Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Emeklerinin Karşılığını Alıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün katılacağın bir ortam gerilmene sebep olabilir. Hoşlandığın ancak kendini ifade edemediğin bir kişi varsa onun etrafında gerilebilirsin. Bu tür gerginliklere önlem almak ve zihnini boşaltman gerekecek.

Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Oldukça beceriklisiniz. Yüksek performansınızın hakkettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Bugün para harcamamak için kendini gereksiz yere yorabilirsin. Yapman gereken masraflardan kaçınmak daha sonra daha büyük masraflar yapmana sebep olabilir. Paranın akmasına izin vermelisin bugün.

Kendine dikkat etmek ve daha sağlıklı olmak bir günde gerçekleşmez, bir hazırlık gerektirir. Sadece taze sebze ve meyve almak yeterli olmaz, iyi tarifler bilmek de önemlidir. Bugün bu tür hazırlıklara daha fazla zaman ayırabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dikkatin çok açık olacak. Hem hislerin hem de etrafı algılama biçimin senin, diğer insanların fark etmediği şeyleri fark etmeni sağlayacak. Bugün dikkatlice gözlem yapmalı ve huzursuzlukların sebebini bulup ortadan yok etmelisin.

15 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları,bugün sezgilerinize güvenerek zorlandığınız kimi durumların üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Yakın çevrenizdeki insanların davranışlarından biraz rahatsız olabilirsiniz. Onların düşüncelerini anlamakta zorlanıyorsunuz. Mantıklı düşünmeyi bırakıp duygusal olarak hissetmenize izin verdiğinizde, muhtemelen onların eylemleri hakkında fikir edineceğinizi göreceksiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli bir güne adım atıyorsun. Çevrendeki kişilerin sana ayak uydurmakta zorlandığını görebilirsin. Bugün, ailenle arandaki bağın ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha anlayabileceğin bir olaya şahit olabilirsin. Çalışma ortamına yeni dâhil olacak kişiyle, yakınlaşman söz konusu olabilir. Kendini geliştirmek adına aldığın eğitim sertifikaların sonunda işine yaradığını anlayabilirsin.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin kadın üyeleriyle bir araya gelebilirsiniz. Hayatın, ailenin, evin yükünü birlikte sırtlanıyor olmak size hem güç verecek hem de başka şeyler için zaman açacaktır. Olmayana üzülmek yerine olana sevinmeye, bunu geliştirmeye odaklanmalısınız.

15 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda hizmet ettiğiniz konularda yoğunluk artabilir. İş arkadaşlarınızla programlama yapmanız gerekebilir. Bazı işlerinizdeki bitişler sizi rahatlatabilir. Gün içinde sağlığınıza özen göstermelisiniz. Ortaklı konuları iyi düşünerek hareket etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde eşinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pazarlama, ticaret gibi işlerle uğraşan Yengeçler bugünlerde gelirlerini ikiye katlayabilirler. Yine primli işlerde çalışıyorsanız bereket ve başarı sizden yana olabilir

15 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş oldukça uzayabilir bugün. Bazen bazı meseleler sakız gibi uzar ve bir türlü bitmez ya. Sen de öyle bir enerjiye girebilirsin. Gün içerisinde kendi keyfini yerine getirmek için sevdiğin şeylere zaman ayırman gerekecek.

15 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünya potansiyelle dolu ve siz bundan yararlanmaya çağrılıyorsunuz! Bugün yalnızca pek çok harika fırsatı değerlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda her biri çok iyi sonuçlara ulaşacaksınız. Başka bir güne mümkün olduğu kadar çok normal sorumluluk bırakın ve bunun yerine ufkunuzu genişletmeye odaklanın ve bunu yaparken eğlenmeye özen gösterin.

15 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, geçmişinizle iç içe yaşamak isteyebilirsiniz; eski özlemleriniz değer kazanabilir. Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için, kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaygısız olmak, çevrenizdekilerle uyum içinde ve hisleriniz nedeniyle kendinizi kutlamak üzere doğru ruh halinde olmak için iyi nedenleriniz var. İsterarkadaşlarıyla isterse ailenizle tüm karşılaşmalarınız son derece ödüllendirici geçecek. Fazla heyecanlanmayın, ama bu günü bir armağan olarak kabul edin ve kadirşinaslığınızı, çevrenizdekilerin nezaketine aynen cevap vererek sergileyin.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Stres veya beklenmedik sorunlar yüzünden kendinizi biraz umutsuz hissediyorsanız, kendinizi bu duyguya kaptırmayın. Umudu besleyerek yükseltebilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissettikçe, karşınıza çıkan zorluklarla mücadele gücünüz artar.

15 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşamınızda yeni bir başlangıç gündeminizde. Bu ilişki sayesinde kendinizi daha iyi anlayacak, kendi iç dünyanızdaki güzellikleri daha iyi ifade edeceksiniz. Günlerdir yapmaktan kaçındığınız işler, bugün yine önünüze geldiğinde, hiç de büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz. Yaklaşan borçların neden olduğu sıkıntı, stres yaratıyor. Endişe etmeyin, her şey düzelecek. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor.

15 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 02' 07" R
Ay
Başak
06° 15' 44"
Merkür
Boğa
00° 53' 41"
Venüs
Boğa
20° 51' 45"
Mars
Koç
12° 05' 49"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 01"
Satürn
Balık
17° 50' 45"
Uranüs
Boğa
23° 16' 49"
Neptün
Balık
29° 20' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
21° 31' 42"
Lilith
Başak
25° 07' 37"
True Node
Koç
14° 52' 56"
Son Güncelleme : 16/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>