duygular arasında. İlgi çekici ve ufuk açıcı tartışmalar yapılması muhtemel. Yapmayı planlamadığınız çok sayıda araba yolculuğu yaptığınızı görebilirsiniz, ancak sorun etmeyeceksiniz. Gün yeni bir beklenti hissiyle sona erecek gibi görünüyor.

14 Temmuz 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün havada bulunan enerji çılgınlığı sizi biraz korkutabilir. Normalden daha fazla kırıcı olabilecek birilerince dengenizi bozulmaktan koruyun. Bunu kendiniz için bir serbest bırakma zamanı olarak kullanın. Başkalarının size soğuk, sert gerçeği açmasına izin vererek, kendi gerçeğinizi de ortaya çıkarma fırsatına sahipsiniz. Beklenmedik olayların ortaya çıkması muhtemeldir.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize fazla yükleniyorsunuz. Aşırı alınganlığınızın dışa vurumu hem kendinizi, hem çevrenizdekileri yıpratıyor. Zamanla yarıştığınız için, tüm engelleri hızla aşıyorsunuz. Çevrenizde istenmeyen durumlar oluşabilir.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün maddi kaynaklar, ödeme, borçlar konularıyla ilgilenebilirsiniz ama sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Sosyal çevrenizden bunun yanı sıra sizin için çok ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gizli kadın düşmanların ise söylediklerine hemen inanmayın, bugün yurt dışı, eğitim, seyahatler, hukuk konularında yanılabilirsiniz.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde biriken enerjinizi çevrenize yansıtmayı iyi başarıyorsunuz. Bugün özel dostlarınızdan alacağınız değişik teklifleri değerlendirme konusunda, tercih zorluğu yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerden farklı bir elektrik alacak, onlarla ortak organizasyon çalışmalarına katılacaksınız.

14 Temmuz 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 24' 18"
Ay
Akrep
14° 58' 30"
Merkür
Koç
26° 05' 03"
Venüs
Balık
20° 39' 39"
Mars
Balık
04° 22' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 58"
Satürn
Balık
13° 12' 50"
Uranüs
Boğa
20° 37' 35"
Neptün
Balık
27° 46' 48"
Plüton
Kova
01° 48' 49"
Chiron
Koç
18° 44' 55"
Lilith
Başak
19° 42' 42"
True Node
Koç
15° 35' 30"
Son Güncelleme : 28/03/2024 17:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>